Zróbmy lipcowego bobasa 👶🏼żebym nie musiała już oglądać kuta*a 🥒 😂
-
WIADOMOŚĆ
-
S_va_88 wrote:Ja z takiego testu miałam betę 38😘
Liczę, że też tak będzie 😊
Jesteś niesamowita, mimo przeciwności życiowych, potrafisz dawać wsparcie innym. Bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś 🥰Promyczek39, Sagi, Gnom, Luna11, S_va_88, Takatam, kleopatr4 lubią tę wiadomość
👩1997
➡️Pcos + IO
➡️hipoglikemia reaktywna
👉Starania naturalne od 05.2023
👉W klinice od 05.2025
✅05. 2025 CB 💔
✅06.2025 ✖️
✅07.2025 CLO+menopur⏸
➡️31.07.2025 Beta 25 mlU/ml
➡️02.08.2025 Beta 83 mlU/ml, Progesteron 42,70 ng/ml -
Dziewczyny, świetnie zakończyłyście ten miesiąc, normalnie burza z piorunami przeszła dzisiaj na forum, istne szaleństwo!! Gratuluję każdej z osobna i ściskam wszystkie, dla których ten lipiec nie był udany. Jako urodzona optymistka polecę klasykiem, ale wierzę, że najlepsze i tak dopiero przed nami ✊🏻🩷
Cukrzyku - super się sprawdziłaś w roli prowadzącej, niech się klątwa spełni i niech Ci się DARZY, trzymam za Ciebie kciuki! ✊🏻💕Kitkat, Remedios, MMM123, Claudii, cukrzyk1991, Luna11, S_va_88, ŚWIEŻYNKA97, AnMiPe, MoniaB, kleopatr4 lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (12 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
SIERPIEŃ BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 2 cykl: Letrozol + Zivafert
08.25 - sono-HSG -
Ja zdecydowałam że nie będę robić testów owulacyjnych, nie mam pojęcia kiedy mam owulację i czy w ogóle ja mam. Jak będę w ciąży to będę. W piątek mam ginekologa, muszę się zbadać co do mojej ostatniej @ która przyszła w 44 dc. W dodatku od paru dni boli mnie coś koło piersi i sama nie wiem czy to jest jeszcze pierś czy żebro i wymacałam sobie guzka…
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 21:03
S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, kończycie ten miesiąc z przytupem! Gratulacje piorunków⚡️ 🥰
Ściskam za wszystkie smuteczki, oby sierpień okazał się łaskawszy. Z takim tytułem 🌟 niech to będzie magiczny miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 08:34
Kitkat, ferrytynka25, Luna11, ŚWIEŻYNKA97, kleopatr4 lubią tę wiadomość
-
Belia, Locos 🫂🫂🫂☹️
-
krolik wrote:https://zapodaj.net/plik-5NMv0oSAg4
Owulak z teraz, co sądzicie? Jutro może być pik?
Ale nawałnica się rozpętała pod koniec miesiąca… Grzmi i błyska jak cholera! ⚡️⚡️ Dziewczyny gratuluję wszystkich piorunów. Tym „najświeższym” życzę przyrostów bety, afirmujcie dla nas na sierpień takie krechy! ❤️
Cukrzyku dziękujemy za poprowadzenie wątku, niech dopadnie Cię jak najszybciej klątwa prowadzącej! 🤭🥒⚡️⚡️
Przytulam każdą z Was, która tak jak ja musiała się zmierzyć z kolejnym niepowodzeniem. 🫂
Walczymy dalej… ⭐️✨
S_va_88 Mam nadzieję, że zostaniesz z nami jeszcze na chwilę i wpadniesz na kolejny wątek miesięczny. Raz jeszcze wszystkiego dobrego, niech ta burza w Twoim życiu szybko się skończy❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 21:24
Kitkat, cukrzyk1991, krolik, S_va_88, ŚWIEŻYNKA97, kleopatr4 lubią tę wiadomość
👩 28 👨 30 🐶8
13CS ✨👶
Odstawienie AH - wrzesień 2023 r.
Suple💊
• ☀️ Witamina D, 🛡️ Cynk & Selen
• NAC i Ubiquinol 🛡️
• Szelazo SR + Laktoferyna 🛡️
•Omega 3+ DHA🛡️
•Actifolin+ Metylo B12🛡️
Hormony w normie ✅
Niska Ferrytyna (2023 19🔻--> 2025 42💪)
Owulacje potwierdzone monitoringiem ✅
– Endometrium 7-8 mm w czasie owulacji , płodny śluz, szczyt LH w 13/14 DC
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 💥
Lipiec 2025 - Torbiel krwotoczna ciałka żółtego
Cytologia – w normie 💪 ✅
🔬 MUCHA - Grudzień 2024 Ureaplasma urealyticum --> Styczeń 2025 czysto (Leczenie Doxycylina ja + mąż👩👨)✅
- USG piersi ✅
👨
Morfologia 2%
2023 - zapalenie żołądka i dwunastnicy. Helicobacter.⚠️
2025 Gastroskopia i Kolonoskopia OK ✅💪
💊Ten FertilON
Ubiquinol, NAC -
Pogubiona wrote:Gratulacje dla Ciebie oraz Idawoll oraz dla pozostałych dziewczyn, z którymi minęłam się lub nie po tej stronie forum!!!
Zajrzałam nieśmiało do Was, a tu znajome nicki - cudne wieści
Oj starałyśmy się razem jeden wątek, drugi, trzeci, czwarty itp. Trzymam mocno za Was kciuki!!!!!! 🤞🤞🤞
Ooo dziękuję za pamięć 🩷 W końcu nam się udało. Tyle czekania, ale jednak los się do nas uśmiechnął 🥰 Dużo zdrówka Wam życzę, rośnijcie! 🫶🏼Ounai, Pogubiona lubią tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️31
Po 12 trudnych cyklach pełnych stymulacji, leków i suplementów w końcu pojawiły się te upragnione dwie kreski. I stało się to w najbardziej nieoczekiwanym momencie - w cyklu naturalnym, z luźniejszym podejściem i spokojniejszą głową 🥹
25.07 - 10 dpo ⏸️🩷
26.07 - beta 46, progesteron 18,75🩷
28.07 - beta 173 🩷 przyrost 256% 📈
31.07 - beta 882, progesteron 23,4🩷
08.08 - pierwsza wizyta USG
Kropeczku jesteś naszym największym marzeniem 🩷
-
Ale tu burza przechodzi przez forum. Bardzo Wam gratuluję piorunków i oby ładnie rosły.
Tulę dziewczyny, które zobaczyły biele i małpy 🫂
Ounai 🫂 oby to co zobaczył lekarz nie było poważne i gratuluję studiów 🙂
S_va_88 miło, że do nas wróciłaś. Na pewno niedługo życie Ci się odmieni na lepsze 🙂
Cukrzyku dziękuję za prowadzenie wątku. Nawet nie zauważyłam, że już ten miesiąc się kończy 😂
Ostatnio się mniej udzielam, ale staram się trochę podczytywać co u Was. Próbuje sobie oczyścić głowę troszkę i nie myśleć o staraniachcukrzyk1991, Ounai, S_va_88, ŚWIEŻYNKA97 lubią tę wiadomość
👩 PCOS, hiperprolaktynemia (makro)
🧔♂️✅️
01/24 rozpoczęcie starań
05/25 lametta +ovitrelle + cyklogest
06/25 lametta+ estrofem + cyklogest
07/25 lametta + estrofem +ovitrelle +cyklogest
08/25 biopsja aspiracyjna z cd138 -
dailydamn wrote:Ooo dziękuję za pamięć 🩷 W końcu nam się udało. Tyle czekania, ale jednak los się do nas uśmiechnął 🥰 Dużo zdrówka Wam życzę, rośnijcie! 🫶🏼
Dziękuję!
Gratuluję serdecznie wszystkich ⚡️⚡️⚡️
Tak tylko mówię, że mój szczęśliwy cykl (i to miesiąc po prawdopodobnym biochemie) po dłuuuuugich staraniach to była seria ⚡️⚡️⚡️ dla długoletnich staraczek i to dwa miesiace pod rządŻyczę więc wszystkim pozostałym Staraczkom, żeby i Was dorwało takie prawo serii jakie zdarzyło się nam w kwietniu i w maju
Sierpień będzie Wasz!!!A lipiec jeszcze nie skończony tak by the way
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 22:53
cukrzyk1991, dailydamn, S_va_88, Marzycielka94, ater, kleopatr4 lubią tę wiadomość
👱37 🧔42 + 😺😺
Starania od 02.2023
05.2023 - 5t 💔
08.2023 - 6t 💔
02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
15.05.25 - pierwsze USG 7(6+1) - mamy 0,41cm i ❤️
26.05.25 - USG (7+4) - 1,40cm i ❤️ (tętno 150)
05.06.25 - USG (9+1) 2,35cm i ❤️
23.06.25 - USG (11+5) 5,33cm i ♥️
24.06.25 - NIFTY PRO - zdrowa dziewczynka 🩷
30.06.25 - USG (12+5) 5,93cm i ♥️
24.07.25 - USG (16+4) 14cm i ♥️
21.08.25 - USG 🤞🤞🤞
01.09.25 - połówkowe 🤞🤞🤞
-
Monia• wrote:Ja zdecydowałam że nie będę robić testów owulacyjnych, nie mam pojęcia kiedy mam owulację i czy w ogóle ja mam. Jak będę w ciąży to będę. W piątek mam ginekologa, muszę się zbadać co do mojej ostatniej @ która przyszła w 44 dc. W dodatku od paru dni boli mnie coś koło piersi i sama nie wiem czy to jest jeszcze pierś czy żebro i wymacałam sobie guzka…
Monia• lubi tę wiadomość
Cykle: 25-28 dni
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹FoliActiv 400 Metylowany Kwas Foliowy,
🔹Acard 75.
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona... -
Świeżynka97 wrote:Liczę, że też tak będzie 😊
Jesteś niesamowita, mimo przeciwności życiowych, potrafisz dawać wsparcie innym. Bardzo się cieszę, że do nas wróciłaś 🥰Marzycielka94, Takatam lubią tę wiadomość
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
ferrytynka25 wrote:Jest już blisko, ale moim zdaniem to jeszcze nie szczyt piku.Testuj jeszcze jutro i pojutrze. Ja również polecam aplikację Premom, masz tam analizy testów po wrzuceniu zdjęcia oraz jednocześnie dla siebie statystkę. Fajne narzędzie. ☺️
Ale nawałnica się rozpętała pod koniec miesiąca… Grzmi i błyska jak cholera! ⚡️⚡️ Dziewczyny gratuluję wszystkich piorunów. Tym „najświeższym” życzę przyrostów bety, afirmujcie dla nas na sierpień takie krechy! ❤️
Cukrzyku dziękujemy za poprowadzenie wątku, niech dopadnie Cię jak najszybciej klątwa prowadzącej! 🤭🥒⚡️⚡️
Przytulam każdą z Was, która tak jak ja musiała się zmierzyć z kolejnym niepowodzeniem. 🫂
Walczymy dalej… ⭐️✨
S_va_88 Mam nadzieję, że zostaniesz z nami jeszcze na chwilę i wpadniesz na kolejny wątek miesięczny. Raz jeszcze wszystkiego dobrego, niech ta burza w Twoim życiu szybko się skończy❤️
Dziewczyny nie zrozumcie mnie źle, ale chodzi mi o to, że tak chcę wiedzieć co u Was, i jak się sytuacje owulkowe i staraczkowe mają. Ale jak zobaczę, że mi za dużo bedzie tych tematów, i będę się gorzej czuć to poprostu odpuszczę na tydzień i potem znowu będę. 😍😘
Edit.:
PS.1. wiecie, żebym się nie doprowadziła, do stanu wyszukiwania objawów ciąży która poprostu nie może się pojawić, bo eks postanowił się wymeldować........sory, mam czarny humor. Eh.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca, 23:21
cukrzyk1991, ferrytynka25, Claudii lubią tę wiadomość
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Cukrzyk!!!!! Dziękuję za piorunka!!!!!!!!!! ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ pamiętaj na przyszłość, że udało Ci się wręczyć ⚡️ tym Dziewczynom, które zaczynały już myśleć o klinice leczenia niepłodności.
Życzę Ci dużo pomyślności, trzymam kciuki za Ciebie ❤️❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca, 07:04
Kitkat, cukrzyk1991, kleopatr4 lubią tę wiadomość
-
cukrzyku bardzo, bardzo dziękujemy za prowadzenie wątku lipcowego, spisałaś się na medal. I dobrze Dżozu pisze, pamiętaj przy jakich długo- staraniowych nickach wpisywałaś piórniki. Więc teraz niech to szczęście przejdzie na Ciebie 🥰
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
1cs
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
Suplementacja:
🔹Pregna Start,
🔹Acard 75.
Cukrzyk dziękuję za lipcowy watek. I za ⚡️
Życzę Ci, by szybko dopadła Cię klątwa prowadzącej 🤞🏻cukrzyk1991, S_va_88 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za ten wątek, który- cicho na to liczę- byl początkiem dobrych zmian w moim życiu 🥰 Jeżeli pozwolicie pójdę jeszcze z wami na wątek sierpniowy, bo dopiero jutro pójdę na betę i sie cokolwiek dowiem 🤫
Dżozu, bambusek-94, cukrzyk1991, S_va_88, kleopatr4 lubią tę wiadomość
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje
09.07.2025 - początek cyklu
30.07.2025 - cień cienia dalekiej ciotki cienia ⏸️
1.08.2025 - beta 15,5 -
Dziękuję za lipcowy wątek 😊
Super rozgrzewka, nie było mi dane testowanie, bo @ przyszla dzień wcześniej 🙄🙂
Gratuluję tym, którym sie udało 😍
Wkraczamy w ten miesiąc pełne wiary i energii, w sierpniu marzenia sie spełniają 😍 🌟 ☄️ ⏸️ 🍀cukrzyk1991, S_va_88 lubią tę wiadomość
👱♀️28 ♥️ 32👦
starania od 07.25 -
Dżozu wrote:Cukrzyk!!!!! Dziękuję za piorunka!!!!!!!!!! ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ pamiętaj na przyszłość, że udało Ci się wręczyć ⚡️ tym Dziewczynom, które zaczynały już myśleć o klinice leczenia niepłodności.
Życzę Ci dużo pomyślności, trzymam kciuki za Ciebie ❤️❤️❤️
Oj tak - myślałam o tym - że ten lipiec był cudowny - bo udało się tyluuuuu dziewczynom, które nie mogły zajść od wielu miesięcyPiorunki górą ! (zrobiłabym emotkę piorunków, ale piszę z kompa)
ŚWIEŻYNKA97, S_va_88, Dżozu, kleopatr4 lubią tę wiadomość
✨️11.08.25 I wizyta in-vitro✨️
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ⬜️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ⬜️
4. Mieć min. 1 dojrzałą komórkę jajową ⬜️
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ⬜️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ⬜️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ⬜️
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia