Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a u mnie spadek nastroju straszny.. o seksie juz nawet rozmawiac nie chce..
moge zalazyc jakis jeczacy, taki mega negatywny watek?
A co lub kto zalazł ci za skóre ?aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Właśnie odszukałam piosenkę którą wczoraj puścił mi mój M
Ram pam pam ...
WZR- Cały mój świat
http://youtu.be/KQE52KErLYw -
paszczakin wrote:a u mnie spadek nastroju straszny.. o seksie juz nawet rozmawiac nie chce..
moge zalazyc jakis jeczacy, taki mega negatywny watek?
Absolutnie zabraniam kategorycznie Każdemu może się gorsza chwila trafić, ale wtedy wchodzi na ovu, my przytulamy, pocieszamy i jest lepiej. Ale tak na całego marudzić bez przerwy? Nie da rady....Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
A może nie będzie nowego cyklu,jestes po owulce i bzykoserca były ,więc trafiony-zatopiony i czekamy razem.Uśmiechnij się ja też staram się już 2 lata i dawno minął termin w którym chciałam,żeby się urodziło to dziecko,ale co mi pozostaje,nic innego dopóki jeszcze mam nadzieje tylko się starac.Andzia33
-
MariaAntonina wrote:Hej kobietki
Wczoraj prenatalne- maluszek ma sie dobrze rozwija sie super w tej chwili ma juz 6,13 cm.. ( kawał fasolki) bardzo ruchliwy, ciesze sie jak tylko mogę z każdego naszego wspólnego dnia..
Tak sie bałam , a tym razem jest Oki..
Z usg wychodzi , że ma już 12tyg i 4 dni i poród na 17.04.2013.....
Ale nie powiem przed każdym USG tak mi serducho wali , ze może .........na chwile zamykam oczy ...
Teraz już musi być dobrze kochana Duża już ta twoja fasoleczka
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a to piz..
kurde naprawdę ten wrzesień był do kitu
dobrze, że już październik nastał i nowe możliwosci..
wspieram Anutka :*
dzisiaj nie wierzę w nic, musi być mała żałoba, ale od jutra zbieram się w sobie i będę miała siłę na kolejny cykl...MalutkaEve, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:dziewczyny... @ przyszła
Kurde ...
Wspieram :* <przytul>
Może ten cykl będzie udany ... życzę dużo siły .... :*Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:dzisiaj nie wierzę w nic, musi być mała żałoba, ale od jutra zbieram się w sobie i będę miała siłę na kolejny cykl...
nie ma wyjscia i nie można się poddawać!
troszkę bedzie Ci smutno a potem znów zaczniesz mysleć co dalej, już to przerobiłamAnutka, Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Malutka ma racje.. ja też to przerobiłam w poprzednim cyklu ... wszystko wskazywało.. a tu burak ..zresztą sama mnie się pytałaś czy jestem pewna jeden cykl odpuścić
Będzie dobrze zobaczysz... a jak coś zapraszamy na winko ...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dokładnie Malutka ma racje.. ja też to przerobiłam w poprzednim cyklu ... wszystko wskazywało.. a tu burak ..zresztą sama mnie się pytałaś czy jestem pewna jeden cykl odpuścić
Będzie dobrze zobaczysz... a jak coś zapraszamy na winko ...
zaczynam cykl z testami owu, nawet nie płacze chyba się znieczuliłam przez 4 cykle i aż tak nie rozpaczam w głębi duszy spodziewałam się @.... muszę uciekać zaraz gości mam... a nie chciałabym widzieć nikogo... tylko Wami MI DOBRZE TERAZ... JAKIEŚ RADY CO DO TESTÓW OWU ??? wracam o 17;00 do domku to jak będę robić o 17:30 to będzie ok ???Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Myślę że będzie ok ja zawsze robie 17 a nie raz nawet robiłam o 20
A jak nie to do pracy bierz pojemniczek i dajesz rade heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 18:02
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Myślę że będzie ok ja zawsze robie 17 a nie raz nawet robiłam o 20
A jak nie to do pracy bierz pojemniczek i dajesz rade hehehe
no ! i o taka odpowiedź mi chodziło :0 dziękuję za wsparcie wiele to dla mnie znaczy, że jesteście i mnie rozumiecie, z Wami łatwiejAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:dziewczyny... @ przyszła
ehhh to wredny małpiszon
Anutko testy owu możesz robić o dowolnej porze dnia. Ja zawsze robię wieczorkiem
Mi wczoraj i dzisiaj wyszły dwie piękne krechy na teście. Dzisiaj zrobie wieczorem zastrzyk z pregnylu a jutro znowu test owu i zobaczę jak wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2013, 18:07
Anutka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:u do pracy nie, jeszcze mnie kto przyłapie i pomyśli, że to ciążowy...
To wytłumaczysz... że to takie badanie na obecność .... stresu hihihi
Jak sa dwie tłuste krechy to znaczy ze się nie stresujesz a jak jest bledsza druga to się mega stresujeszMILA, mała_mi, Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Ja dzisiaj pół nocy nie przespałam
Tak mnie napierdzielał ten prawy jajnik, na którym ten pęcherzyk mam że jakiś obłęd po prostu wczoraj przed snem wziełam zastrzyk z pregnylu na pęknięcie tego pęcherzyka i to może tak jedno z drugim walczyło że mi spać nie dało . W sumie to juz nie wiem czy pęknął czy nie bo dalej boli
Dzisiaj w sumie trochę wzrosła tempka...
Pytanie jeżeli jutro bedzie jeszcze wyższa tempka to czy OVU wyznaczy mi owulację na wczoraj, czyli 15 dzień cyklu??? wyznacza po dwóch wyższych tempkach tak???Andzia33 lubi tę wiadomość