35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Taka reakcja to bardziej mi się z narkomanem kojarzy (pozwalam na rzu ołówkiem za to), ale trzymam kciuki, żeby został honorowym dawcą krwiDziobak wrote:Uwaga, chwale sie!
Bylismy z Adasiem na pobraniu krwi w szpitalu ( w przychodni nie kluja dzieci - co za amatorszczyzna). Adas siadl na moich kolanach na fotelu i z ciekawoscia przygladal sie, co tam go pani po raczce maca ( zyly szukala) i co mu za opaske zaklada. Zyla zostala znaleziona, wiec pani zaczela zakladac wenflon, ale musiala troche pogrzebac igla, bo nie trafiala. A Adas patrzyl i patrzyl, i nawet sie nie skrzywil. Dumna jestem i blada! Jest to niechybny znak na to, ze kolejne moje dziecko bedzie lekarzem! 
nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Magdala, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNie wiedzę w tym nic dziwnego. Moja córka jak była młodsza to nie raz miała pobieraną krew i nie było dramatów. Dopiero jak podrosła i trafiła na panią z mniejszymi umiejętnościami, o pokazała jak można się bronić
Teraz niestety to pamięta i już nie ma letko
Mega, Aasiula, kapturnica, Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
No więc: na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 17 mm, na lewym 20mm, w tym cyklu sprawdzimy czy pękają same, jeżeli nie to w następnym cyklu clo plus zastrzyk na pęknięcie. Mam sie bzykać i zobaczymy co z tego będzie
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, Magdala, Krakonka, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, beates, nick nieaktualny, paszczakin, efcia, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto stosunkowo udanej nocyMega wrote:No więc: na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 17 mm, na lewym 20mm, w tym cyklu sprawdzimy czy pękają same, jeżeli nie to w następnym cyklu clo plus zastrzyk na pęknięcie. Mam sie bzykać i zobaczymy co z tego będzie

Mega, Aasiula, kapturnica, Krakonka, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Gdzie sie podzialy chujki - nielajki, jak sie pytam?? Gdzie??moremi wrote:Taka reakcja to bardziej mi się z narkomanem kojarzy (pozwalam na rzu ołówkiem za to), ale trzymam kciuki, żeby został honorowym dawcą krwi

Ja mysle, ze on lubi ostre narzedzia i bedzie chrurgiem.
Mega, BISCA, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hehe, oj bedzieSabina wrote:to stosunkowo udanej nocy

dobrze ze mi kaszel troche odpuścił
Aasiula, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNic tak nie pomaga na kaszel jak dobry seksMega wrote:hehe, oj bedzie
dobrze ze mi kaszel troche odpuścił 
od razu się zdrowieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:34
Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale to chyba na kimś trzeba trenować, a nie na sobieDziobak wrote:Gdzie sie podzialy chujki - nielajki, jak sie pytam?? Gdzie??

Ja mysle, ze on lubi ostre narzedzia i bedzie chrurgiem.
Mega, nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySado maso?Dziobak wrote:Gdzie sie podzialy chujki - nielajki, jak sie pytam?? Gdzie??

Ja mysle, ze on lubi ostre narzedziaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:36
Mega, Aasiula, moremi, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ooooo menopauza się pojawiła. Ciekawe czy dzisiaj powie dzień dobry
nick nieaktualny, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Chora hmmm no nie wiem ,ja nie siedze w krzakach i nie dopierdalam wszystkim jak leci ...menop wrote:Jeszcze dziś nie "prasowałaś"? dziwne... może chora jesteś, albo po ostatnim kacu nie doszłaś do siebie...

nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, Mega, gretka, nick nieaktualny, ania.g, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Menop, ty tak podczytujesz zza krzaków. W sumie nie dziwię się. Za takie odzywki to w twarz można dostać.
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Mega, BISCA, gretka, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość