35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwonek do drzwi. Otwieram. Stoi jakaś kobiecina, myślę sobie - zgubiła się czy co. Ale czuję, że za drzwiami schowany jeszcze ktoś. Zaczyna gadkę, że chcieliby w to miłe popołudnie porozmawiać... O nie. Kurwa, mam dosyć tych pieprzonych domokrążców Jehowych. Mówię jej wkurzona, przerywając zdanie w pół, że nie mam czasu na żadne rozmowy, a ona mi prawie włazi do mieszkania blokując prawie drzwi. Zamknęłam jej drzwi przed nosem. Tak mnie zaskoczyła (bo zazwyczaj przychodzą w weekendy), że zapomniałam dodać, żeby ten adres wykasowała z pamięci i notatnika bo nie ręczę za siebie.
Ja prdl, jakie to agresywne się zrobiło, niedługo wywieszę tabliczkę z jakimś krwawym ostrzeżeniem na Jehowych. Mam dość. Ale mi ciśnienie podniosło babsko.Mega, efcia, ania.g, moremi, gretka, Arwena, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Dzwonek do drzwi. Otwieram. Stoi jakaś kobiecina, myślę sobie - zgubiła się czy co. Ale czuję, że za drzwiami schowany jeszcze ktoś. Zaczyna gadkę, że chcieliby w to miłe popołudnie porozmawiać... O nie. Kurwa, mam dosyć tych pieprzonych domokrążców Jehowych. Mówię jej wkurzona, przerywając zdanie w pół, że nie mam czasu na żadne rozmowy, a ona mi prawie włazi do mieszkania blokując prawie drzwi. Zamknęłam jej drzwi przed nosem. Tak mnie zaskoczyła (bo zazwyczaj przychodzą w weekendy), że zapomniałam dodać, żeby ten adres wykasowała z pamięci i notatnika bo nie ręczę za siebie.
Ja prdl, jakie to agresywne się zrobiło, niedługo wywieszę tabliczkę z jakimś krwawym ostrzeżeniem na Jehowych. Mam dość. Ale mi ciśnienie podniosło babsko.efcia, Reni, kkisia, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, macduska, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A którą z temperatur miałabym brac pod uwagę, jako owulacyjną? Jedna jest wyższa z piątku o świcie, ale owubóle miałam koło południa a wieczorem u ginki jajo było pęknięte, ale jeszcze widoczne resztki. Druga jest takim dołem, najniższa ze wszystkich, z sobotniego świtu.
Na chłopski rozum to powinna być ta z soboty, skoro podejrzewam, że w piątek podczas mierzenia jeszcze jajo nie było pęknięte, nie?
Z drugiej strony ona jest tak niska, że mogłabym z góry uznać, ze jestem w ciąży, bo jest kilometr niższa od najniższej w ciągu 3 tygodniefcia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja też. Po prostu szukałam info na temat ciąży po 35 roku życia. Jakby forum było zamknięte to nie chciałoby mi się do niego dobijać.
efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Nachalni sa.
Kiedys mnie naszli podczas robot dzialkowych. Tatus z synkiem. Zapytalam czy o zyciu seksualnym Jezusa bedzie. Oddalil synka i cos tam probowal tlumaczyc, ale go przeprosilam bo mialam roboty duzo.
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyKrakonka, wykres jest ok. Mam nadzieję, że miałaś bzykoserca w odp momencie
Trzymam kciuki
A dupka bierze się jak ginka zalecila, bo on zaczyna działać po 2 dniach, to Lutke bierze się od 3 dnia po owulceMagdala, Sabina, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ale Lublin jest śliczny. Centrum to taki minikraków, tylko bez rynku. Może bardziej mikrołódź
Ale przyjemny. Kawiarenki, knajpki, niezłe restauracje, zabytki. Jedno z moich ulubionych miast obok Wrocławia i Trójmiasta. Prawie tak ulubione, jak Sandomierz i Zamość.
Ha! A ja Zamość odwiedzam średnio raz w tygodniu!
Rynek jest piękny, szczególnie nocą. Teraz odnowili prawie całe mury obronne wokół Starego Miasta!moremi, kkisia, Mala79, Sabina, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ja też tak szukałam, ale jak kliknelam na link, to żeby wejść musiałam sie zarejestrować
A ja Was znalazłam gdzieś po roku staran albo i lepiej chociaż przegladałam internety wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:18
efcia, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja też miałam przekluwane uszy w okolicach dziesięciu pewnie lat, nie pamiętam dobrze. W każdym razie pamiętam, że po poszlysmy z mamą na lody
że teraz to mała kobietka jestem. I ładne kolczyki złote dostałam.
Nie przemawia do mnie przebijanie uszu malutkim dziewczynkom. Wydaje mi się to fanaberią matek. Bo tak ślicznie.
pogadamy jak córkę urodzisz;D"
ja miałam przebite w 7 klasie jako ostatnia w ... szkole
i włosy miałam ciągle krótkie ,bo miałam zakaz od mamy żeby mieć długie ,teraz to nie obetnę aż do śmierci chyba
ech
dobrze ,że mnie nie było jak było -nie lubięmoremi, macduska, efcia, Mega, kapturnica, anna maria, Sabina, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja byłam u dentysty i się wkurzyłam, bo zęby mi "poooooszły". Jeden wyleczony, drugi z opatrunkiem, a w kolejce ze trzy jeszcze. A zanim zobaczyłam pozytywny test, to miałam jeden ząb do leczenia.
Chyba Toto dostanie rachunek na osiemnastkęmacduska, Reni, efcia, Heretyczka, kkisia, gretka, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina, iwcia77, dorbie, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzę sobie spokojnie, jem truskawki ze śmietaną,pętam z nudów po ovu i natrafiłam z nienacka na post dziewczyny zachwalajacej działanie jakiegoś syropu na sluz...
"sluz jest super rozrzedzony i mam wrazenie ze jest go wiecej, tak się ciagnie na maxa moze i na 10cm i przelatuje przez palce"
moremi, efcia, Magdala, kkisia, caffe, Mega, dorbie, BISCA, Arwena, Mala79, Sabina, Krakonka, peppapig lubią tę wiadomość