Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Heheh a to z czego się wzielo hihi
bo on "nie jest byczkiem rozpłodowym" jak to twierdzi żeby "w dni płodne tylko "... mam dość i niech robi co chce ja spodziewam się owu 25 paź - 18 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 19:01
-
Wiesz może tylko tak mówi a przy okazji jescze wczesniej bedzie bzy bzyk
Mój chodzi nasterowany ... i tylko sie pyta kiedy sie skonczy @ .. hehe
Az miło jak facet się prosiAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja jestem ciekawa czy wiesiolek mi cos wspomoże
Bo w tym cyklu biore ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja jestem ciekawa czy wiesiolek mi cos wspomoże
Bo w tym cyklu biore ..
widziałam właśnie wykres dziewczyny której się udało na zielono przy pierwszym opakowaniu castangusa a mąż właśnie mnie zaczepiał na a ja mu, że "przecież miały być 2 w tym cyklu" a on na to "dwa podczas dni płodnych" na co ja "dwa to dwa" i koniec tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 19:08
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja póki co tylko biore wiesiołek - o castangus musze się zapytać mojego gina.. bo nie wiem jak to działa z moimi lekami
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:widziałam właśnie wykres dziewczyny której się udało na zielono przy pierwszym opakowaniu castangusa a mąż właśnie mnie zaczepiał na a ja mu, że "przecież miały być 2 w tym cyklu" a on na to "dwa podczas dni płodnych" na co ja "dwa to dwa" i koniec tematu
A ty dalej bierzesz ten castangus ??
Ja czekam az @ się skończy bo już teraz bym się dorwała do mojegoAnutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja póki co tylko biore wiesiołek - o castangus musze się zapytać mojego gina.. bo nie wiem jak to działa z moimi lekami
castangus jest ziołowy ja mam pierwszy cykl z testami owu zobaczę 2 kreski szkoda, że nie takie jakbym chciała -
Witajcue kochane ...ja takze biore wiesolka do samej owulacji ale biore tylko 2 tabl dziennie i sluzu jest multum....mam nadzieje ze pomoze mi on by miec zielona kropeczke....A najgorsze jest to jak sa dni plodne a maz mowi (wiesz jestem zmeczony po tyg pracy)wszystkie nadzieje odchodza
Anutka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hehehe..to żeś walneła
A ty dalej bierzesz ten castangus ??
Ja czekam az @ się skończy bo już teraz bym się dorwała do mojego
tak 2 opakowanie :)teraz powinno pomóc z reguły przy 2 jest cud jak teraz nie uda się to chyba mamy jednak problemAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:castangus jest ziołowy ja mam pierwszy cykl z testami owu zobaczę 2 kreski szkoda, że nie takie jakbym chciała
A ja własnie się zastanawiam... bo ostatnio na tych testach z allegro nigdy mi nie wychodzi II wyrażnych kresek - a na tych z apteki sie pokazują chyba kupie sobie te z apteki ( a mam też te z allegro ) i jak wyjda mi z apteki to i zrobie z allegro z ciekawości
Ostatnio jak robiłam własnie z apteki miałam wyrazne dwie kreski a z tych z allegro jedna była jaśniejsza.. więc nie wiem .. ;/Anutka lubi tę wiadomość
-
ilonek wrote:Witajcue kochane ...ja takze biore wiesolka do samej owulacji ale biore tylko 2 tabl dziennie i sluzu jest multum....mam nadzieje ze pomoze mi on by miec zielona kropeczke....A najgorsze jest to jak sa dni plodne a maz mowi (wiesz jestem zmeczony po tyg pracy)wszystkie nadzieje odchodza
znam to ale można się do tego przyzwyczaić, lepiej milczeć niż cierpieć i się kłócić -
Anutka wrote:widziałam właśnie wykres dziewczyny której się udało na zielono przy pierwszym opakowaniu castangusa a mąż właśnie mnie zaczepiał na a ja mu, że "przecież miały być 2 w tym cyklu" a on na to "dwa podczas dni płodnych" na co ja "dwa to dwa" i koniec tematu
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:A ja własnie się zastanawiam... bo ostatnio na tych testach z allegro nigdy mi nie wychodzi II wyrażnych kresek - a na tych z apteki sie pokazują chyba kupie sobie te z apteki ( a mam też te z allegro ) i jak wyjda mi z apteki to i zrobie z allegro z ciekawości
Ostatnio jak robiłam własnie z apteki miałam wyrazne dwie kreski a z tych z allegro jedna była jaśniejsza.. więc nie wiem .. ;/
producent procentowni nie równy, dziewczyny sobie chwalą a co powiesz na termometr MICROLIFE MT 16C2 ??? ja się zastanawiam, ale w mojej mieścince takiego nie ma i tylko apteki internetowe a tam przesyłka droższa od termometru bu...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja jak mi tak powiedział raz.. to się wkurzyłam i mu powiedziałam jak chcesz miec dzieciaka to wyskakuj z gatek a jak nie t nie zawracaj mi gitary to pójde do banku spermy a ty wykorzystasz sobie lale która dostałes na kawalerski
My się nie kłócimy wtedy - po prostu wale mu prosto z mostu jak nei to nei.. i juz ... ale i tak w koncu zaczyna się mizdzyc
Ja tez narazie biore 2 tabletki wiesiolka zobaczymy jak zadziałą
Mam nadzieje Anutka że się uda bo jeszcz u Ciebie wiszą dla mnie moje 3 wiruski
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:producent procentowni nie równy, dziewczyny sobie chwalą a co powiesz na termometr MICROLIFE MT 16C2 ??? ja się zastanawiam, ale w mojej mieścince takiego nie ma i tylko apteki internetowe a tam przesyłka droższa od termometru bu...
Ja własnie się zastanwiam nad nowym termometrem bo mam tylko z jendym miejscem po przecinku .. ;/
Ale jak juz zaczełam z tym to nie bede kupowac :)a na nastepny moze nie bedzie potrzebnyAnutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:2 plus te co już są te dwa były przed jego super pomysłem
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja jak mi tak powiedział raz.. to się wkurzyłam i mu powiedziałam jak chcesz miec dzieciaka to wyskakuj z gatek a jak nie t nie zawracaj mi gitary to pójde do banku spermy a ty wykorzystasz sobie lale która dostałes na kawalerski
My się nie kłócimy wtedy - po prostu wale mu prosto z mostu jak nei to nei.. i juz ... ale i tak w koncu zaczyna się mizdzyc
Ja tez narazie biore 2 tabletki wiesiolka zobaczymy jak zadziałą
Mam nadzieje Anutka że się uda bo jeszcz u Ciebie wiszą dla mnie moje 3 wiruski
pamiętam o nich