Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:ZROBIŁAM WCZORAJ TEST OWULACYJNY I JEDNA KRESKA, MEGA DUŻO ŚLUZU PŁODNEGO... NIE WIEM O CO CHODZI... OD JUTRA RUSZAM Z TESTAMI CODZIENNIE O 19:00
Życzę II krestek najpierw na owu apóźniej na ciązowym ..Anutka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Życzę II krestek najpierw na owu apóźniej na ciązowym ..
CHCIAŁAM SOBIE POPRAWIĆ HUMOR WIDZĄC 2 KRESKI NA TEŚCIE, TO NIC, ZE NA OWU, ALE WAŻNE ŻEBY DWIE A TU SIĘ I ONE ZBUNTOWAŁYWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 21:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
My tez.. 5 cykl..
Ale mocno trzymam kciuki za te nasze cykleAnutka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:U mnie druga ledwo widoczna - na owu
Wiem że wcześnie ale tak sobie zrobiłam test testowy
ŻEBY MI BYŁO RAŹNIEJ
JA OD JUTRA RACZEJ BĘDĘ ROBIĆ CODZIENNIE JUTRO JUŻ 11 DC
ALBO LEPIEJ 12 DC
UCIEKAM, BO MAGDA GESSLER MNIE WOŁA NA KUCHENNE REWOLUCJE
BĘDĘ JUTRO WIECZORKIEMWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2013, 21:31
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:ŻEBY MI BYŁO RAŹNIEJ
JA OD JUTRA RACZEJ BĘDĘ ROBIĆ CODZIENNIE JUTRO JUŻ 11 DC
ALBO LEPIEJ 12 DC
UCIEKAM, BO MAGDA GESSLER MNIE WOŁA NA KUCHENNE REWOLUCJE
BĘDĘ JUTRO WIECZORKIEM
Też oglądamAnutka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry...choć deszczowy
...gniecie mnie od wczoraj w podbrzuszu...ani to ból owulacyjny ani małpowy... Nawet nie ból tylko gniecenie.. Dziwnie mi..troszkę się denerwuję. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.Andzia33, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam sie
mi ovu wyznaczylo owulke w 10 dc, wg mnie to troche za szybko, dzisiaj jest 14 dc i temperatura idzie do gory. jesli faktycznie owulka była to ja w nia nie trafiłam
nie jestem przekonana, czy owulka była tak wcześnie. nie sugerowałabym się do końca wykresem serduszkujcie dalej po prostukaarolaa lubi tę wiadomość