35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia nie masz pojecia jak ja Ci strasznie zazdroszcze, uwielbiam tam!!!! Baw sie swietnie i masz racje luziki wakacyjny to jest to!!! Pozdrawiam
Bozia3 wrote:Dziewczynki - dorwałam się na chwilkę do kompa. Pozdrawiam Was wszystkie..
Ja odpuściłam na ten moment myślenie o czymkolwiek i się zupełnie wyluzowałam - pije piwko, weszłam wczoraj na Rysy !!!!! no i czuję się super..
Pozdrawiam wszystkie - oby kryzysy szybko minęły....Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczynki - dorwałam się na chwilkę do kompa
. Pozdrawiam Was wszystkie..
Ja odpuściłam na ten moment myślenie o czymkolwiek i się zupełnie wyluzowałam - pije piwko, weszłam wczoraj na Rysy !!!!! no i czuję się super..
Pozdrawiam wszystkie - oby kryzysy szybko minęły....a wogóle kocham Zakopane ahhh...
Andzia33, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja dziewczyny właśnie zaczynam nowy cykl tym razem bez mierzenia temperatury, pozdrawiam, będę oczywiście Wam wszystkim tutaj kibicować, wszystkiego dobrego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 13:00
samira, Andzia33, Mango, anna maria, gosia7122, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jutro podpytam gina dlaczego tak się dzieje
bo też mnie to ciekawi a już kiedyś coś takiego widziałam, że testy były pozytywne po owusamira wrote:no w mordę jeża ,nie rozumiemzdjęcie testu zrobiłam bo w takim gorącu one bledną szybko...jak mi się uda to go wstawię -zdjęcie
Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny