35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Uwaga, chwale sie!
Bylismy z Adasiem na pobraniu krwi w szpitalu ( w przychodni nie kluja dzieci - co za amatorszczyzna). Adas siadl na moich kolanach na fotelu i z ciekawoscia przygladal sie, co tam go pani po raczce maca ( zyly szukala) i co mu za opaske zaklada. Zyla zostala znaleziona, wiec pani zaczela zakladac wenflon, ale musiala troche pogrzebac igla, bo nie trafiala. A Adas patrzyl i patrzyl, i nawet sie nie skrzywil. Dumna jestem i blada! Jest to niechybny znak na to, ze kolejne moje dziecko bedzie lekarzem!
Sabina, Mega, kapturnica, dorbie, Magdala, Dziobak, kkisia, macduska, Arwena, paszczakin, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyNie wiedzę w tym nic dziwnego. Moja córka jak była młodsza to nie raz miała pobieraną krew i nie było dramatów. Dopiero jak podrosła i trafiła na panią z mniejszymi umiejętnościami, o pokazała jak można się bronić
Teraz niestety to pamięta i już nie ma letko
Mega, Aasiula, kapturnica, Krakonka, kkisia, macduska, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
No więc: na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 17 mm, na lewym 20mm, w tym cyklu sprawdzimy czy pękają same, jeżeli nie to w następnym cyklu clo plus zastrzyk na pęknięcie. Mam sie bzykać i zobaczymy co z tego będzie
Sabina, Aasiula, moremi, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, Magdala, Krakonka, kkisia, gretka, Magda*, Arwena, beates, peppapig, paszczakin, efcia, iwcia77, Zofia8, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:No więc: na prawym jajniku pęcherzyk dominujący 17 mm, na lewym 20mm, w tym cyklu sprawdzimy czy pękają same, jeżeli nie to w następnym cyklu clo plus zastrzyk na pęknięcie. Mam sie bzykać i zobaczymy co z tego będzie
Mega, Aasiula, kapturnica, Krakonka, kkisia, gretka, peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Taka reakcja to bardziej mi się z narkomanem kojarzy (pozwalam na rzu ołówkiem za to), ale trzymam kciuki, żeby został honorowym dawcą krwi
Ja mysle, ze on lubi ostre narzedzia i bedzie chrurgiem.Mega, BISCA, menop, Aasiula, dorbie, caffe, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:to stosunkowo udanej nocy
dobrze ze mi kaszel troche odpuścił
Aasiula, Sabina, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:hehe, oj bedzie
dobrze ze mi kaszel troche odpuścił
od razu się zdrowieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:34
Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Gdzie sie podzialy chujki - nielajki, jak sie pytam?? Gdzie??
Ja mysle, ze on lubi ostre narzedzia i bedzie chrurgiem.Mega, Sabina, Aasiula, kapturnica, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
menop wrote:Jeszcze dziś nie "prasowałaś"? dziwne... może chora jesteś, albo po ostatnim kacu nie doszłaś do siebie...
kkisia, kapturnica, Bozia3, Mega, gretka, Sabina, ania.g, efcia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość