35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:polski lekarz przyzwyczajony, że przychodzą do niego także polki mieszkające za granicą wyjął z szafki maczetę i wykarczował sobie teren do badania hahaah
dlatego golcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny
Tak bardzo sie wyrywal do zagladania, a powiedzialam mu, ze sie nie przygotowalam. On na to, ze to nie klasowka a bez obejrzenia terenu to on nie ma o czym ze mna gadac.
A u ang gina tak z pol godz zleci o niczym.
Ale z ta godzina nieznana to prawda prawda.Reni, Krakonka, efcia, Mega, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
czy po wszystkim oblizał palce?
Magdala wrote:Tak bardzo sie wyrywal do zagladania, a powiedzialam mu, ze sie nie przygotowalam. On na to, ze to nie klasowka a bez obejrzenia terenu to on nie ma o czym ze mna gadac.
A u ang gina tak z pol godz zleci o niczym.
Ale z ta godzina nieznana to prawda prawda.Mega, moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Nie wiem właściwie. Myślalam, ze skoro jest to jest potrzebna do czegoś?
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja chcę śledzić, czy spada. Przeanalizowałam masę wykresów i w większości spada 10-11 dpo. Postanowiłam poczekac i najwcześniej w 12 robić test. Dłużej nie wytrzymam, wolę wiedzieć i przezyć rozczarowanie i nastawić się na dalsze starania. Tym razem chcę wysłać M na badania.
Czyli widzisz, nie jest to granica czegoś, o ktorej czytałam wiele razy i nadal nie wiem, jak ją wyznaczyć? Kazali liczyć 6 temp do tyłu, ale jak cośtam to którąś zignorowac - bardzo skomplikowane to było.Mega lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kkisia wrote:Patrzcie co znalazlam
http://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18#article
Chyba tam zadzwonie
Choc do Lublina mam ponad 300 km -
kkisia wrote:Patrzcie co znalazlam
http://radiologia-zabiegowa.pl/index.php?s=rad_zab_18#article
Chyba tam zadzwonie
Choc do Lublina mam ponad 300 km
Ale Lublin jest śliczny. Centrum to taki minikraków, tylko bez rynku. Może bardziej mikrołódźAle przyjemny. Kawiarenki, knajpki, niezłe restauracje, zabytki. Jedno z moich ulubionych miast obok Wrocławia i Trójmiasta. Prawie tak ulubione, jak Sandomierz i Zamość.
macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
efcia wrote:duzo ??? własnie sie karce ze se odpuscilam za bardzo
Yyy, w tym cyklu, z przygodami, u mnie nie było chyba ani jednego ćwiczenia, także wiesz. Dzisiaj dopiero czuję się w pełni sił.efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
A którą z temperatur miałabym brac pod uwagę, jako owulacyjną? Jedna jest wyższa z piątku o świcie, ale owubóle miałam koło południa a wieczorem u ginki jajo było pęknięte, ale jeszcze widoczne resztki. Druga jest takim dołem, najniższa ze wszystkich, z sobotniego świtu.
Na chłopski rozum to powinna być ta z soboty, skoro podejrzewam, że w piątek podczas mierzenia jeszcze jajo nie było pęknięte, nie?
Z drugiej strony ona jest tak niska, że mogłabym z góry uznać, ze jestem w ciąży, bo jest kilometr niższa od najniższej w ciągu 3 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 14:39
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A którą z temperatur miałabym brac pod uwagę, jako owulacyjną? Jedna jest wyższa z piątku o świcie, ale owubóle miałam koło południa a wieczorem u ginki jajo było pęknięte, ale jeszcze widoczne resztki. Druga jest takim dołem, najniższa ze wszystkich, z sobotniego świtu.
Na chłopski rozum to powinna być ta z soboty, skoro podejrzewam, że w piątek podczas mierzenia jeszcze jajo nie było pęknięte, nie?
Z drugiej strony ona jest tak niska, że mogłabym z góry uznać, ze jestem w ciąży, bo jest kilometr niższa od najniższej w ciągu 3 tygodni
Krakonka jak widać na załączonym obrazku ( u ciebie) tempka nie jest wyznacznikiem owulki, miałaś monitoring który potwierdził, wiec nie ma co roztrząsać tylko czekać na cionżeComeToMeBaby, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:No to ja chcę śledzić, czy spada. Przeanalizowałam masę wykresów i w większości spada 10-11 dpo. Postanowiłam poczekac i najwcześniej w 12 robić test. Dłużej nie wytrzymam, wolę wiedzieć i przezyć rozczarowanie i nastawić się na dalsze starania. Tym razem chcę wysłać M na badania.
Czyli widzisz, nie jest to granica czegoś, o ktorej czytałam wiele razy i nadal nie wiem, jak ją wyznaczyć? Kazali liczyć 6 temp do tyłu, ale jak cośtam to którąś zignorowac - bardzo skomplikowane to było.
A jak ty sobie zaznaczasz automat w innym dniu niż miałaś ovu, z inną temp to i linię masz w innej wysokości. Przecież to jest doskonale widoczne przy jakiej temp miałaś ovu i czy aktualna tempka nadal jest wysoka. Bo jak już spada to z hukiem. Nie ma wątpliwości. No chyba, że ktoś chce testować przed terminem @,czyli spadkiem temp.
Zrobisz jak tam uważasz i będzie ci łatwiej.Krakonka lubi tę wiadomość