35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Wesolo tu. Pierdolne se lampke czerwonego.
Euh chcialam powiedziec, przy tak milej atmosferze podejme inicjatywe wyprasowania jednej czerwonej koszuli. Uprzejmie prosze mile damy do przylaczenia sie do tej czynnosci.wyprasujcie za mnie
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Poza tym chyba bardzo za nami teskni skoro nas ciagle podczytuje. Niechujkow nie ma to bedzie sie bawic w denuncje wulgaryzmow.
Ehh mamuska hUrmony Ci na mozgownice bija , oj biją mocno
Aasiula, Mega, Sabina, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:kurde, ja nie moge, antybiotyk biorę
wyprasujcie za mnie
Ja nie mogę. Mam 11 wkłuć na lewej nodze. Wracam od chirurga naczyniowego. Walka z żylakami ciąg dalszy.
Walnijcie za mnie chociaż chsteczkę do nosa.Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Krakonka, Mega, Sabina, anna maria, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:oooo ja napisalam podobnie tylko bylo jeszcze kurwa
Boszz, przecież ja tak brzydko nie mówię...kapturnica, Aasiula, Mega, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wesolo tu. Pierdolne se lampke czerwonego.
Euh chcialam powiedziec, przy tak milej atmosferze podejme inicjatywe wyprasowania jednej czerwonej koszuli. Uprzejmie prosze mile damy do przylaczenia sie do tej czynnosci.Aasiula, kkisia, BISCA, Mega, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:kurde, ja nie moge, antybiotyk biorę
wyprasujcie za mnie
hyhyhy
Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze dawno nie miala i pajeczyną zarosła a wtedy wkurw relatywnie rosnie wraz zarastaniem
Czyli jest odwrotnie proporcjonalny do współczynnika niedopchnięcia.Aasiula, kapturnica, BISCA, Mega, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:HAHAHAHAHAHAAH oplułam monitor
Aasiula, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość