35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a co tu było???
Fstydź się
Reni, Aasiula tam skomentowała, w jakże przeuroczy sposób, przyzywając przy okazji panie lekkich obyczajów, ten Wersal, o którym pisała Morka.Mega, Aasiula, caffe, BISCA, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, Bozia, wyedytowałaś Aasiulę?
Fstydź się
Reni, Aasiula tam skomentowała, w jakże przeuroczy sposób, przyzywając przy okazji panie lekkich obyczajów, ten Wersal, o którym pisała Morka.ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, macduska, Sabina, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chuje muje
Edit: za słabo. Kurwa pierdolone chuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:16
Mega, Aasiula, caffe, kkisia, BISCA, kapturnica, macduska, Sabina, Arwena, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wyniki test: to nie automat. Któryś moderator to ręcznie musiał edytować. Ja pierniczę, ale będzie miał roboty na tym wątku
BuahahahahaMega, caffe, Aasiula, kapturnica, Arwena, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kij jej w oko starej rozciągniętej wedżajnie!Aasiula wrote:a ja wam powiem kto zglasza takie posty ,ta co za krzaczorami popierdala .
Aasiula, Mega, BISCA, gretka, kapturnica, macduska, kkisia, Krakonka, Sabina, Arwena, paszczakin, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wesolo tu. Pierdolne se lampke czerwonego.
Euh chcialam powiedziec, przy tak milej atmosferze podejme inicjatywe wyprasowania jednej czerwonej koszuli. Uprzejmie prosze mile damy do przylaczenia sie do tej czynnosci.Mega, kapturnica, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, gretka, kkisia, Krakonka, Sabina, ania.g, paszczakin, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Chuje muje
Edit: za słabo. Kurwa pierdolone chuje.
o jesssu tu jest kurva jak ja czytamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:34
ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość