35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki to zycze Wam tych wszystkich przygod i podrozy, ja bardzo wierze i wiem ze marzenia sie spelniaja bo sama jestem dowodem na to, pieniadze to nie wszystko i owszem ulatwiaja zycie ale nie od nich wszystko zalezy... zycze kazdej z Was podrozy marzen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 10:24
samira, Reni, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacha jeśli teraz nie wyjdzie tz. jeśli jednak cykl nie zakończy się zielona kropeczką zawieszam kategorycznie starania na co najmniej 3 miesiące ,muszę się podleczyć szczególnie jelita i stawy ,odsapnąć i może znaleźć nową pracę ,mam firmę ale nie idzie jak trzeba ... oczywiście was nie opuszczę bo nie dam rady ...
MoniaT, Reni, bliska77, Mango, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
a teraz mala odskocznia od tematu, probowalam coz znalezc na necie ale za bardzo nic nie widze...temat sperma czy ma jakies znaczenie ze sperma jest czasami wodnista to znaczy ze szybko sie robi wodnista, czy kondystencja spermy jest istotna i o czyms swiadczy? Wiecie moze cos na ten temat?
MoniaT, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie!!!
niestety, wyjazd w góry nie przyniósł rezultatu...myślę, że nic go już nie przyniesie...mam dosyć
15 sierpnia kończy mi się abonament więc usuwam konto...dziękuję wszystkim dziewczynkom, szczególnie za ogromne ilości cennych informacji...w zasadzie można powiedzieć, że ukończyłam małe studium wiedzy, jeszcze raz wielkie podziękowania...może zajrzę czasami, ale tylko żeby pokibicować, życzę wszystkim zieloności!bliska77, Reni, anna maria, angela, promyk, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo Dorka czy to naczy ze przestajesz sie starac czy po prostu znikasz z ovu? W kazdym razie zycze spelniena pod kazdym wzgledem cokolwiek masz w planach
Dorka71 wrote:witajcie!!!
niestety, wyjazd w góry nie przyniósł rezultatu...myślę, że nic go już nie przyniesie...mam dosyć
15 sierpnia kończy mi się abonament więc usuwam konto...dziękuję wszystkim dziewczynkom, szczególnie za ogromne ilości cennych informacji...w zasadzie można powiedzieć, że ukończyłam małe studium wiedzy, jeszcze raz wielkie podziękowania...może zajrzę czasami, ale tylko żeby pokibicować, życzę wszystkim zieloności!bliska77, Reni, Lucky lubią tę wiadomość
-
i to jest bardzo dobry pomysl Samirko szczegolnie z jelitami....przeprowadzic remont bo zdrowie najawazniejsze a pozniej powrocic do dzialania
popieram
samira wrote:acha jeśli teraz nie wyjdzie tz. jeśli jednak cykl nie zakończy się zielona kropeczką zawieszam kategorycznie starania na co najmniej 3 miesiące ,muszę się podleczyć szczególnie jelita i stawy ,odsapnąć i może znaleźć nową pracę ,mam firmę ale nie idzie jak trzeba ... oczywiście was nie opuszczę bo nie dam rady ...samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Panda korzystaj ile wlezie
Ja też jestem stworzona do podróży
Jolka nadal na Nas czekawięc Aga pakujmy się
Ja kocham Afrykę, marzę o Meksyku i Argentynie..o Australii nie mam odwagi marzyć
ale jak już kiedyś pisałam marzenia są po to, żeby je spełniać..
p.s. dzień dobryLucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka, rozumiem Cię doskonale, ja też jestem coraz bliższa myśli, żeby po prostu zakończyć starania, ileż można, póki co termometr schowałam ale leki niestety biorę, bo bez nich nic sie u mnie nie rusza, kompletnie ale czy w kolejnym cyklu wezmę??? nie wiem
tylko z Wami cholera jakoś nie mogę sie rozstać
Dorka71, samira, MoniaT, Mango, angela, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda ja czytałam gdzieś, że to ma znaczenie ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie a nie chcę tutaj w pracy szukać
Jak wyciągną raport kto ile siedzi w necie i na jakich stronach to dopiero będą mieli ze mnie polewkę hahah śluz, jajniki, sperma, choroby itp
Jak będę w domu to poszukam mam to gdzieś zapisanebliska77, Panda, MoniaT lubią tę wiadomość
-
Super dzieki Reni
jak masz gdzies to fajnie jak nie to tez ok tak pytam z ciekawosci i wlasnej obserwacji
Reni wrote:Panda ja czytałam gdzieś, że to ma znaczenie ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie a nie chcę tutaj w pracy szukać
Jak wyciągną raport kto ile siedzi w necie i na jakich stronach to dopiero będą mieli ze mnie polewkę hahah śluz, jajniki, sperma, choroby itp
Jak będę w domu to poszukam mam to gdzieś zapisaneMoniaT lubi tę wiadomość
-
a czy wychodziły Wam testy owu gdzie ta druga kreska była rozmazana?
tzn widzę miejsce gdzie powinna być ta druga kreska ale barwnik jest przesunięty jak zawijas wygląda
chyba jest test uszkodzonysamira, MoniaT lubią tę wiadomość
-
nigdy nie robilam testu ovu jutro planuje zrobic pierwszy w zyciu hahaha
pewnie ten twoj test do kosza ....
Reni wrote:a czy wychodziły Wam testy owu gdzie ta druga kreska była rozmazana?
tzn widzę miejsce gdzie powinna być ta druga kreska ale barwnik jest przesunięty jak zawijas wygląda
chyba jest test uszkodzonyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 11:26
MoniaT lubi tę wiadomość
-
pewnie tak
ok 18 i tak będę powtarzać, bo robię dwa razy dziennie w tym cykluPanda wrote:nigdy nie robilam testu ovu jutro planuje zrobic pierwszy w zyciu hahahapewnie ten twoj test do kosza ....
Panda, MoniaT lubią tę wiadomość