Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza Witamy
I zapraszamy w grupce łatwiej i milej
Trymam Kciuki Za 9 ty szczęśliwy na 9 miesięcy -
mysza wrote:Jestem po poronieniu samoistnym i boję się najbardziej, nie tyle co jednej kreski jak powtórki...
Na pewno będzie dobrze.. zobaczysz... w końcu i Wy doczekacie się maleństwa Jest tu sporo dziewczyn podobnym doświadczeniem i zapewniam Cie że większość już sie doczekało zielonej kropki <przytul>
Tym bardziej trzymam kciukikaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej Mysza !!!! Będzie dobrze , nie bój żaby
Ja byłam na monitoringu. Pęcherzyk 22 mm . test owu pozytywny.
Jutro jeszcze raz monitoring zeby sprawdzić czy pecherzyk pęknął
Jajnik mnie napier/.. i to okrutnie
Kurde wszystko niby OK ale mam wrażenie że mój K ma problem z tym żeby codziennie się bzykać przejmuje się tym bardzo, grzecznie łyka syropki i witaminki tylko jest tak jakby nie dawał rady z produkcją a tu trzeba dzisiaj i jutro i wczoraj też było ..Ania_84, kaarolaa, Iwka, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Zrób mu masaż ...zrób mu masaż...
Ja mojemu robię kupuję taką maść z ziai do masażu relaksacyjnego.. ojjj jak on to lubi mmm... odrazu mu gorąoMILA, kierzynka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Stwierdzam że jestem wyposzczona..bo ciągle widzę nowe możliwości na
kierzynka, kierzynka, kaarolaa, MalutkaEve, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie że przekaże
Jak tylko dostanę @ i się zakończy to co drugi dzień będę bardzo milutka a w dni płodne... i przed owu ... będe tym bardziej miła hehehe ale sobie odbijemy uzzaaa
dobra dziewczyny chyba mi bije nawpierniczałam się orzechów włoskich ..może one maja taki wpływ na mneiMalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eve teraz masz przechlapane ) każdej będziesz musiała napisać na priv :*
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
eeee to ja ponad rok czekania zapisz mnie na koniec kolejki oczekiwania26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Hej kobietki
Wczoraj prenatalne- maluszek ma sie dobrze rozwija sie super w tej chwili ma juz 6,13 cm.. ( kawał fasolki) bardzo ruchliwy, ciesze sie jak tylko mogę z każdego naszego wspólnego dnia..
Tak sie bałam , a tym razem jest Oki..
Z usg wychodzi , że ma już 12tyg i 4 dni i poród na 17.04.2013.....
Ale nie powiem przed każdym USG tak mi serducho wali , ze może .........na chwile zamykam oczy ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 08:35
Ania_84, Matylda36, Andzia33, MILA, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
MariaAntonina wrote:Hej kobietki
Wczoraj prenatalne- maluszek ma sie dobrze rozwija sie super w tej chwili ma juz 6,13 cm.. ( kawał fasolki) bardzo ruchliwy, ciesze sie jak tylko mogę z każdego naszego wspólnego dnia..
Ale nie powiem przed każdym USG tak mi serducho wali , ze może .........na chwile zamykam oczy ...
Super wiadomości -
Ale nie powiem przed każdym USG tak mi serducho wali , ze może .........na chwile zamykam oczy ...
Ogromne gratulacje! MariaAntonina teraz w tej ciąży już musi być dobrze. Trzymam za Was kciuki Kochana!MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
super hiper !!!