Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelek wrote:Ja też bardzo bym chciała zostać mamą 2014
Zawsze razem to tak raźniej. Ostatni okres mnie załamał byłam przekonana że nam się udało.. choć nie staramy się długo bo dopiero 4miesiące, ale rozczarowanie jest duże
Dobrze wiem o czym mówisz.. ostatnio wszystko wskazywało na fasoleczkę... a tu wrednota przyszła ;/ Ale grunt to się nie poddać i walczyć dalej ja po cichu liczę że będę mamą w 2014 roku -
adk_1989 wrote:A mi po raz trzeci w tym cyklu owu anulował owulację więc go mam w dupie i wyznaczyłam sobie sama. Ale chyba dla "bezpieczeństwa" wznowię działania serduszkowe
Mi póki co mój organizm płata figle... bo tempka szybuje do góry ... a jeśli wierzyć ovu to ostatnie serduszko przed uwlacja było 5 dni przed...
Jej czy Wy dziewczyny też macie taki senny dzień .. bo ja strasznie ;/ -
Trzymam kciuki za obydwa pęknięte ..
A ja pomimo iż napiłam się kawy dalej śpię na stojąco ... i obżeram się orzechami włoskimi -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:
Jej czy Wy dziewczyny też macie taki senny dzień .. bo ja strasznie ;/
Senny dzień to mało powiedziane. Jestem kompletnie nieprzytomna... A jeszcze mnie dobił dzisiaj nasz ukochany ovufriend więc dzień rozpoczęłam od szlochu... Potem zmotywowałam się do pójścia na basen ale tak się tylko popluskałam i teraz siedzę i zasypiam... -
Dziewczyny pomocy
Moje dziecko ma napisać do szkoły wierszyk, taki krótki, o czymkolwiek. Nie macie jakichś pomysłów przypadkiem? Może ktoras ma wene tworcza? Tylko przyzwoity ma być, bo to podstawówka wiejska jestAnutka, Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:obecna
temp mi spadła i plamię od 2 dni kolejny cykl puka do drzwi
kurczę z chęcią oddałabym Ci moją tempke ...
Ale jeśli to nie ten cykl to na pewno się uda w następnym
<przytul> -
mała_mi wrote:Dziewczyny pomocy
Moje dziecko ma napisać do szkoły wierszyk, taki krótki, o czymkolwiek. Nie macie jakichś pomysłów przypadkiem? Może ktoras ma wene tworcza? Tylko przyzwoity ma być, bo to podstawówka wiejska jest
Z tego co zauważyłam to MalutkaEve ma takie zdolnościmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry
I ja się melduję..26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹