35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:mnie się wydaje, że to usuwanie to chyba w szególnych przypadkach. może powinno być coś takiego jak archiwum? bo przecież to, że wątek nieaktualny nie znaczy że komuś nie pomoże jeśli porusza kwestie interesujące daną osobę.
ComeToMeBaby, moremi, Reni, efcia, macduska, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Moremi, super ze go doszorowalas ale nie obawiasz sie, ze potrawy przygotowywane w takim piekarniku nie beda zdrowe ?
ComeToMeBaby, kapturnica, ola_35, Bozia3, gretka, efcia, macduska, caffe, Aasiula, Mega, Natka_79, Sabina, Zofia8, dorbie, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:no pewnie, ze w szczególnych, ale jeśli jest wątek sprzed roku z prośba o pomoc dla chorego dziecka, o sprzedazy leków czy inne - to po co mają one być?
Mega lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:No przecież zmylam to coś, a później dla wszystkiego przejechałam myjką parową i wrzucilam program clean na pół godziny. To chyba już się cała chemia upiekła?
Ps. nie mam myjki parowej i programu clean a zyjemy.
efcia, moremi, caffe, Aasiula, Mega, Sabina, dorbie, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:żaden. to cieniasy
Żebyś wiedziała, moja córka ostatnio zasnęła w samochodzie i mówię do mojego weź ją na ręcę i zanieś do góry do domu (3 pietro), na drugim piętrze mówi do mnie weź ją , bo ja już nie mogę ! daleko im do zrozumienia ciężarnej!moremi, caffe, Aasiula, Mega, Sabina, efcia, dorbie, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
tym bardziej, że te co wypisałam są do odpalenia, bo tam nie ma merytorycznych odpowiedzi tylko prośba o udanie się na wątek tematyczny np endometrioza
Bozia odpalajBozia3 wrote:no pewnie, ze w szczególnych, ale jeśli jest wątek sprzed roku z prośba o pomoc dla chorego dziecka, o sprzedazy leków czy inne - to po co mają one być?kapturnica, macduska, efcia, moremi, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tym bardziej, że te co wypisałam są do odpalenia, bo tam nie ma merytorycznych odpowiedzi tylko prośba o udanie się na wątek tematyczny np endometrioza
Bozia odpalajefcia, moremi, Reni, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
U mnie czereśnie po 12 zeta, truskawki po 5 zeta i maliny malutki koszyk 9 zeta. Zrobię trochę dżemów i konfitur z różnych owoców jak co roku i soki z malin jak będą tańsze oraz czarnych porzeczek i wiśni. W planach jeszcze przeciery pomidorowe i kiszone ogórki. Starczy a mąż niech się bawi w nalewki
kapturnica, efcia, Bozia3, Mega, Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:U mnie czereśnie po 12 zeta, truskawki po 5 zeta i maliny malutki koszyk 9 zeta. Zrobię trochę dżemów i konfitur z różnych owoców jak co roku i soki z malin jak będą tańsze oraz czarnych porzeczek i wiśni. W planach jeszcze przeciery pomidorowe i kiszone ogórki. Starczy a mąż niech się bawi w nalewki
Nalewka malinowa.…..mniam!
Zeszłej jesieni wypiliśmy jej z Waciakiem z 5 litrów. Nie na raz oczywiscie.
A potem łyżeczkami wyjedliśmy maliny.Bozia3, caffe, kapturnica, ania.g, Mega, Sabina, moremi, iwcia77, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nalewka malinowa.…..
mniam!
Zeszłej jesieni wypiliśmy jej z Waciakiem z 5 litrów. Nie na raz oczywiscie.
A potem łyżeczkami wyjedliśmy maliny.
Umnie sie robi aroniowa zawsze. Znaczy mama robimacduska, Aasiula, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O Wacia na nalewke malinowa to ja sie pisze.Podaj przepis do przepisow!
Umnie sie robi aroniowa zawsze. Znaczy mama robi
Własnie się zastanawiamy jaki przepis?
I nie wiemy.
Zasypujemy maliny dużą iloscią cukru i zalewamy spirytusem.
Tak na 5 l malin ugniecionych, kg cukru i litr spirytu.
Wychodzi takie coś a la galaretka.
Nie mogę się doczekać. Malin to mam w cholerę i jeszcze trochę.efcia, Aasiula, ania.g, Mega, Sabina, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Własnie się zastanawiamy jaki przepis?
I nie wiemy.
Zasypujemy maliny dużą iloscią cukru i zalewamy spirytusem.
Tak na 5 l malin ugniecionych, kg cukru i litr spirytu.
Wychodzi takie coś a la galaretka.
Nie mogę się doczekać. Malin to mam w cholerę i jeszcze trochę.macduska, efcia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:OO bysmy deal zrobily wymiane maliny-czeresnie.Ja nie mam malin.W tamtym roku mi mlode co mialam posadzone cos zezarło i dupa..
Tylko jak?
Wyślesz mi czeresnie?kapturnica, efcia, Aasiula, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Aroniowa? Nie piłam. Zrobię w tym roku.
A tesciowa robi zajebista nalewke morelowa i pigwówke .efcia, Aasiula, dorbie, Mega, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość