Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi bardzo pracowicie..
A od dwóch dni bym tylko spała...
Ale mąz wynagradza mi na każdym kroku ....dziś zrobił obiadek...wczoraj przemeblowanie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2013, 19:13
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:szkoda, ze ja nie moge doczekac sie obiadku w wykonaniu mojego meza
taki już mamy rytuał
a ja własnie siedzę i probuję się skoncentrować i nic mi nie idzie.. głowa boli, brzuszek jakbym miała napięty i co jakiś czas czuję jakby mi ktoś sciskał okolce jajników... ogólnie nie za fajne uczucie... -
A ja dzisiaj miałam dostać @ no i jakoś jej nie widać. Może jeszcze przyjdzie albo znowu coś się poprzestawiało, a już myślałam że się wszystko unormowało. Widać że nawet mój organizm z tabletkami, hormonami, zaszczykami daje sobie rade i płata figle.
Ania_84 lubi tę wiadomość
Www.mela-beauty.blogspot.com -
Bocianivf wrote:A ja dzisiaj miałam dostać @ no i jakoś jej nie widać. Może jeszcze przyjdzie albo znowu coś się poprzestawiało, a już myślałam że się wszystko unormowało. Widać że nawet mój organizm z tabletkami, hormonami, zaszczykami daje sobie rade i płata figle.
Mój w tym cyklu też mi płata figle... bo bez rzadnych leków- no oprócz antybiotyków temp wywindowała do 37 ... ale to pewnie wpływ antybiotyków za jakiś tydz pownna nadejsc małpa .. i nowy cykl będzie nasz -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Weekendy są jego
taki już mamy rytuał
a ja własnie siedzę i probuję się skoncentrować i nic mi nie idzie.. głowa boli, brzuszek jakbym miała napięty i co jakiś czas czuję jakby mi ktoś sciskał okolce jajników... ogólnie nie za fajne uczucie...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:o prosze to ja moze tez wprowadze taki rytułał narazie w prawie kazda sobote mezu chodzi po swieze bułeczki do piekarni
Od czegoś trzeba zacząć ..ja się zbuntowałam że na tyg ja zawsze robie to M moze robić w weekend w te dni które nie pracujekaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mi bardzo pracowicie..
A od dwóch dni bym tylko spała...
Ale mąz wynagradza mi na każdym kroku ....dziś zrobił obiadek...wczoraj przemeblowanie ..
Mój mąż bardzo lubi gotować i mu to wychodzi, czasami bywa częściej w kuchni ode mnie
Ja mam dziś 11dc, śluz wodnisty, szyjka wysoko, ale czy to normalne, że jest twarda-tak mi się wydaje?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
W 11 dc to już raczej chyba powinna być taka średnia..poczekaj do jutra jak zbadasz będziesz miała porównanie
monaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Dziewczyny pomocy
Moje dziecko ma napisać do szkoły wierszyk, taki krótki, o czymkolwiek. Nie macie jakichś pomysłów przypadkiem? Może ktoras ma wene tworcza? Tylko przyzwoity ma być, bo to podstawówka wiejska jest
Mala_mi, mam wierszyk dla Ciebie do szkoły, cos tam skrobnęłam
Jak jeszcze aktualne, wyslę Ci na priva -
adk_1989 wrote:Dzień Dobry laseczki jak tam po weekendzie?
Ja czuję się wypompowana..ostatnio fatalnie śpię... i ogólnie jestem padnięta..
Ale ogólnie weekend minął przyjemnie .. mieliśmy troche czasu na rozmowy z M w ta zime ma mi porobić skrzynki na kwiatki z drewna.. i ma zadanie bojowe - zaprojektować i zrobic łóżeczko bądź kołyskękaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja czuję się wypompowana..ostatnio fatalnie śpię... i ogólnie jestem padnięta..
Ale ogólnie weekend minął przyjemnie .. mieliśmy troche czasu na rozmowy z M w ta zime ma mi porobić skrzynki na kwiatki z drewna.. i ma zadanie bojowe - zaprojektować i zrobic łóżeczko bądź kołyskęAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:o prosze to naprawde bedzie mial bojowe zadanie
W końcu stolarz , tapicer więc niech się produkuje a dwa że on to lubi
No i najważniejsze powiedział że chce sam zrobić coś dla malucha
Więc jak tylko dostanie cynk , o dwóch krechach to bierze się do robotykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:W końcu stolarz , tapicer więc niech się produkuje a dwa że on to lubi
No i najważniejsze powiedział że chce sam zrobić coś dla malucha
Więc jak tylko dostanie cynk , o dwóch krechach to bierze się do robotyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Mój jak coś robi to też woli żeby mnie nie było jak coś robi to tylko wtedy jak jest sam ... stwierdza że wtedy nikt mu nie gdaka za uszami
Za to samochód woli oddać do naprawy bądź naprawia go teściu choć póki co nic się nie psuje.. i mam nadzieje że tak będzie przez kilka lat ... -
nick nieaktualnyjesli wie, ze da rade samochod sam zrobi ale czesciej sa to ciagniki, kombajny i inny sprzet rolniczy
patrze na Twoj wykres i fajnie wyglada tylko tak jak mowisz nic z tego nie bedzie bo brak staran ale kolejny napewno bedzie juz zielonyAnia_84 lubi tę wiadomość