Zostańmy mamami 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny musze sié wam przyznac ze byøam wczoraj na becie, bo wiedzialam ze bede musiala brac antybiotyk i troche sie obawialam.
Wczesniej jak chodzilam mialam wynik <0,100 a wczorajsze badanie wykazalo wynik 0,93 czyli prawie 1 (tak przynajmniej pokazuje wykres z badania bety) wynik jest podany bez znaku mniejsze od czyli " < "
nie wiem co mam o tym myslec. Antybiotyk i tak dostalam ale ten wynik
mnie dziwi?
Biore jednak poprawke bo:
- bralam pegnyl a on ponoc falszuje wyniki
- owulka moim zdaniem byla u mnie 16 dc a nie 15 dc wiec wczoraj bylby dopiero 8 dpo
wiec moze byc za wczesnie na bete
- no i teraz planuje kolejna bete w sobote ale skoro zaczelam brac antybiotyk to wynik znowu moze byc przeklamanyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 10:57
-
nick nieaktualny
-
Andzia ma racje. A testy nie dość że tylko wykazują że organizm sie przygotowuje do owulki to wcale nie znaczy że do niej dojdzie. Dlatego ja mając na uwadze moje problemy z przeszłości że pęcherzyki rosły a nie pękały poprosiłam gina o pregnyl.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje kobitki...Ja szykuje sie do rpacy na nocke...pada deszcz szaro i zimno...Z męzem podjęlismy decyzje ze bedziemy sie serduszkowac teraz co 2 dni...i postaram sie jakoś wyluzować...Dzis rozmawiałam z moim ginekologiem i powiedział ze jezeli laparo wyjdzie ok meza badania tez a pęcherzyki rosna to moze byc tak ze nie pekaja...
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:ja testow nie robie czy tak czy tak, szkoda nerwow na nie moim wskaznikiem obecnie jest tempka bo to dopiero 2 cykl jak mierze a tak zawsze na bol czekałam, tylko ze tym razem nic nie boli a juz powinno...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Ja dopiero teraz i tylko na chwilkę..
U mnie tempka spadła ostro w dół... dziwne trochę.. no ale..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny teraz mogę się pochwalić _ BĘDĘ MAMĄ !!!!!! Test z rana pozytywny jeszcze słaba kreska ale za to beta 58 Jejku jak ja się cieszę !!!!!!!! Życzę Wam tego samego z całego serca - uda się
MalutkaEve, Ania_84, izabelka04, Madzik_1984, celia, Andzia33 lubią tę wiadomość