35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samirko nie chce Ci robić nadziei ale mi tez owulacyjny wyszedł pozytywny a ciazowy negatywny we wczesnej ciazy. Poczekają jeszcze. Nie stresuj sie niepotrzebnie. Niedługo sie wyjaśni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 19:25
samira, bliska77, bliska77, Mango, grosza, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaRa wrote:Samirko nie chce Ci robić nadziei ale mi tez owulacyjny wyszedł pozytywny a ciążowy negatywny we wczesnej ciąży. Poczekają jeszcze. Nie stresuj się niepotrzebnie. Niedługo się wyjaśni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 20:39
KaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Samirko ja bym brała z tego co czytałam to luteina odpowiednik dupka a ją to bralam na podtrzymanie ciąży
w ulotce jest ze pomaga szczególnie na:umożliwienie owulacji(i stad wniosek ze nie powinien jej hamować !? ) ,przemiana błony śluzowej macicy umożliwiająca zagnieżdżenie zapłodnionego jaja płodowego ...itpKaRa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia fantastycznie !!
ja już myślami jestem w Zakopanym teżale muszę do soboty wytrzymać
Bozia3 wrote:Dziewczynki - dorwałam się na chwilkę do kompa. Pozdrawiam Was wszystkie..
Ja odpuściłam na ten moment myślenie o czymkolwiek i się zupełnie wyluzowałam - pije piwko, weszłam wczoraj na Rysy !!!!! no i czuję się super..
Pozdrawiam wszystkie - oby kryzysy szybko minęły....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 06:16
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewuszki w kolejny upalny dzień 32C
A wczoraj miałam po pracy luzik mąż w domu z młodym a ja na shopinngu i nawet udanym kupiłam 4 bluzecziki i super pasek potem pogaduszki ze znajomą w domu o 20,30
anna maria, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
To jest dobre na wyluzowanie,u nas teraz sa fajne przeceny wiec czesto wyluzowuje;-)grosza wrote:Witam dziewuszki w kolejny upalny dzień 32C
A wczoraj miałam po pracy luzik mąż w domu z młodym a ja na shopinngu i nawet udanym kupiłam 4 bluzecziki i super pasek potem pogaduszki ze znajomą w domu o 20,30bliska77 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki z samego rana
Jakoś tak od rana mam wyśmienity nastrój i oby to się nie zmieniło , nie wiem czy po odstawieniu duphastonu czy przez słońce , ale mam tak silne zawroty głowy już trzeci dzień ,że szok.
Wczoraj się wyrąbałam na schodach , dobrze że miałam asekuracje z tyłu bo pewnie rozbiłabym głowę , a tak to się tylko na dwóch siniakach skończyło.Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam
ja kurcze blade też odstawiam wszystkie pomiary w tym miesiącu, proszę nie patrzeć na moje temp na wykresie, są fikcyjne
muszę wyluzować
z resztą nie mam na nic czasu, zapominam nawet o lekach
pozdrawiam wszystkie
nadrobię czytanie co u Was gdy minie gorący okres w pracy
trzymammocno kciuki za każdą z Nasbliska77, samira, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:witam
ja kurcze blade też odstawiam wszystkie pomiary w tym miesiącu, proszę nie patrzeć na moje temp na wykresie, są fikcyjne
muszę wyluzować
z resztą nie mam na nic czasu, zapominam nawet o lekach
pozdrawiam wszystkie
nadrobię czytanie co u Was gdy minie gorący okres w pracy
trzymammocno kciuki za każdą z Nas -
Samirko to moze zrob badanie krwi i wszystko bedzie wiadome ja jak zywkle nie jestem w temacie lekarstw ale na moj rozum one moga zmieniac rezultaty testow...hmmm tak mi sie wydaje
Wyglada na to ze u mnie sierpien bedzie jeszcze z ovu a pozniej przerwa z mierzeniem i liczeniem i bedzie tylko spontan. Postanowilismy wyruszyc w nsza upragniaona podroz po Australii samochodem w nieznane dzikie miejsca na pare tygodni nie wiemy dokladnie na jak dlugo, stwierdzilismy ze czas jest po prostu odpowiedni ;)Mamy miesiac na zaplanowanie wszystkiego no i wynajecie naszego gnizdka zeby kosztow nie ponosic za wielkich jak nas nie maTak strasznie sie ciesze ze nie macie pojecia ja kocham podrozowac a ta wycieczka jest na mojej liscie spelnionych marzen...
Pozdrawiam wszsytkie dziewczynki bardzo i zycze spelnionej zielonej kropeczkibliska77, Reni, Mango, anek42, angela, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Panda korzystaj ile wlezie
Ja też jestem stworzona do podróży
Jolka nadal na Nas czekawięc Aga pakujmy się
Ja kocham Afrykę, marzę o Meksyku i Argentynie..o Australii nie mam odwagi marzyć
ale jak już kiedyś pisałam marzenia są po to, żeby je spełniać..
p.s. dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 09:51
Panda, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość