Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Ja bym powtorzyla dla samej siebie wczesniej, w tym samym lab. Mozesz tam isc w sobote? Maja otwarte? Mowie Ci, ja znam z tego forum przypadek, ze dziewczyna byla w ciazy blizniaczej. Jed3n zarodek sie nie zagniezdzil i beta zaczela spadac a potem odbila bo drugi zostal i donosila ta ciaze.
Takich nam trzeba.Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
S_va_88 wrote:O kurde, ale historia.
Takich nam trzeba.
Dlatego o 9 mam telekonsultacje i poprosze o proga. Juz powiedzialam Kropusiowi, ze my z tata w niego wierzymy i ma walczyc bo brat i siostra na niego czekaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 20:28
ater, Dżozu, krolik, Sagi, Bubu04, S_va_88, Marzycielka94, PA, kleopatr4, bambusek-94, Malineczka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Marzycielka94 wrote:Aterku, jak przeczytałam Twoją wiadomość to od razu pomyślałam o tym, że będziesz tym przypadkiem, który odpuścił, nie myślał, nie starał sie, a zaszedł 😂
Mąż bierze na poważnie brak starań i stosunek przerywany był 🤡🤣 no więc jak już to będzie WPADKA 🤣Marzycielka94, Kitkat, bambusek-94 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:Mąż bierze na poważnie brak starań i stosunek przerywany był 🤡🤣 no więc jak już to będzie WPADKA 🤣
Pewnie jak na złość teraz pyknie 🤣🤣🤣Powder, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
K 🩷 30l.
AMH 0.71
21' resekcja raka tarczycy + radioterapia I-131
M 🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'/LIPIEC 25'
Ilość 96 mln/200 mln ➡️ 44mln/87mln
Żywotność 80% ➡️ 61%┃ Ruch a + b 60 % ➡️ 35%
Morfologia 1% ➡️ 0% ❌┃ROS 0,55% ┃SCD 85% ok.
⌛ 7 miesiąc LIPIEC 🙏
2 - monitoring, pęcherzyk 19mm
4/5 - owulacja
7 - monitoring, ciałko żółte, endometrium 9mm
8-18 wsparcie II fazy: encorton, duphaston i luteina
18 - BetaHCG 🤞 -
Ssilvia wrote:witaj, masz stwierdzonoy syndrom antyfosolipidowy lub jakaś mutacje ze bierzesz acard lub heparynę?
Tak jak pisałam, mam dwie mutacje w heterozygocie.
Gen SERPINE1 - polimorfizm 4G/5G i Detekcja mutacji c.3980A>G w genie Proakceleryny.
Oba poronienia miałam w okolicy 7/8 tygodnia i Pani doktor powiedziała, że to może być przyczyną, dlatego mamy wdrożone.🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
🔬 In progress ⏳️ -
Claudii wrote:Pewnie jak na złość teraz pyknie 🤣🤣🤣
Nie wiem jak bym sobie poradziła z taką nastoletnią ciążą 🤣🤣Gnom, Powder, Marzycielka94, Kitkat, kleopatr4 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Marzycielka94 wrote:Defaultowa - przykro mi bardzo, serce pęka jak się czyta takie historie. Życzę Wam, aby ten cykl przyniósł Wam upragnione szczęście, a dwie kreski wytoczyły kropkowi drogę do Waszych ramion 🥹❤️
Będziemy testowały razem, ja mam pierwszy cykl stymulowany, również biorę acard i od razu z grubej rury mam zrobić betę 28.07, więc liczę na to, że one będziemy wtedy bardzo, bardzo szczęśliwe ❤️
Mam w planach testować z Wami w tym samym dniu, o ile @ nie przyjdzie w niedzielę bo wtedy się jej spodziewam 😉 Statystyka nie może zawieść, którejś powinno się udać 🤞😅Marzycielka94, Default.owa lubią tę wiadomość
Starania od 06/2025
Aktualnie 2cs
Cykle 31-40d
IO i hiperandrogenizm
TSH 2,74 uIU/ml⬆️
DHEA-SO4 359 ug/dl⬆️
17-OH-progesteron 1,23ng/ml⬆️
Euthyrox 25 -
Ssilvia wrote:MM123
kochana może spróbuj się czym zająć, żeby nie myśleć? nie wiem cokolwiek.. wiem ze latwo mówić, ale martwię się ze tak silny stres który teraz przezywasz tez ci nie służy, nie znam twojej sytuacji, ale może jakiś wypad na kilka dni w jakieś ładne miejsce czy cos takiego.. żeby czas szybciej zleciał i żebyś nie stresowała się tak bardzo
Dziękifaktycznie ostatnie 3 dni mnie trochę sponiewierały. Chyba się już troszke ogarnęłam. Myślę że pomyłka w pierwszym wyniku jest bardzo mocno prawdopodobna (wydaje mi się że mój lekarz nie popiera tego optymizmu). Myślałam o powtórce bety jutro, mąż jest przeciwny, woli poczekać tydzień tak jak mówi lekarz, ale w sumie nie wiem co zrobię.
Ogólnie koniec bycia królowa dramatukażdego stresuje oczekiwanie na wyniki bety a horomy nie pomagają.
Nie gniewajcie się ale musze dobie zrobić przerwę od telefonu. Ciągle tylko wyszukuje przyrostów bety, i dziwnych przyrostów przy ciazach pozamacicznych... jak się sprawa wyjaśni na pewno dam znać!
A wy się trzymajcie i niech piwrwsza strona rozbłyśnieDżozu, Powder, Bella_33, Marzycielka94, Claudii lubią tę wiadomość
Starania 02.2024
Na poważnie od 11.2024
01.2025 beta 20 💔
03.2025 HyFoSy-prawy jajowod drożny, lewy udrozniono
04.2025 wyniki biopsji-duże przewlekle zapalenie endometrium
(Leczenie antybiotykami)
AMH 1.98
Ilość plemników 91 mln
Koncentracja 45.5 mln/ml
Ruch PR 0.2%, ruch PS 14.29% NP 20.61%
Morfologia 4%
Suplementacja TenFertil ON -
MMM123 wrote:Dzięki
faktycznie ostatnie 3 dni mnie trochę sponiewierały. Chyba się już troszke ogarnęłam. Myślę że pomyłka w pierwszym wyniku jest bardzo mocno prawdopodobna (wydaje mi się że mój lekarz nie popiera tego optymizmu). Myślałam o powtórce bety jutro, mąż jest przeciwny, woli poczekać tydzień tak jak mówi lekarz, ale w sumie nie wiem co zrobię.
Ogólnie koniec bycia królowa dramatukażdego stresuje oczekiwanie na wyniki bety a horomy nie pomagają.
Nie gniewajcie się ale musze dobie zrobić przerwę od telefonu. Ciągle tylko wyszukuje przyrostów bety, i dziwnych przyrostów przy ciazach pozamacicznych... jak się sprawa wyjaśni na pewno dam znać!
A wy się trzymajcie i niech piwrwsza strona rozbłyśnieBOY 2015
GIRL 2020 -
Mmm123 trzymam mocno kciuki i czekam na wieści 🤞🤞🤞❤️❤️❤️starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
⏸️ 10.07.2025 🤩
beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
tsh: 3,08 ---> 1,8
prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Ounai wrote:Progesteron 2,3
Beta 7,7
Ktoś chciał być....🖤Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
Powder wrote:Ounai, tak mi przykro 🫂🫂
Dżozu, Tobie gratuluję z całego serducha! Rany, nie znamy się, a cieszę się jakbym to ja zaciążyła conajmniej 🤪
Rośnijcie zdrowo 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷
Jesteście caly czas w moich myślach. Przytulam Was wszystkie bardzo mocno🫂🫂🫂, trzymam kciuki za najbardziej dziwne cykle, które nie miały prawa zakończyć się sukcesem 😅🥰
Jeszcze Powder dodaję spostrzeżenie co do smartwatcha. Zauważyłam dziwną rzecz, od mniej więcej 2 dni przed pozytywnym testem do dziś mój zegarek codziennie twierdzi, że się nie wysypiam i mam bardzo wysoki poziom stresu podczas snu. Budzę się rano wyspana w stopniu optymalnym (jak to w tygodniu, i jak zawsze), i jak zazwyczaj rano miałam body battery ok 70, to teraz 28-40. On tam mierzy zmienność tętna, czy coś takiego. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Powder lubi tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
⏸️ 10.07.2025 🤩
beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
tsh: 3,08 ---> 1,8
prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
bambusek-94 wrote:Mam w planach testować z Wami w tym samym dniu, o ile @ nie przyjdzie w niedzielę bo wtedy się jej spodziewam 😉 Statystyka nie może zawieść, którejś powinno się udać 🤞😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 23:08
bambusek-94 lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
MMM123 wrote:Dzięki
faktycznie ostatnie 3 dni mnie trochę sponiewierały. Chyba się już troszke ogarnęłam. Myślę że pomyłka w pierwszym wyniku jest bardzo mocno prawdopodobna (wydaje mi się że mój lekarz nie popiera tego optymizmu). Myślałam o powtórce bety jutro, mąż jest przeciwny, woli poczekać tydzień tak jak mówi lekarz, ale w sumie nie wiem co zrobię.
A wy się trzymajcie i niech piwrwsza strona rozbłyśnie✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
Ounai wrote:Juz a brunatny śluz, tak, że szybko poszło. Nie myślałam, że tak tak boli
Ounai lubi tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
❓ owulacja
👨 36