X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    samira brać
    brać

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak to owu i jednak zablokuje ehhh

• KaRa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko nie chce Ci robić nadziei ale mi tez owulacyjny wyszedł pozytywny a ciazowy negatywny we wczesnej ciazy. Poczekają jeszcze. Nie stresuj sie niepotrzebnie. Niedługo sie wyjaśni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 19:25

samira, bliska77, bliska77, Mango, grosza, anna maria lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa wrote:
    Samirko nie chce Ci robić nadziei ale mi tez owulacyjny wyszedł pozytywny a ciążowy negatywny we wczesnej ciąży. Poczekają jeszcze. Nie stresuj się niepotrzebnie. Niedługo się wyjaśni.
    wszystko możliwe kochana tylko dalej myślę czy brać lutke dalej bo może to jednak owu i nie powinnam czy powinnam bo możliwe ze fasolka,dziś 11dzień jak biorę wzięłam dziś jedną (biorę dwie) !!?? aaaa biorę dowcipną :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 20:39

KaRa lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko ja bym brała z tego co czytałam to luteina odpowiednik dupka a ją to bralam na podtrzymanie ciąży

samira, KaRa, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Samirko ja bym brała z tego co czytałam to luteina odpowiednik dupka a ją to bralam na podtrzymanie ciąży
    no wiem dlatego biorę ale że test owu pozytywny a jak widać na wykresie ciążowy negatyw popołudniu zrobiony ...to jak będzie owu czy może ją zablokować ?? jedni lekarze twierdza ze nie inni ze tak ,i bądź tu mądrym ;

w ulotce jest ze pomaga szczególnie na:umożliwienie owulacji(i stad wniosek ze nie powinien jej hamować !? ) ,przemiana błony śluzowej macicy umożliwiająca zagnieżdżenie zapłodnionego jaja płodowego ...itp

KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj gosik szaleje szaleje- az mi miesnie odmawiaja posluszenstwa....

anek42, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

Promyk
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia fantastycznie !!
    ja już myślami jestem w Zakopanym też :) ale muszę do soboty wytrzymać :(
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki - dorwałam się na chwilkę do kompa :). Pozdrawiam Was wszystkie..:) Ja odpuściłam na ten moment myślenie o czymkolwiek i się zupełnie wyluzowałam - pije piwko, weszłam wczoraj na Rysy !!!!! no i czuję się super..:)
    Pozdrawiam wszystkie - oby kryzysy szybko minęły....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 06:16

bliska77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś

Witam dziewuszki w kolejny upalny dzień 32C :)
    A wczoraj miałam po pracy luzik mąż w domu z młodym a ja na shopinngu i nawet udanym kupiłam 4 bluzecziki i super pasek potem pogaduszki ze znajomą w domu o 20,30

anna maria, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie chlodno i Taki ma byc caly dzien ,bez slonca.Milego dnia wszystkim zycze.

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest dobre na wyluzowanie,u nas teraz sa fajne przeceny wiec czesto wyluzowuje;-)
    grosza wrote:
    Witam dziewuszki w kolejny upalny dzień 32C :)
    A wczoraj miałam po pracy luzik mąż w domu z młodym a ja na shopinngu i nawet udanym kupiłam 4 bluzecziki i super pasek potem pogaduszki ze znajomą w domu o 20,30

bliska77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Betybet Przyjaciółka

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki z samego rana :D
    Jakoś tak od rana mam wyśmienity nastrój i oby to się nie zmieniło , nie wiem czy po odstawieniu duphastonu czy przez słońce , ale mam tak silne zawroty głowy już trzeci dzień ,że szok.
    Wczoraj się wyrąbałam na schodach , dobrze że miałam asekuracje z tyłu bo pewnie rozbiłabym głowę , a tak to się tylko na dwóch siniakach skończyło.

Reni, Mango lubią tę wiadomość

Nie poddam się
    4bfa2d644a3d30d68a1caebdedc0cfe6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    u nas rano troszke popadało ale to kropla w morzu, już nie ma czym oddychać....
    Samirka, czekamy

Mango lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    ja kurcze blade też odstawiam wszystkie pomiary w tym miesiącu, proszę nie patrzeć na moje temp na wykresie, są fikcyjne
    muszę wyluzować
    z resztą nie mam na nic czasu, zapominam nawet o lekach
    pozdrawiam wszystkie
    nadrobię czytanie co u Was gdy minie gorący okres w pracy
    trzymammocno kciuki za każdą z Nas

bliska77, samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam
    ja kurcze blade też odstawiam wszystkie pomiary w tym miesiącu, proszę nie patrzeć na moje temp na wykresie, są fikcyjne
    muszę wyluzować
    z resztą nie mam na nic czasu, zapominam nawet o lekach
    pozdrawiam wszystkie
    nadrobię czytanie co u Was gdy minie gorący okres w pracy
    trzymammocno kciuki za każdą z Nas
    no właśnie, to wyluzowanie najważniejsze, żeby tylko było to takie proste i łatwe.......

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko to moze zrob badanie krwi i wszystko bedzie wiadome ja jak zywkle nie jestem w temacie lekarstw ale na moj rozum one moga zmieniac rezultaty testow...hmmm tak mi sie wydaje

Wyglada na to ze u mnie sierpien bedzie jeszcze z ovu a pozniej przerwa z mierzeniem i liczeniem i bedzie tylko spontan. Postanowilismy wyruszyc w nsza upragniaona podroz po Australii samochodem w nieznane dzikie miejsca na pare tygodni nie wiemy dokladnie na jak dlugo, stwierdzilismy ze czas jest po prostu odpowiedni ;)Mamy miesiac na zaplanowanie wszystkiego no i wynajecie naszego gnizdka zeby kosztow nie ponosic za wielkich jak nas nie ma :) Tak strasznie sie ciesze ze nie macie pojecia ja kocham podrozowac a ta wycieczka jest na mojej liscie spelnionych marzen...

Pozdrawiam wszsytkie dziewczynki bardzo i zycze spelnionej zielonej kropeczki :)

bliska77, Reni, Mango, anek42, angela, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dzieweczki :D

panda zazdroszczę super taka wyprawa ale i podziwiam bo w takie dzikie miejsca się wybrać to troszkę strach chociaż przygoda wielka.Mi się marzą Indie ahhh...:D marzenia tylko

bliska77, Panda, Mango lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA TEŻ ZAZDROSZCZĘ TAKIEJ WYPRAWY

bliska77, Panda, Mango lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda super sprawa, byłaby to moja wyprawa życia tylko ja chciałabym podróżować , jak już kiedyś wspomniałam po Meksyku, to jest moja wymarzona podroż .... choć Australią też bym nie pogardziła, cudownie ;-)

Panda, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda korzystaj ile wlezie
    Ja też jestem stworzona do podróży
    Jolka nadal na Nas czeka ;-) więc Aga pakujmy się ;-)
    Ja kocham Afrykę, marzę o Meksyku i Argentynie..o Australii nie mam odwagi marzyć ;-)
    ale jak już kiedyś pisałam marzenia są po to, żeby je spełniać..

p.s. dzień dobry

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 09:51

Panda, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 1013 1014 1015 1016 1017 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ