35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Paracetamol w dawce do 2,0 g na dobę jest bezpieczny w ciązy , jest to oficjane stanowisko
bez ciązy do 4,0g/dobę
Za to ibuprofen jest niewskazany w III trymestrze i okresie okołoporodowym
to zn ze do 4 tabletek mogę wziąć?dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Guajazyl.
Zdrobniła sobie i odmieniła przez przypadki, w dodatku z błędem: wzięła guajazylka.
Ja to łykałam przy staraniach, tylko na spirytusie jest, więc głupio rano przed wyjściem do pracy bo jadę samochodem, potem w pracy głupio i na wychodne z pracy głupio a po powroce do domu to już za pózno, bo to trzeba jak inne mukolityki do ok 16-17.00 bo potem w nocy ścieka po tylnej stronie gardła i cżłowiek się dusimacduska, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkisia, kazałam Ci dzwonić między 9 a 11 bo wtedy zapisują na zabiegi to jest nadzieja, że ktoś odbierze. O ile nie będzie cały czas zajęte.
Jesli już bym Ci miała polecać to ewentualnie wizytę u prof. R z Ginekologii Operacyjnej. Chwalą go. Istnieje nawet legenda, że którą pomaca to ciąża murowana...
Chyba sama się do niego wybiorę.
Nie wiem fokładnie na czym polega ten zabieg. Mi robili przy ostatniej laparohistero zabieg chromoperturbacji w celu udrożnienia lewego jajowodu. Niestety się nie udło.
Będę u mojego doktorka na początku lipca to się wypytam co i jak.
efcia, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A wykres udostępnisz?
tak to wyglada
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/329b316ec3d6.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 16:44
kapturnica, Sabina, Aasiula, BISCA, Krakonka, peppapig, ania.g, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kkisia, kazałam Ci dzwonić między 9 a 11 bo wtedy zapisują na zabiegi to jest nadzieja, że ktoś odbierze. O ile nie będzie cały czas zajęte.
Jesli już bym Ci miała polecać to ewentualnie wizytę u prof. R z Ginekologii Operacyjnej. Chwalą go. Istnieje nawet legenda, że którą pomaca to ciąża murowana...
Chyba sama się do niego wybiorę.
Nie wiem fokładnie na czym polega ten zabieg. Mi robili przy ostatniej laparohistero zabieg chromoperturbacji w celu udrożnienia lewego jajowodu. Niestety się nie udło.
Będę u mojego doktorka na początku lipca to się wypytam co i jak.
Popytaj , a ja jutro z rana i tak zadzwonie
Znalazlam nawet opracowanie w pdf ze na 54 kobity z niedroznoscia obustronna
udroznili u wszystkich w sumie 88 jajowodow , niktorym obydwa a niektorym tylko jeden
Jest to nowa metoda stosowana od konca 2013 roku
wiec jakas iskierka nadziei sie tli
Chlop powiedzial , ze jak chce mam probowacmacduska, moremi, Mega, BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Popytaj , a ja jutro z rana i tak zadzwonie
udroznili u wszystkich w sumie 88 jajowodow , niktorym obydwa a niektorym tylko jeden
Chlop powiedzial , ze jak chce mam probowac
To jak zadzwonisz to zdaj raport co i jak!
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Popytaj , a ja jutro z rana i tak zadzwonie
Chlop powiedzial , ze jak chce mam probowacdorbie, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ufff wreszcie mam chwilke....pogoda lepiej nie wspominac, wspomagam sie kawa, blogoslawiona cisza
( m jak w domu to non stop gada, dzwoni albo oglada sport- ale jeszce tydzien- nigdy nie myslalam ze to powiem- ale za duzo go w domu!!! i rozrabia nie tylko w domu!!! ratunku!!!
Z dobrych wiesci- moze bedziemy mieli wieksza przestrzen- wstepnie chca nam wynajac wiesze m- jutro ostateczna rozmowa- kciukajcie a bedzie gdzie przyjezdzac na urlop
Kisia ciesze sie ze checi Ci wrociy- Brawo!!!kapturnica, efcia, moremi, Mega, BISCA, caffe, Magdala, kkisia, macduska, beates, peppapig, stara.krycha, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:tak to wyglada
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/329b316ec3d6.jpg
Witam
Kto mi streści dzień? U mnie jak zwykle stres, dzieć choryRano się dusiła, nie mogła nabrać powietrza. Ja w takich warunkach w życiu w ciążę nie zajdę, w życiu
Krakonka, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:O kurka z gaska!
Zastanawiam sie czy branie wapnia w ciazy moze.pomoc.
A jesz wapniowe produkty na codzien?
Podobno sezam jest nie do pobicia w tym wzgledzie.
Namoczyc, zblendowac, przecedzic i pic to mleczko. Mozna jako podstawa do koktaili.
Zęby nie są jednak odwapnione, więc to nie to.Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magdala wrote:A Tobie po co to wiedziec??
Mega, Sabina, BISCA, Magdala, macduska, gretka, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Uwaga, chwale sie!
Bylismy z Adasiem na pobraniu krwi w szpitalu ( w przychodni nie kluja dzieci - co za amatorszczyzna). Adas siadl na moich kolanach na fotelu i z ciekawoscia przygladal sie, co tam go pani po raczce maca ( zyly szukala) i co mu za opaske zaklada. Zyla zostala znaleziona, wiec pani zaczela zakladac wenflon, ale musiala troche pogrzebac igla, bo nie trafiala. A Adas patrzyl i patrzyl, i nawet sie nie skrzywil. Dumna jestem i blada! Jest to niechybny znak na to, ze kolejne moje dziecko bedzie lekarzem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:05
moremi, Aasiula, Mega, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, dorbie, caffe, Magdala, kkisia, macduska, gretka, iwcia77, Arwena, SolarPolar, beates, ania.g, peppapig, paszczakin, efcia, Zofia8, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez moderatora z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 18:23 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 19:37
moremi, Mega, Sabina, kapturnica, kkisia, Reni, peppapig, efcia lubią tę wiadomość