X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂
Odpowiedz

Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂

Oceń ten wątek:
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrolik, trzymam kciuki!

BOY 2015
    GIRL 2020
  • Bubu04 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Juz a brunatny śluz, tak, że szybko poszło. Nie myślałam, że tak tak boli :(

🫂

Ona 28
    Pregna start care
    Kwas foliowy 400ug
    Witamina b complex b-50 methyl
    Witamina d3
    Letrox 25

On 32
    Fertistim

Starania od 4/2025
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S_va_88 wrote:
    Masz sto procent racji.
    Ale mam wrażenie, że czasami nawet jak wprost powiem, że nie chcemy rozmawiać to ktoś tego nie szanuje.
    Tak też niestety bywa
    Owszem, niestety bywa. Wtedy z takimi osobami ja przykładowo ograniczam kontakt. Nie chcę się męczyć. Ale szansę zawsze warto dać.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cysterka95 wrote:
    A jak już w temacie długiego cyklu jesteśmy to ja dziś wskakuję na progesteron Besins - w końcu sensowny progesteron dostałam a nie ten marny duphaston! ;p chwała mojej endokrynolog, chyba czeka mnie jeszcze zmiana ginekologa.

Ale wracając do besinsa to jestem ciekawa reakcji bo pamiętam że część z was pisała dosłownie o odlocie jak na haju po tym 😅 jakieś doświadczenia?
    Zależało od dnia. Raz szłam spać na 2h w ciągu dnia i ledwo żywa wstawałam, raz kręciło mi się w głowie jak nie spałam bo pracowałam, a potem gdzieś przechadzałam się po domu, raz ledwo wytrzymałam na spacerze z psem bo myślałam że zasne na stojąco. A były takie dni że nic mi nie było.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
‹‹ 159 160 161 162 163
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ