Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:W
Wiecoe, pogadałam też z siostrą i ma rację. Nawet gdyby było źle to mam 2 dzieci i mogą wycinać jajnik. Ale wierzę, że będzie ok
Tego Ci właśnie życzę ❤️ będzie dobrze 🫶🏻Ounai lubi tę wiadomość
-
S_va dobrze Cię widzieć. Przesyłam dużo siły kochana!
Ounai Mam nadzieję, że to pomyłka! 🫂
Defaultowa widać, widać! 🤍
Powiedz mi jakie miałaś zalecenia przy tych zmianach genetycznych? Też mi wyszło nieprawidłowe to SERPINE1.S_va_88 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
ater wrote:S_va dobrze Cię widzieć. Przesyłam dużo siły kochana!
Ounai Mam nadzieję, że to pomyłka! 🫂
Defaultowa widać, widać! 🤍
Powiedz mi jakie miałaś zalecenia przy tych zmianach genetycznych? Też mi wyszło nieprawidłowe to SERPINE1.
Ja w klinice dostałam zalecenie brania acardu 75 od owulacji do miesiączki/pozytywnego testu. Jak będzie pozytywny test to acard mam zastapic heparyną. Dlatego też jutro z rana robię sikańca i jak będzie pozytywny to od razu wlatuje zastrzyk. Oczywiście polecę też jutro na betę i progesteron, ale nie chcę ryzykować.
Dodatkowo moja ginekolog dorzuciła mi do tego duphaston x1, a od potwierdzenia ciąży zwiększyć do x2.
A no i oczywiście metylowana forma kwasu foliowego. Ja biorę prenatal uno, ale wczoraj moja endokrynolog zaleciła brać oddzielnie kwas, witaminę d3 i selen, bo to ma jod i może moją tarczycę drażnić, bo mi podskoczyła przez miesiąc z 0.7 do 1.5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 20:07
ater lubi tę wiadomość
🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
2 cs - wracamy do starań
Manifestuje najpiękniejsze prezent urodzinowy 🤞🏻
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%
Kariotyp ✅️
👩🏽 Hashimoto -> Euthyrox 112
Kariotyp ✅️
Hormony wszelkiej maści ✅️
Morfologia ✅️
🟠 Mutacja c.3980A>G p.(His1327Arg) w układzie heterozygotycznym
🟠 Genotyp heterozygotyczny 4G/5G polimorfizmu w genie SERPINE1
-> Acard 75 & heparyna -
S_va_88 wrote:I jak Was nie kochać.........naprawdę.
Jak to Powder komuś odpisała na post, nie zacytuję dokładnie ale coś takiego, że tu to jesteśmy/jesteście....uchem do wysłuchania i wirtualnym ramieniem......cudne to💚
Jakoś tak to leciało. 🎶
Co do mnie, co tu dużo mówić, jest źle. A ja nadal nie rozumiem dlaczego tak się stało.
Ale nasuwa mi się jeden wniosek, za ja za szybko zaufałam. Albo za szybko motyle weszły w brzuch. Chociaż jakbyście mnie zapytały czego się najbardziej boje w życiu? To, bez wąchania odpowiem, zaufać komuś......wiecie, za dużo się razy w życiu przejechałam, bo przecież miało być dobrze, a wyszło, jak zwykle. Uważam, że za szybko włożyłam na nos różowe okulary, i nie docierały do mnie sygnały, które teraz analizuję już z zimną głową.
Najbardziej, śmieszy mnie, oczywiście to śmiech przez łzy, jak siostra mówi do mnie, czy pamiętam co ja do niej cały czas powtarzałam, gdy poznałam T., że go skrzywdzę. Cały czas miałam taką myśl. Właśnie z tego to mi się bierze, że ja nie umiem zaufać. To wydawało mi się, że to ja go skrzywdzę, bo "biorę" z tego co mi pasuje. A nawet nie wiem kiedy, to się odwróciło przeciwko.......
A najbardziej denerwujące jest to, że moja głowa=rozsądek, mówi mi, odpuść, nie warto.
A serce=emocje,.........go tłumaczą. Że napewno coś się stało i dlatego tak to się potoczyło......i mało tego, wmawiam sobie, że nie ma żadnej innej, tylko coś się stało.
PS.1. A teraz tak bardzo, bardzo racjonalnie do tego podchodząc, bodajże cukrzyk mówiła wprost, żebym się przebadała. Akurat w czerwcu byłam u gin. I cytologia wyszła dobra. Ale, na właśnie, że po, jeszcze z nim spałam to powtórzę badania jeszcze raz.
I jakby na to nie patrzeć to czekam na 🐒, tym razem, czekając z nadzieją, że przyjdzie. Nawet nie miałam głowy do tego, żeby obserwować organizm, czy ,🧠daje czadu. Zaczynam czuć się jak na okres, więc luz.....
Ale, rano się budzę z takim, ( jak wiem, że jest na dyżurze), że patrzę na telefon i nie ma "dzień dobry", wiecie, codziennie muszę od nowa sobie uświadamiać, że nasz związek się skończył. Tylko,........jak to wytłumaczyć sercu które cierpi.
Jakbym wyłączyła emocje, to było by łatwiej.S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Ounai bardzo mi przykro, że dostałaś dzisiaj takie wiadomości, ale tak jak dziewczyny piszą - to może być naprawdę coś niegroźnego i zazwyczaj tak to się właśnie kończy, ale wiadomo że lekarz chce dmuchać na zimne, żeby to dokładnie sprawdzić ❤️ Wydaje mi się, że gdyby ewidentnie to wyglądało na coś groźnego, to wysłałby Cię na cito do jakiegoś onkologa a nie kazał robić markery, ale mogę się mylić
Ten tekst o wieku bardzo słaby i jak na aktualne czasy przestarzały, wiadomo że trzeba sobie zdawać sprawę z ryzyka, ale od razu straszyć i zniechęcać? Nie przejmuj się takim gadaniem, kobiety nawet starsze niż 40 lat starają się o dziecko i rodzą je zdrowe
Te pierwsze chwile po tylu przykrych info są najcięższe, ale bardzo dobrze, że pozwoliłaś sobie się wypłakać i to z siebie zrzucić, mi płacz bardzo pomaga i oczyszcza, potem głowa po kilku godzinach już myśli trzeźwiej i jest bardziej zdeterminowana do załatwienia problemówA na początku zdrowo jest się poprzejmować, zamiast dusić to w sobie i czuć się jeszcze gorzej
Masz nasze wsparcie i trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło ❤️S_va_88, Ounai lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory (ferrytyna, B12, D3, kwas foliowy) – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Monia• wrote:Jest mi strasznie przykro, podczytuję was czasem jak mam wolną chwilę. Parę lat temu mój obecny mąż odwalił mi taką akcje że powiedział mi że ze mną zrywa i że ma NARZECZONĄ… wyłam jak głupia, nie odzywał się do mnie 3 miesięce! Przez te 3 miesiące nie mogłam o nim zapomnieć jak mógł mi to zrobić. Dzwoniłam, pisałam a on mnie nawet wszędzie zablokował. Jak przestałam to za jakiś czas się odezwał i wróciliśmy do siebie. Już nawet znalazłam sobie innego (ale go nie kochałam, chciałam chyba tylko zapomnieć i miałam nadzieję że się uwolnię od tego okropnego uczucia) ale na szczęście ten inny też mnie nie kochał jak się okazało. Ale wróciłam do niego z dystansem i na początku udawałam że mi nie zależy. Po czasie poprosił mnie o rękę i za niego wyszłam. Teraz mamy 1 dziecko i jestem mega z nim szczęśliwa. Nie żałuje że wróciłam, jest moim najlepszym wyborem i oparciem we wszystkim. No i wcale nie miał tej narzeczonej. Wiem co teraz czujesz, bo czułam się wtedy tak samo. Trzymaj się, tulę Cię mocno chociaż się nie znamy. Z czasem się wszystko ułoży i będzie dobrze 💗
Sagi, Pogubiona, cukrzyk1991, AnMiPe lubią tę wiadomość
Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
Trochę mnie nie było tutaj. Potrzebowałam się wyciszyć. Wczoraj zrobiłam test, bo okres spóźnił się 2 dni. Dwie kreski. Dzisiaj też dwie kreski. Rano beta - 32. Idę znowu w czwartek żeby sprawdzić przyrost. Na razie jestem w szoku i czuję się w tym wszystkim zagubiona.
Monia•, Bubu04, Default.owa, kikix0o, Remedios, bambusek-94, Sagi, Promyczek39, Pogubiona, Luna11, ŚWIEŻYNKA97, Idawoll, ferrytynka25, Malineczka, Julixxx, Ounai, Świeżynka97, Cami, Gnom, kleopatr4, Locus, MoniaB, krolik, assialbnn, Dżozu, S_va_88, dailydamn lubią tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 31.07💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Sanprobi IBS, Laktoferyna -
S_va_88 wrote:Hej. Ale powiedz. Jeśli oczywiście chcesz. Czy twój teraz mąż, wytłumaczył, dlaczego Ci powiedział, że ma narzeczoną ..........u mnie to takie tylko gdybanie, że może nie chce ze mną być, to powiedział, że ktoś nowy się pojawił. Brrrr......na samo wspomnienie, mam łzy w oczach. Dziewczyny a wiecie co jest najgorsze, że ja w tej mojej głowie sobie ubzdyczyłam, że ja sobie już życia nie ułożę, że jestem za stara, że przecież już czterdziestka na głowie. A potem sama na siebie krzyczę. Że jak już tak na wiek patrzę. To dopiero na koniec roku mam 37 urodziny. Więc afirmuje 👍🤞#do40będęSzcześliwa.
I dodam że do tej pory nie mogę o tym jednak zapomnieć, tak to okropnie mnie wtedy bolało i tak miałam strasznie złamane serce że czasem mi się to przypomina i dalej czuję coś na sercu. Tego juz raczej nigdy nie zapomnę, usiadło mi na psychice. Ale mimo wszystko jestem bardzo z nim szczęśliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 21:18
ŚWIEŻYNKA97, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Mika1992 wrote:Trochę mnie nie było tutaj. Potrzebowałam się wyciszyć. Wczoraj zrobiłam test, bo okres spóźnił się 2 dni. Dwie kreski. Dzisiaj też dwie kreski. Rano beta - 32. Idę znowu w czwartek żeby sprawdzić przyrost. Na razie jestem w szoku i czuję się w tym wszystkim zagubiona.
Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się rozwinęło!
Ounai - bardzo trudne wieści 🫂 Tak sobie myślę, że może ostatnia CB miała też wpływ na wygląd torbieli?
U mnie można wpisać @. Spóźniona kilka dni, przyszła z impetem.
Dla mnie to oficjalnie 2 dzień mojej ciąży - mocno afirmuje 💫💫💫kikix0o, ŚWIEŻYNKA97, kleopatr4, S_va_88 lubią tę wiadomość
Ona 28
Kwas foliowy 400ug
Witamina b complex b-50 methyl
Witamina d3
Letrox 25
On 32
Fertistim
Starania od 4/2025 -
Jeju ale wysyp piorunów na koniec miesiąca 😻 Dajecie nadzieję ❤️
Mika1992, bambusek-94, ŚWIEŻYNKA97, Idawoll lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🍼 starania od 01.2025
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenie lękowe
▫️migreny
▫️niedobory (ferrytyna, B12, D3, kwas foliowy) – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Ounai - faktycznie masz mega dużo na głowie i podziwiam Cię że tyle ogarniasz! To dowodzi ze jesteś mega silną babką. A co do podejrzeń lekarza to tak jak pisały dziewczyny warto zrobić diagnozę ale narazie nie ma się co załamywać. Mi kiedyś na wyniku USG nerek wpisali że mam guza nowotworowego, a okazało sie że to niegroźny tłuszczak i wszystko jest ok. Trzymam kciuki 😊
Defaultowa - widać kreskę! U mnie był podobny cień a na drugi dzień beta prawie 47! Trzymam kciuki 🙂
Mika1992 - gratuluję ciąży i totalnie rozumiem jak się czujesz. Ja w tym cyklu zaszłam w planowaną ciążę a w głowie mam taki chaos i myśli "co to będzie / co nas czeka / co z pracą". Daję sobie czas i powoli się oswajam, że się udało 🙂Default.owa, Mika1992 lubią tę wiadomość
-
dailydamn wrote:Mam wynik drugiej bety 🩷
26.07 11 dpo - 46 mIU/ml
28.07 13 dpo - 173 mIU/ml
Przyrost 256% 😍
Gratulacje dla Ciebie oraz Idawoll oraz dla pozostałych dziewczyn, z którymi minęłam się lub nie po tej stronie forum!!!Zajrzałam nieśmiało do Was, a tu znajome nicki - cudne wieści
Oj starałyśmy się razem jeden wątek, drugi, trzeci, czwarty itp. Trzymam mocno za Was kciuki!!!!!! 🤞🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca, 21:58
Idawoll, cukrzyk1991, Default.owa, Dżozu, dailydamn lubią tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm i ❤️ (tętno 150)
05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm i ❤️
23.06.25 - USG (11+5) 5,33cm i ♥️
24.06.25 - NIFTY PRO - zdrowa dziewczynka 🩷
30.06.25 - USG (12+5) 5,93cm i ♥️
24.07.25 - USG (16+4) 14cm i ♥️
21.08.25 - USG 🤞🤞🤞
01.09.25 - połówkowe 🤞🤞🤞
-
bambusek-94 wrote:
Mika1992 - gratuluję ciąży i totalnie rozumiem jak się czujesz. Ja w tym cyklu zaszłam w planowaną ciążę a w głowie mam taki chaos i myśli "co to będzie / co nas czeka / co z pracą". Daję sobie czas i powoli się oswajam, że się udało 🙂
Gratuluję Ci ❤️ ja ogólnie w tym cyklu odpuściłam, miałam raczej plany pójścia do lekarza w sierpniu, ogarnięcia dalej jakiś badań itp. Więc naprawdę duży szok.
Niestety teraz mam kiepski humor, bo na jednej z grup na FB napisałam, że nie zbadałam dziś progesteronu i zostałam najechana, że to bardzo źle. Nie myślałam o tym dzisiaj rano, myślałam że wystarczy beta. Teraz boje się że będę czekać do czwartku i się martwić.Tu na forum jest jakoś inaczej...
S_va_88 lubi tę wiadomość
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 31.07💊: Omega-3, Witamina D3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Sanprobi IBS, Laktoferyna -
Mika1992 wrote:Gratuluję Ci ❤️ ja ogólnie w tym cyklu odpuściłam, miałam raczej plany pójścia do lekarza w sierpniu, ogarnięcia dalej jakiś badań itp. Więc naprawdę duży szok.
Niestety teraz mam kiepski humor, bo na jednej z grup na FB napisałam, że nie zbadałam dziś progesteronu i zostałam najechana, że to bardzo źle. Nie myślałam o tym dzisiaj rano, myślałam że wystarczy beta. Teraz boje się że będę czekać do czwartku i się martwić.Tu na forum jest jakoś inaczej...
Ja zbadałam proga też dopiero wczoraj przy drugiej becie, nie martw się ❤️Mika1992, ferrytynka25 lubią tę wiadomość
-
Bubu04 wrote:
U mnie można wpisać @. Spóźniona kilka dni, przyszła z impetem.
Dla mnie to oficjalnie 2 dzień mojej ciąży - mocno afirmuje 💫💫💫
Mam podobnie, do mnie 🐒 przyszła dzień wcześniej, dzis 5 dzień cyklu i tak samo uważam, ze to 5 dzień ciąży.
Z niecierpliwością czekam na sierpień! 😈Bubu04 lubi tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
starania od 07.25 -
Mika1992 wrote:Trochę mnie nie było tutaj. Potrzebowałam się wyciszyć. Wczoraj zrobiłam test, bo okres spóźnił się 2 dni. Dwie kreski. Dzisiaj też dwie kreski. Rano beta - 32. Idę znowu w czwartek żeby sprawdzić przyrost. Na razie jestem w szoku i czuję się w tym wszystkim zagubiona.
Ale przyjemna informacja na koniec dnia, gratulacje! ❤️ Daj znać po przyroście, zrób dodatkowo w czwartek proga, a „specjalistkami” z fb nie zadręczaj sobie głowy, absolutnie nie warto. 😅Mika1992 lubi tę wiadomość
👩 28 👨 30 🐶8
13CS ✨👶
Odstawienie AH - wrzesień 2023 r.
Suple💊
• ☀️ Witamina D, 🛡️ Cynk & Selen
• NAC i Ubiquinol 🛡️
• Szelazo SR + Laktoferyna 🛡️
•Omega 3+ DHA🛡️
•Actifolin+ Metylo B12🛡️
Hormony w normie ✅
Niska Ferrytyna (2023 19🔻--> 2025 42💪)
Owulacje potwierdzone monitoringiem ✅
– Endometrium 7-8 mm w czasie owulacji , płodny śluz, szczyt LH w 13/14 DC
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 💥
Lipiec 2025 - Torbiel krwotoczna ciałka żółtego
Cytologia – w normie 💪 ✅
🔬 MUCHA - Grudzień 2024 Ureaplasma urealyticum --> Styczeń 2025 czysto (Leczenie Doxycylina ja + mąż👩👨)✅
- USG piersi ✅
👨
Morfologia 2%
2023 - zapalenie żołądka i dwunastnicy. Helicobacter.⚠️
2025 Gastroskopia i Kolonoskopia OK ✅💪
💊Ten FertilON
Ubiquinol, NAC -
Pogubiona wrote:Gratulacje dla Ciebie oraz Idawoll oraz dla pozostałych dziewczyn, z którymi minęłam się lub nie po tej stronie forum!!!
Zajrzałam nieśmiało do Was, a tu znajome nicki - cudne wieści
Oj starałyśmy się razem jeden wątek, drugi, trzeci, czwarty itp. Trzymam mocno za Was kciuki!!!!!! 🤞🤞🤞
Widzę, że u Ciebie już 17 tc! Wow!
Mika1992 - Ja też nie badałam proga od razu z betą.
Dopiero dziś i… mam już wynik: 32,7 ng/ml! 🥹
S_va_88 - postaram się krótko, ale zobaczymy, co mi wyjdzie. 9 lat temu byłam w podobnym miejscu, co Ty teraz . Pewnego dnia, mój wtedy mąż oznajmił mi, że mnie nie kocha, że nigdy mnie kochał. Ot tak, w drodze na zaplanowane spotkanie u przyjaciół. Po jakimś czasie okazało się, że tam była trzecia osoba, która była naszą wspólna znajomą (znacznie ode mnie młodsza). Typ po prostu mnie zdradził. W tamtym momencie życie się dla mnie skończyło. Sądziłam, że już zawsze będę sama. Po tym związku dosłownie przeżyłam coś, jak żałobę, przeszłam wszystkie jej etapy, ale….
Z czasem stanęłam na nogi, złożyłam pozew o rozwód. Chciałam wyjechać za granicę do siostry, bo wtedy już nic mnie tu nie trzymało. I pewnego majowego dnia - na 3 tygodnie przed planowanym wylotem…. na mojej drodze los postawił obecnego męża. I wszystko się totalnie w moim życiu pozmieniało. Mieszkam w zupełnie innym miejscu, stworzyliśmy swoje gniazdko, potem po ponad roku starań - pojawiło się pierwsze dzieciątko. I chociaż po urodzeniu małej przeszliśmy naprawdę poważny kryzys, to jednak teraz - jest nam naprawdę ze sobą dobrze. ❤️
Wiem, że w tamtym momencie nie wierzyłam w szczęśliwe zakończenie dla siebie i podejrzewam, że i u Ciebie o to teraz ciężko, ale wiem na pewno, że kobiety są turbo silne i wychodzą z takich sytuacji z podniesionym czołem. 💪
Pogubiona, MoniaB, Dżozu, Mika1992, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam kolezanki ktore dopiero po rozwodzie znalazly prawdziwa milosc, i takie ktore nigdy zamezne nie byly. Ty tez znajdziesz.
Dziewczyny, zapisalam sie na badania ale nie wiem jak to ogarne. Musze odprowadzic core, wyprowadzic psa, jechac na badania i zdazyc na 8 na budowe. Bedzie masakrazrobie sobie chyba wielka kawe do termokubka coby ja trzasnac na raz
S_va_88 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Sva_88 - to jeszcze na pocieszenie historia mojej znajomej.
Miała na oko 35-37 lat i jej mąż zachorował na nowotwór mózgu. Zjezdzila z nim pół Polski - prawie nikt nie podjął się próby operacji, bo był w takim miejscu. No i po roku czy dwoch od diagnozy została wdową - z dwójką synów.
Jakos chwilke przed 40 spiknęła się z facetem, którego znała od dzieciaka, a podobno on sie kiedys w niej podkochiwal. Po 40 urodziła kolejnego syna - z nowego zwiazku. I jakoś mając 42-43 lata kolejnego. Takze miłosc i szczescie ją odnalazlo 🩷🤞MoniaB, kleopatr4, Dżozu, S_va_88 lubią tę wiadomość
✨️11.08.25 I wizyta in-vitro✨️
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ⬜️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ⬜️
4. Mieć min. 1 dojrzałą komórkę jajową ⬜️
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ⬜️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ⬜️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ⬜️
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
Mika1992 wrote:Gratuluję Ci ❤️ ja ogólnie w tym cyklu odpuściłam, miałam raczej plany pójścia do lekarza w sierpniu, ogarnięcia dalej jakiś badań itp. Więc naprawdę duży szok.
Grupami FB to bym się nie przejmowała, bo tam niestety morze hejtu i pretensji jedna przez drugą. Ja jestem na jednej poronniej grupie i mam wrażenie, że tam wiecznie mają problem, że ktoś jakichś badań nie zrobił, a powinien to, to i to.
Oczywiście, dużo można się też w takich miejscach dowiedzieć, ale mam wrażenie, że sporo osób tam się uważa za ludzi z większą wiedzą i doświadczeniem niż lekarze.Mika1992 lubi tę wiadomość
🧑🏻🦲 34 👩🏽 30 🐶 4
Starania od VII 2024
4 cs
⏸️ 10.24
💔 11.24
2 cs
⏸️ 14.03
💔 02.05 Florian 🩵
2 cs - wracamy do starań
Manifestuje najpiękniejsze prezent urodzinowy 🤞🏻
👩🏻🦲 Morfologia 0% -> 2%
Fragmentacja DNA 8%