Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajnie, że u was fajnie Ja mam podły nastrój. Już mi się nawet dzieci robić nie chce... Chyba sobie odpuszczę na następny cykl... Nie jestem w stanie dogadać się z moim mężem. Nawet się zastanawiam czy nie przenieść się do mamy na dwa trzy dni żebyśmy mogli od siebie odpocząć.
-
kaarolaa wrote:jesli wie, ze da rade samochod sam zrobi ale czesciej sa to ciagniki, kombajny i inny sprzet rolniczy
patrze na Twoj wykres i fajnie wyglada tylko tak jak mowisz nic z tego nie bedzie bo brak staran ale kolejny napewno bedzie juz zielony
Dokładnie ...ale po raz pierwszy z taką niecierpliwością czekam na małpe hehe....paranoja
Ale jak już skończymy leczenie to bierzemy się ostro do pracykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Dokładnie ...ale po raz pierwszy z taką niecierpliwością czekam na małpe hehe....paranoja
Ale jak już skończymy leczenie to bierzemy się ostro do pracyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Fajnie, że u was fajnie Ja mam podły nastrój. Już mi się nawet dzieci robić nie chce... Chyba sobie odpuszczę na następny cykl... Nie jestem w stanie dogadać się z moim mężem. Nawet się zastanawiam czy nie przenieść się do mamy na dwa trzy dni żebyśmy mogli od siebie odpocząć.
Adk... my ostatnio mieliśmy przymusowy odpoczynek ( 2 dni) i powiem szczerze ze nie raz się taki przydaje
Po tych 2 dniach .. mąż wyznawał mi miłość .. czego nie robi na codzień - jest bardziej z tych co słowo kocham trudno przechodzi przez gardło hehe
A jak ja się zapytam czy mnie kocha to tylko mówi...no ... nieraz stwierdzam że faceci ..nie wiedza ile dla kobiety znaczy to słowo .. -
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:szybko @ przyjdzie, przynajmniej psychicznie sobie odpoczełas na ten cykl nie ma tego cisnienia, ze owulka i trzeba robic a pozniej szukac objawow i czwkac na II kreski
No mam nadzieje że małpa przyjdzie w termnie.. bo już mam ustalony plan działania -
adk_1989 wrote:Fajnie, że u was fajnie Ja mam podły nastrój. Już mi się nawet dzieci robić nie chce... Chyba sobie odpuszczę na następny cykl... Nie jestem w stanie dogadać się z moim mężem. Nawet się zastanawiam czy nie przenieść się do mamy na dwa trzy dni żebyśmy mogli od siebie odpocząć.
Andzia33, Bocianivf, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
a ja leżę w łóżku i zdycham,przeziębiona jestem-fatalnie.i moja córcia też.chore obie.Ale co najważniejsze mężuś poleciał do sklepu żeby mi rosołek ugotować-jak miło!!!!!! dbaj o mnie mężu dbaj
Ania_84, Bocianivf, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Adka głowa do góry. Ja to takie przemyślenia mam bardzo regularnie. Ale zauważyłam też pewną prawidłowość - im mniej rozmawiamy, tym więcej filmów sobie wkręcam i z reguły zupełnie niepotrzebnie. Jak wreszcie do wielkiej rozmowy dojdzie, okazuje się, że dla niego to kompletnie inaczej wyglądało i w ogóle nie zauważył tej katastrofy, którą ja widziałam i czułam
Dzięki Pewnie masz rację. Ale mi się już nawet nie chce gadać. Jak grochem o ścianę... no nieważne. Pewnie jakoś niedługo też będziemy musieli przeprowadzić wielką rozmowęAndzia33, celia, mała_mi, Bocianivf lubią tę wiadomość
-
Ania 84 @ przyszła dzisiaj i to tylko z jedno dniowym opóźnieniem więc nie jest źle. Jeszcze tylko jeden cykl męczarni a później laparoskopia. Jestem święcie przekonana że mam jakiegoś blokera w środku i przy laparo mi go usuną.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Www.mela-beauty.blogspot.com -
Bocianivf wrote:Ania 84 @ przyszła dzisiaj i to tylko z jedno dniowym opóźnieniem więc nie jest źle. Jeszcze tylko jeden cykl męczarni a później laparoskopia. Jestem święcie przekonana że mam jakiegoś blokera w środku i przy laparo mi go usuną.
Ja też mam nadzieje że przyjdzie zgodnie z data... będę sie cieszyła że dostałam zgodnie z terminem -
nick nieaktualny
-
Witam, lapek naprawiony i jestem... niestety nie wpadnę na wieczornice zakrapiana winem, bo czas robić obiadek na jutro... ehhh co mi przyszło... kobitka pracująca się zrobiłam hehe zobaczycie dziewczęta na mój wykres... dziwnie się dzieje i już nie kumam, wczoraj temp w dól a dziś w górę
MaltkaEve ja też chcę limeryk na privWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 19:16
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Anutka własnie patrzyłam.. i może to plamienie to albo implantacja...albo czesto w czasie przewidywanej @ pojawia się plamienie Ja ciągle wierze ze bedzie zielono u Ciebie
Pozatym tzrymam za słowo o 3 wiruskiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2013, 19:17
-
Ania_84 wrote:Anutka własnie patrzyłam.. i może to plamienie to albo implantacja...albo czesto w czasie przewidywanej @ pojawia się plamienie Ja ciągle wierze ze bedzie zielono u Ciebie
to plamienie jak nie plamienie, kilka kropek i glutowaty śluz do tego...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:to plamienie jak nie plamienie, kilka kropek i glutowaty śluz do tego...
Anutka lubi tę wiadomość