X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie jeszcze Meksyk muszę do Indii dopisać :P

Panda, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to zycze Wam tych wszystkich przygod i podrozy, ja bardzo wierze i wiem ze marzenia sie spelniaja bo sama jestem dowodem na to, pieniadze to nie wszystko i owszem ulatwiaja zycie ale nie od nich wszystko zalezy... zycze kazdej z Was podrozy marzen :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 10:24

samira, Reni, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    acha jeśli teraz nie wyjdzie tz. jeśli jednak cykl nie zakończy się zielona kropeczką zawieszam kategorycznie starania na co najmniej 3 miesiące ,muszę się podleczyć szczególnie jelita i stawy ,odsapnąć i może znaleźć nową pracę ,mam firmę ale nie idzie jak trzeba ... oczywiście was nie opuszczę bo nie dam rady ...:D

MoniaT, Reni, bliska77, Mango, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz mala odskocznia od tematu, probowalam coz znalezc na necie ale za bardzo nic nie widze...temat sperma czy ma jakies znaczenie ze sperma jest czasami wodnista to znaczy ze szybko sie robi wodnista, czy kondystencja spermy jest istotna i o czyms swiadczy? Wiecie moze cos na ten temat?

MoniaT, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zupełnie nic oprócz tego że sperma potrzebna do zapłodnienia

Panda, Reni, Mango lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak dajesz M ananasy to że jest słodka nie wiem kiedy i gdzie to przeczytałam ale na pewno zapadło mi to w pamięć czyli głupoty to nawet szybko mi zostają

Panda, Reni, Mango lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie!!!
    niestety, wyjazd w góry nie przyniósł rezultatu...myślę, że nic go już nie przyniesie...mam dosyć
    15 sierpnia kończy mi się abonament więc usuwam konto...dziękuję wszystkim dziewczynkom, szczególnie za ogromne ilości cennych informacji...w zasadzie można powiedzieć, że ukończyłam małe studium wiedzy, jeszcze raz wielkie podziękowania...może zajrzę czasami, ale tylko żeby pokibicować, życzę wszystkim zieloności!

bliska77, Reni, anna maria, angela, promyk, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia T to tak ja ja hahahaha...wiec licze ze ktos moze cos gdzies czytal slyszal ;) widzial ;)
    MoniaT wrote:
    ja zupełnie nic oprócz tego że sperma potrzebna do zapłodnienia

bliska77, Reni, promyk lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo Dorka czy to naczy ze przestajesz sie starac czy po prostu znikasz z ovu? W kazdym razie zycze spelniena pod kazdym wzgledem cokolwiek masz w planach :)
    Dorka71 wrote:
    witajcie!!!
    niestety, wyjazd w góry nie przyniósł rezultatu...myślę, że nic go już nie przyniesie...mam dosyć
    15 sierpnia kończy mi się abonament więc usuwam konto...dziękuję wszystkim dziewczynkom, szczególnie za ogromne ilości cennych informacji...w zasadzie można powiedzieć, że ukończyłam małe studium wiedzy, jeszcze raz wielkie podziękowania...może zajrzę czasami, ale tylko żeby pokibicować, życzę wszystkim zieloności!

bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to jest bardzo dobry pomysl Samirko szczegolnie z jelitami....przeprowadzic remont bo zdrowie najawazniejsze a pozniej powrocic do dzialania :) popieram
    samira wrote:
    acha jeśli teraz nie wyjdzie tz. jeśli jednak cykl nie zakończy się zielona kropeczką zawieszam kategorycznie starania na co najmniej 3 miesiące ,muszę się podleczyć szczególnie jelita i stawy ,odsapnąć i może znaleźć nową pracę ,mam firmę ale nie idzie jak trzeba ... oczywiście was nie opuszczę bo nie dam rady ...:D

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    i to jest bardzo dobry pomysl Samirko szczegolnie z jelitami....przeprowadzic remont bo zdrowie najawazniejsze a pozniej powrocic do dzialania :) popieram
    tak zrobię bo to najbardziej mi dokucza :*

Reni, Panda, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Panda korzystaj ile wlezie
    Ja też jestem stworzona do podróży
    Jolka nadal na Nas czeka ;-) więc Aga pakujmy się ;-)
    Ja kocham Afrykę, marzę o Meksyku i Argentynie..o Australii nie mam odwagi marzyć ;-)
    ale jak już kiedyś pisałam marzenia są po to, żeby je spełniać..

p.s. dzień dobry
    Reni, Argentyna.....hmmmm kurcze są takie piękne miejsca na świecie

Lucky lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj są są życia zabrałoby jakby człowiek chciałby wszystko zobaczyć
    agafbh wrote:
    Reni, Argentyna.....hmmmm kurcze są takie piękne miejsca na
    świecie

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, rozumiem Cię doskonale, ja też jestem coraz bliższa myśli, żeby po prostu zakończyć starania, ileż można, póki co termometr schowałam ale leki niestety biorę, bo bez nich nic sie u mnie nie rusza, kompletnie ale czy w kolejnym cyklu wezmę??? nie wiem
    tylko z Wami cholera jakoś nie mogę sie rozstać

Dorka71, samira, MoniaT, Mango, angela, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, trzymaj się, my o Tobie też pamiętamy cały czas

MoniaT, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda ja czytałam gdzieś, że to ma znaczenie ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie a nie chcę tutaj w pracy szukać
    Jak wyciągną raport kto ile siedzi w necie i na jakich stronach to dopiero będą mieli ze mnie polewkę hahah śluz, jajniki, sperma, choroby itp ;-)
    Jak będę w domu to poszukam mam to gdzieś zapisane ;-)

bliska77, Panda, MoniaT lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super dzieki Reni :) jak masz gdzies to fajnie jak nie to tez ok tak pytam z ciekawosci i wlasnej obserwacji ;)

Reni wrote:
    Panda ja czytałam gdzieś, że to ma znaczenie ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie a nie chcę tutaj w pracy szukać
    Jak wyciągną raport kto ile siedzi w necie i na jakich stronach to dopiero będą mieli ze mnie polewkę hahah śluz, jajniki, sperma, choroby itp ;-)
    Jak będę w domu to poszukam mam to gdzieś zapisane ;-)

MoniaT lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy wychodziły Wam testy owu gdzie ta druga kreska była rozmazana?
    tzn widzę miejsce gdzie powinna być ta druga kreska ale barwnik jest przesunięty jak zawijas wygląda
    chyba jest test uszkodzony

samira, MoniaT lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie robilam testu ovu jutro planuje zrobic pierwszy w zyciu hahaha ;) pewnie ten twoj test do kosza ....
    Reni wrote:
    a czy wychodziły Wam testy owu gdzie ta druga kreska była rozmazana?
    tzn widzę miejsce gdzie powinna być ta druga kreska ale barwnik jest przesunięty jak zawijas wygląda
    chyba jest test uszkodzony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 11:26

MoniaT lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak
    ok 18 i tak będę powtarzać, bo robię dwa razy dziennie w tym cyklu ;-)
    Panda wrote:
    nigdy nie robilam testu ovu jutro planuje zrobic pierwszy w zyciu hahaha ;) pewnie ten twoj test do kosza ....

Panda, MoniaT lubią tę wiadomość

‹‹ 1014 1015 1016 1017 1018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ