Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Świadczę usługi z zakresu informatyki ..
obsługa informatyczna placówek medycznych - w tym tez pomoc przy rozliczeniach z NFZ - bo tu głównie wszystko opiera się na sysatemach informatycznych
No i uczę informatyki w szkołach medycznych
Jeśli masz swoją działalność możesz pracować na etacia... - i tu masz dwa wyjscia albo podciągnac prace na etacie jako swojego klienta i sama sobe płacisz składki - albo oni przejmuja obowiązek płacenia zusu ..a ty u nich pracujesz..a dodatkowo masz swoją działalność
A zmusili mnie lekarze... powiedzieli wprost że umowy mi nie przedłużą chyba że będę sobie sama opłacała składki ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 16:20
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie..
Bo trochę się tym martwie... dzisiaj ( od rana ) zaczęło mnie tak dziwnie kłuc w okolicach lewej piersi.. bardziej bliżej pachy i to tak w głębi piersi.. - i nie ukrywam strasznie boli mnie kręgosłup.. i się zastanawiam czy to coś z serduchem czy to może być od kręgosłupa.. ;/
Ciśnienie mam normalne.. bo około 100/65 ( takie mam zazwyczaj ) pulsik waha się od 70-85 więc też raczej norma.. do tego te dreszcze i uczuccie zimna od 4 dni ..
Ja jestem straszny strachacz jeśli chodzi o zdrowie..
A może ja juz mam jakąs nerwice ..hihihi
Właśnie pije meliske może zbyytnio się denerwuje pracą ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 16:19
-
Jus1985 wrote:No ja to sie nie znam ale pij meliske
A może poprostu nerwy
To najbardziej obstwaiam..a odpoczynek dopeiro w poniedziałęk tak naprawde .. -
nick nieaktualnywitam sie znow tylko tym razem po południu ja tez mysle nad wlasna firma bo nie chce całe zycie kogos dorabia...
ja chce organizowac wesela i inne imprezy okolicznosciowe mam odpowiednie wykształcenie, a jesli nie takie cos to gospodarstwo agroturystyczne
Iwka daj znac co tam u Ciebie, bo tu wszyscy sie niecierpliwia...Ania_84, Anutka, Nusia lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:witam sie znow tylko tym razem po południu ja tez mysle nad wlasna firma bo nie chce całe zycie kogos dorabia...
ja chce organizowac wesela i inne imprezy okolicznosciowe mam odpowiednie wykształcenie, a jesli nie takie cos to gospodarstwo agroturystyczne
Iwka daj znac co tam u Ciebie, bo tu wszyscy sie niecierpliwia...
Bardzo fajny pomysł..mam koleżanke kóra od tego zaczynała późneij zrobiła kurs florysty... i sama ją wzięłam do oprawy mojego wesela...wszyscy byli zachwycenikaarolaa, Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynajwazniejsze to miec pomysł i miejsce oczywiscie... pomysł jest, miejsce bedzie bo rodzice na wsi mieszkaja to z budynkow gospodarczych mozna zrobic sale, kuchnie, pokoje itd tylko jeszcze problem z finansami jest ale kiedys pieniazki sie uzbiera i zaczne swoj biznes
-
Ania a ja właśnie w Kielcach w delegacji jestem26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ano piekny...ale pewnie za dwa dni już zacznie spadać
Ale ogólnie źle się czuje... jakby mnie choróbsko brało...tfu tfu...oby nie ...;/
Bo jeśli 14 przyjdzie @ to od 21 zaczynamy nadrabiamyAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:idzie nam ta wymiana zdan, prawda własciwie ja sie niedawno dolaczyłam to nie zdazyłam za duzo napisac...
Ojjj idzie idzie hehe a ja ledwo przed kompem siedze czekam na M bo musze sie dzis do niego poprzytulac ... bo jakoś mi smutno ..Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ano piekny...ale pewnie za dwa dni już zacznie spadać
Ale ogólnie źle się czuje... jakby mnie choróbsko brało...tfu tfu...oby nie ...;/
Bo jeśli 14 przyjdzie @ to od 21 zaczynamy nadrabiamy
ja odliczam dni do pierwszego testu owu... każdy ma swoje małe odliczanie do wydarzeniaAnia_84, MILA lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:ja odliczam dni do pierwszego testu owu... każdy ma swoje małe odliczanie do wydarzenia
Dokładnie ale może Nam się uda w tych cyklach