Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ehh... takie dobre fluidy ostatnio lecą a cykl trzeba odczekać
wczoraj kreseczka owulacyjnego prawie jak kontrolna - znowu więc chyba owulacja za rogiem.. ciężko tak obserwować a nic nie działać ... ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:zebym ja chociaz raz u siebie zaobserwowała taki sluz byłoby dobrze, a od przynajmniej roku mam z tym problem, nie mam go wcale...???
a magnez i B6 bierzesz ??? i pijesz dużo herbaty ??? poprawia jakość i ilość śluzu, wypróbowane na mnieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja ostatnio przestałam pić kawę a pije co rusz herbatkę a już jak widzę soczek malinowy lub poziomkowy do tego to jest dla mnie niebo w buźce choć ja akurat nigdy nie miałam problemu ze śluzem .. no i fakt biorę femibion dla starających się więc może to też coś daje
Anutka lubi tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Ania_84, wiem o czym mówisz. Widziałam kilka dni temu taki piękny śluz, że aż się prosiło, ale obiecałam sobie, że poczekam zgodnie z zaleceniami. Zdążymy być mamami 2014
napewno nam się uda załapać na 2014 rok a może po małej przerwie plemniczki ruszą ze zdwojoną siłaAnutka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Nie łamcie się, przyjdzie pora na wysyp dobrych wieści i zakończone sukcesami staranka. Jeszcze zostaniecie mamami 2014
Zaczęłam dzisiaj mierzyć temp i jak w mordę strzelił wyszło mi 37,5 w 30 dniu cyklu. A cykle mam 33 dniowe. Czy Wy również przed @ macie podniesioną temp? Czy po prostu dopadło mnie kolejne przeziębienie..? Szkoda, że nie mam jeszcze porównaniu temp z poprzednich cykli, no ale kiedyś trzeba zacząć mierzyćAnutka, MalutkaEve, Andzia33, mała_mi, Carmen92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarvenka wrote:Dzień dobry
Nie łamcie się, przyjdzie pora na wysyp dobrych wieści i zakończone sukcesami staranka. Jeszcze zostaniecie mamami 2014
oby Kochana, ja wczoraj z tego smutku że kolejny cykl do bani, gaszka do apteki wyciągnęłam i witamin za 100 zł kupiłam- dla siebie i dla niego.. nie wiem, może trzeba czegoś dostarczyć temu humorzastemu organizmowi, a może po prostu świadomie podziałam na psychę...
dobrze, że znów piątek...Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny