Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ojj bardzo podobna
Chyba raczej był bardziej dziki
Ale M go dwa razy pogłaskał i poszedł za nim do samochodu ..jak już M się zdecydował żeby go wziąść to ten zwiał
Ale dwa koty to już chyba za dużo ...i tak ta łobuziara daje nam w kość a ja się śmieje że ma to po swoim właścicielu
Bo na papierach adopcyjnych widnieje MichałAnia_84, paszczakin lubią tę wiadomość
-
jeśli umowa na czas nieokreślony i pracujesz już jakiś czas to jesteś chroniona od pierwszego dnia w którym dałaś zaświadczenie od lekarza w pracy. A jeżeli na nasz określony to po 3 miesiącach od dania zaświadczenia od lekarza.
Z tego co ja kojarze... na pewno jeśli się mylę to mnie poprawią
Kodeksu Pracy nie pamiętam dokładnie który to art..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 17:37
-
Moim zdaniem od pierwszego dnie gdy dowiesz się o ciąży.W pierwszej ciąży szef dał mi wypowiedzenie,,bo troszkę się pokłóciliśmy,,a ja jeszcze nie byłam pewna czy zaszłam czy nie i poszłam na l4 na te dwa tyg a dzień przed końcem umówiłam sie na spotkanie i wręczyłam mu zaświadczenie o ciąży i z ogromnym uśmiechem poinformowałam ,ze wracam do pracy!!!!!!!!!!
A miny szefa niezapomnę nigdy,niby gratulował ale głupio mu było hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 17:42
MILA, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Andzia33 wrote:Moim zdaniem od pierwszego dnie gdy dowiesz się o ciąży.W pierwszej ciąży szef dał mi wypowiedzenie,,bo troszkę się pokłóciliśmy,,a ja jeszcze nie byłam pewna czy zaszłam czy nie i poszłam na l4 na te dwa tyg a dzień przed końcem umówiłam sie na spotkanie i wręczyłam mu zaświadczenie o ciąży i z ogromnym uśmiechem poinformowałam ,ze wracam do pracy!!!!!!!!!!
A miny szefa niezapomnę nigdy,niby gratulował ale głupio mu było hihi
I dobrze muAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie każdy coś innego mówi i nie do końa jestem pewna...ja mam na czas określony, pracuję w firmi prywatnej i oni nikomu nie dają na czas nieokreślony, tylko przeważnie na 2 lata, natomiast jak ma sie miec już 3 z kolei umowę to wteedy wystawiają umowę w drugiej firmie (bo mają dwie, ten sam zarząd itd tlyko inna nazwa, działalność ta sama).
aa i w ciąży jeszxcze nie jestem, ale pytam profilaktycznie bo mi się umowa obecna kończy ostatniego lutegoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Moim zdaniem od pierwszego dnie gdy dowiesz się o ciąży.W pierwszej ciąży szef dał mi wypowiedzenie,,bo troszkę się pokłóciliśmy,,a ja jeszcze nie byłam pewna czy zaszłam czy nie i poszłam na l4 na te dwa tyg a dzień przed końcem umówiłam sie na spotkanie i wręczyłam mu zaświadczenie o ciąży i z ogromnym uśmiechem poinformowałam ,ze wracam do pracy!!!!!!!!!!
A miny szefa niezapomnę nigdy,niby gratulował ale głupio mu było hihi
Andzia a to TY poszłaś na L4 już po tym jak dostałaś wypowiedzenie???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Powoli dziwwczyny nie mozna zwolnic pracownicy ktora przedstawila zaswiadczenie ze ukonczyla 10 tydz ciazy. Chyba ze ma umowe na okres probny krotszy niz 1 miesiac lub umowa na zastepstwo
Jesli umowa zostala wypowiedziana a w trakcie okresu wypowiedzenia minal 10 tydz ciazy wypowiedzenie zostaje cofniete. Mozna zwolnic jesli pracownica dopuscila sie jakiegos czynu dajacego podstawe do zwolnienia lub likwidacji i upadlosci firmyNusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Klub Czarnych kociaków
Anutka lubi tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Powoli dziwwczyny nie mozna zwolnic pracownicy ktora przedstawila zaswiadczenie ze ukonczyla 10 tydz ciazy. Chyba ze ma umowe na okres probny krotszy niz 1 miesiac lub umowa na zastepstwo
Jesli umowa zostala wypowiedziana a w trakcie okresu wypowiedzenia minal 10 tydz ciazy wypowiedzenie zostaje cofniete. Mozna zwolnic jesli pracownica dopuscila sie jakiegos czynu dajacego podstawe do zwolnienia lub likwidacji i upadlosci firmy
14 tydzień ciąży, to się zmieniło i z 10 tygodnia zrobił się 14
Witam dziewczynki, cieszę się ogromnie, że jutro piąteczek, jestem wykończona tym tygodniem pracy... kryzys a ludzie kredyty hipoteczne na potęgę biorąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2013, 19:06
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:14 tydzień ciąży, to się zmieniło i z 10 tygodnia zrobił się 14
Witam dziewczynki, cieszę się ogromnie, że jutro piąteczek, jestem wykończona tym tygodniem pracy... kryzys a ludzie kredyty hipoteczne na potęgę biorą
Hej Anutka
Ja do tej pory robię.. i cały weekend praca.... praca ...praca
Łoo matko..
a już od dwóch dni tak mnie ciągnie że masakra ..zebym tylko nie rozchorowała się ...bo i mam podwyzszona temp ciała.. zazwyczaj mam 35,6 góra 36 a dziś miałam 36,8 ... co u mnei troche to dziwne .. ;/ -
Ania_84 wrote:Hej Anutka
Ja do tej pory robię.. i cały weekend praca.... praca ...praca
Łoo matko..
a już od dwóch dni tak mnie ciągnie że masakra ..zebym tylko nie rozchorowała się ...bo i mam podwyzszona temp ciała.. zazwyczaj mam 35,6 góra 36 a dziś miałam 36,8 ... co u mnei troche to dziwne .. ;/
JAKBY BYŁO SERDUSZKOWO TO BY CI DZIEWCZYNY FASOLE WRÓŻYŁY :dAnia_84, kaarolaa, mała_mi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:JAKBY BYŁO SERDUSZKOWO TO BY CI DZIEWCZYNY FASOLE WRÓŻYŁY :d
I tak mi tutaj wróża... hehe
Nie no wiem że nie ma opcji .. po po prostu chyba coś mnie bierze ...albo przed @ bo tez tak nie raz miałam że mnie mdliło przedkaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:bo wykres masz na prawdę świetny
Właśnie muszę się zapytać mojego Gin czy jeśli po owulce mam taka temp bez ciąży to czy to jest ok ...bo może za duzo progesteronu jest ...