35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam w galerii. Jestem wycięta. Ale trzeba było, bo tylko tam jest mleko, które lubię i jest złotówkę tańsze niż makro, a kupię po kilkanaście pudełek na raz. No i wodę należało kupić. I sery - w zwykłych sklepach nie ma takiego wyboru.
Zakupy były straszne, bo Małgosia głośno protestowała, za to jak wyszliśmy z sali to już było wspaniale, bo dało się gonić kilometrami i rodzice nie krzyczeli, ze stop bo auto, można było jeździc na każdym samochodziku, jeść lody i pić soczek z butelki przez rurkę.
Nie jestem jeszcze na 100% pewna, ale chyba znalazłam sofę/narożnik/kanapę idealną. Tylko nie wiem, czy się zmieści. Ale nawet kwotowo sensowna.
Za to wywalił mi się facet od transportu i kiszka, bo muszę teraz na pożar załatwiać
Ale sumie in plusSabina, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Menop co za kultura, ani dzien dobry, ani cześć, tylko od razu bejsbol w łapy i napierniczac??? Jak ci sie tu nie podoba, masz coś do nas, to nikt ci nie każe tu siedzieć, zapraszać nie będziemy, płakać po tobie ani za toba nie będziemy
ComeToMeBaby, gretka, Aasiula, kapturnica, Sabina, stara.krycha, moremi, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Wredne ptaszury wydziobuja mi swiezo posiany trawnik!! Zrobilam nad tym plecionke ze sznurka taka, ze Abakanowicz by sie jej nie powstydzila, w to, staropolkim zwyczajem, powtykalam plyty cd na sznurkach i kokardki od kwiatow. Ptaki na razie sie boja i lypia na mnie zza krzakow. Inaczej bede je musiala wystrzelac...
Mega, Bozia3, gretka, BISCA, kapturnica, Krakonka, Sabina, peppapig, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Byłam w galerii. Jestem wycięta. Ale trzeba było, bo tylko tam jest mleko, które lubię i jest złotówkę tańsze niż makro, a kupię po kilkanaście pudełek na raz. No i wodę należało kupić. I sery - w zwykłych sklepach nie ma takiego wyboru.
Zakupy były straszne, bo Małgosia głośno protestowała, za to jak wyszliśmy z sali to już było wspaniale, bo dało się gonić kilometrami i rodzice nie krzyczeli, ze stop bo auto, można było jeździc na każdym samochodziku, jeść lody i pić soczek z butelki przez rurkę.
Nie jestem jeszcze na 100% pewna, ale chyba znalazłam sofę/narożnik/kanapę idealną. Tylko nie wiem, czy się zmieści. Ale nawet kwotowo sensowna.
Za to wywalił mi się facet od transportu i kiszka, bo muszę teraz na pożar załatwiać
Ale sumie in plusMega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:O i to nie ja... Czyli jeszcze czuwa zewnętrzny moderator. Pewnie były przekleństwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:06
Mega, Sabina, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a idź pan w prącie z takim forum
caffe, Mega, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, BISCA, Dziobak, Aasiula, Sabina, Arwena, SolarPolar, anna maria, ania.g, efcia, stara.krycha, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość