Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Dziś jest ten dzien kiedy oznajmie mojej dyr co i jak .. ZEM W CIAZY...
Trzymac kciuki...bym jej czasem w pape nie dała od burzy hormonów ( bo to straszna pierduśnica)....
daj znać co i jak jak szanowna pani dyrektor zareagowałaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dam wam znac , czekam az bedzie sama .. moze juz erke wzywać?????
Chce juz miec to za sobą
A wiec od listopada ide na l4 i co ja biedna bede robiła ..
Pomyslałam sobie zrobie trase az do kwietnia i przejade wszytskie chetne na odwiedziny ..
A wiec tworze trasę koncertową .. dawac( proszę) namiary..........Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 11:04
Nusia, kaarolaa, Andzia33, celia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 11:11
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Dam wam znac , czekam az bedzie sama .. moze juz erke wzywać?????
Chce juz miec to za sobą
Pomyslałam sobie zrobie trase az do kwietnia i przejade wszytskie chetne na odwiedziny ..
A wiec tworze trasę koncertową .. dawac( proszę) namiary.......... -
Jestem a wiec zdaje relacje ...
powiedziałam a ona mi na to ze czekała kiedy jej powiem bo jest swego rodzaju medium jak chodzi o ciaze.. no wiec ja cisza , a w srodku smiech mi sie gotował..
jak poprosiłam o dyskrecje to pwiedziała ze ona sie plotkami nie zajmuje . heee i znów w srodku smiech na zewnatrz grobowa poważna mina.. bo ona 1 do rozsiewania plot w tej instytucji jest .. do tego kompetencje żenujące..
Ale na 1 wrazenie to oczy postawiła w słup jakby usłyszała jakiś wyrok ..
L4.........
a wiec ja rozbwaiona cała rozmowa a ona ma teraz niezły orzech do zgryzienia.....
kaarolaa, Nusia, adk_1989, MILA, Andzia33, Jus1985, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
MariaAntonina wrote:Jestem a wiec zdaje relacje ...
powiedziałam a ona mi na to ze czekała kiedy jej powiem bo jest swego rodzaju medium jak chodzi o ciaze.. no wiec ja cisza , a w srodku smiech mi sie gotował..
jak poprosiłam o dyskrecje to pwiedziała ze ona sie plotkami nie zajmuje . heee i znów w srodku smiech na zewnatrz grobowa poważna mina.. bo ona 1 do rozsiewania plot w tej instytucji jest .. do tego kompetencje żenujące..
Ale na 1 wrazenie to oczy postawiła w słup jakby usłyszała jakiś wyrok ..
L4.........
a wiec ja rozbwaiona cała rozmowa a ona ma teraz niezły orzech do zgryzienia.....
A niech ona się teraz martwiMariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba mnie coś bierze... bolą mnie wszystkie mięśnie, łebek mnie naparza, to chyba dlatego tak mi się nie chce praować...idę sobie zrobić cieplutkiej herbatki ...
A ja słucham tego co mi mąż ostatnio podrzucił...
....Ram...pam...pam ... -
MariaAntonina wrote:Dam wam znac , czekam az bedzie sama .. moze juz erke wzywać?????
Chce juz miec to za sobą
A wiec tworze trasę koncertową .. dawac( proszę) namiary..........
Wiesz, jak w styczniu przyszedł mój pierwszy dzień po wypowiedzeniu myślałam, że się pochlastam. Ale to tylko pierwsze parę dni. Teraz jest już październik a ja nadal siedzę w domku i zrobiło mi się wygodnie. Za wygodnie chyba bo jakoś nie chce mi się iść do pracy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Wiesz, jak w styczniu przyszedł mój pierwszy dzień po wypowiedzeniu myślałam, że się pochlastam. Ale to tylko pierwsze parę dni. Teraz jest już październik a ja nadal siedzę w domku i zrobiło mi się wygodnie. Za wygodnie chyba bo jakoś nie chce mi się iść do pracy
no nie bedzie łatwo.. bo ja pracoholik pracuje zawodowo 10 lat ponad i szczerze zawsze była i mam nadzieje ze bedzie ta praca.. nie wyobrazam siebie samej w domu przy garach .. owszem po pracy dom rodzina na 1 miejscu , ale nie po to sie kształciłam i zbierałam doswiadcznie te 10 lat by nie pracowac... Moj N pracuje w firmie swojego ohca w sumie to on mu ja prowadzi.. a ja rozważam tez załozenie czegos swojego, mam plan na później po macierzyńskim..
Ale nikogo nie gnebie za to , ze woli dom od pracy .. ja poprostu mam taka nature i pewnie przed gwiazdka bedzie mnie nosiło.. heeeeeeeAndzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
No i juz z mojej prośby -- poszło w eter zem w ciazy .. heeeee, nom my sie nie rozstaniemy w dobrych emocjach .. bo ja jestem kulturalna ale ryja mam nie od parady >.. jak potrzeba
Ania_84, Andzia33, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny