35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya jak ja mam z ta lutką teraz zrobić ,nie mam siły na to wszystko
brać czy nie dalej ,przestać bo może jak jest owu to zablokować albo i nie bo znów przeczytam na ulotce ze ułatwia owulację,już sama nie wiem jak to jest ...dobra mykam ,nie będę wam przynudzała ...
Olena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wpadam tylko na chwile u nas żar z nieba goście na kilka dni a w piątek wyjazd z nimi do soboty wieczora do moich rodziców uff gotowanie pieczenie w tym skwarze masakra.
Pamietam bardzo o Was naprawde.
Nie wpisuje nic bo u mnie bez zmian, czekan na @ na nastepną @ itp.itd.
a od czasu do czasu czytam co się u nas na forum dzieje bo nie zostawiam Was zupełnie za bardzo stałyście sie mi bliskie ale starania u nas zakończone, czekamy na maj przyszłego roku na dalszy ciag adopcji.
Wspieram odezwe się późniejBuziaki
anna maria, bliska77, Mango, promyk, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku - dobrze mi się wyśniło , a Ty nie wierzyłaś - jeszcze raz gratulujęBursztyn wrote:Witajcie moje kochane Kobietki
Wreszcie przebilam sie przez prasowke jakby to Misiek powiedziala
Tesciowa z bratem meza pojechali we wtorek, bylo bardzo fajnie, wiec jestem pozytywnie zaskoczona. A teraz najwazniejsza wiadomosc: oficjalnie zostalam psychologiem i to z bardzo dobrym wynikiemOficjalnie rowniez deklaruje ze kocham mojego promotora, ktory chyba zamknal oboje oczu na moja prace- kaszane i dal mi super ocene, nie spodziewalam sie tego,cudowny mezczyzna
Okazalo sie ze wyniki byly juz w sobote rano, wbrew temu co bylo mowione wczesniej. Ale ja- bedac w strachu nie chcialam wiedziec wiec sprawdzilam je dopiero wczoraj- bombardowana telefonami od moich kolezanek. Wczoraj nie wiedzialam co mam robic z wolnym czasem, wiec jednoczesnie czytalam Was (pierwsze co zrobilam
) ogladalam polskie filmy na kinomaniaku i rozmawialam przez telefon, jadlam i przerzucalam dawno nie czytane magazyny. Po prostu zglupialam,a na koniec sie upilam
anna maria, bliska77, Mango, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyodpowiedz lekarza na fakt czy luteina może zablokować owu cyt: "Luteina nie hamuje owulacji ale na wzrost endometrium tez nie wpływa .. tutaj raczej trzeba zastanowić się nad owulacja i jesli już to ja stymulować a jesli nie to w ostateczności podawać estrogeny Z poważaniem JD"
anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a ja dziewczyny właśnie zaczynam nowy cykl tym razem bez mierzenia temperatury, pozdrawiam, będę oczywiście Wam wszystkim tutaj kibicować, wszystkiego dobrego
Promyku no to zaszalałaś teraz czekamy na efekty.
Samirko może zrób bete ja się nie znam na tych wszystkich lekach bo nie biorę ale może fałszują wyniki testów?
Pozdrawiam Wszystkie .bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość