Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ja własnie się zastanwiam nad nowym termometrem bo mam tylko z jendym miejscem po przecinku .. ;/
Ale jak juz zaczełam z tym to nie bede kupowac :)a na nastepny moze nie bedzie potrzebny
te z 1 miejscem po przecinku sa do d**y, i mam g******y wykres chyba zmienię tylko mam problem z tym modelem -
ilonek wrote:Anutka....wtedy milcze wychodze a za chwile przychodzi mąz i sie przymila....taki finał
mój to twarda sztuka... takie głupie postanowienie ma od 2 dni, dziś się przymilał a ja niet, bo "zmarnujesz swoje 2 serduszka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 19:30
Ania_84, MILA lubią tę wiadomość
-
a ja nie informuję mojego A o cyklu... wie tylko tyle że mierzę temperaturę ;)nic mu więcej nie mówie żeby mi nagle nie stwierdził że nie może bo zmeczony czy cos a tak to idzie mi łatwo bo nic nie wie, ja jak bardzo chcę bo mam dni płodne to zabiorę go pod prysznic, albo zrobię mu milutki masaż, albo chodzę nago i przy każdej możliwej okazji sie schylam itp itd... działa zawsze i nawet nie kojarzy że robie to podstępnie
Anutka, Ania_84, kaarolaa, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:te z 1 miejscem po przecinku sa do d**y, i mam g******y wykres chyba zmienię tylko mam problem z tym modelem
Trzeba zmienić i będzie ..
Ja w sumie moge jesczze zmienić i tak dziewczyny zaczynaja merzyć po @ więc ..Anutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:a ja nie informuję mojego A o cyklu... wie tylko tyle że mierzę temperaturę ;)nic mu więcej nie mówie żeby mi nagle nie stwierdził że nie może bo zmeczony czy cos a tak to idzie mi łatwo bo nic nie wie, ja jak bardzo chcę bo mam dni płodne to zabiorę go pod prysznic, albo zrobię mu milutki masaż, albo chodzę nago i przy każdej możliwej okazji sie schylam itp itd... działa zawsze i nawet nie kojarzy że robie to podstępnie
ja chciałam być fair... niestety i mówiłam o wszystkim -
Ania_84 wrote:nooo są do dupy - bo nie daja nam ciąży hihi
Trzeba zmienić i będzie ..
Ja w sumie moge jesczze zmienić i tak dziewczyny zaczynaja merzyć po @ więc ..
jak będziesz miała fajny to daj znać co i jak a poszukam takiego samegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:a ja nie informuję mojego A o cyklu... wie tylko tyle że mierzę temperaturę ;)nic mu więcej nie mówie żeby mi nagle nie stwierdził że nie może bo zmeczony czy cos a tak to idzie mi łatwo bo nic nie wie, ja jak bardzo chcę bo mam dni płodne to zabiorę go pod prysznic, albo zrobię mu milutki masaż, albo chodzę nago i przy każdej możliwej okazji sie schylam itp itd... działa zawsze i nawet nie kojarzy że robie to podstępnie
Musze stwierdzić z moj M jest prosty w obsłudzeAnutka, ilonek, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Anutka wrote:jak będziesz miała fajny to daj znać co i jak a poszukam takiego samego
Anutka lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Kierzynka.....moze sprobuje tak jak Ty.....tylko moj pozna po sluzie :-)Niestety przy przytulanku czuc czy płodne czy nie płodne :-)Ale sprobowac warto.....
Anutka, ilonek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam tego microlife jestem baaardzo zadowolona mam już go ponad dwa lata i jeszcze nie wymieniałam baterii mógłby tylko czasem głośniej pikać bo czasem go nie słyszę
Anutka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka wrote:to bateria słaba
Anutka, ilonek lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹