35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no i wróciłam i dupa blada
13dc
a pęcherzyk lewy 1,19
prawy 0,88
endo 0,64
więc prawdopodobnie cykl bez owulacji
Możliwe, że przesunie się owulka na 17 dc więc mam obserwować tempki i robić testy.. zobaczymy ale raczej bezowulacyjny
Nie robimy już monitoringu w tym miesiącu. Czekamy na @ i potem prawdopodobnie będziemy stymulować.
Jak nie będzie ciąży to w grudniu trzeba będzie sprawdzić drożność.samira, Mango, Lucky, bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Endometrium powiedział, ze jest idealne do zagniezdzenia ale nie ma pecherzyka dominującego jakies tylko popierdułki więc raczej nic z nich nie będzie
Wyjazd na Mazury też mógł się do tego wszystkiego przyczynić...zmiana klimatu no i to zimno.. Ciągle mi było zimno. Organizm mógł się rozregulować. Tak się czasami zdarza
Zobaczymy kiedy i jaka przyjdzie @intessa wrote:Reni współczuje ale i tak mam nadzieję,ze endometrium się wzmocni i bedzie owulacja. A powiedział dlaczego było tak długo plamienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 21:59
Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Pytałam o sodę.
Zaśmiał się pod nosem i kategorycznie zabronił mi tego.
Powiedział, że na pewno to nie poprawia niczego. A wręcz przeciwnie, bo wypłukuje florę bakteryjną. I można sobie więcej szkód narobić.
Tutaj jeszcze żadna z Nas o tym nie wspominała ale gin powiedział, że oprócz sody też ktoś zaleca płukanki z kefiru. Broń Boże!grosza, Lucky, bliska77, inessa, Panda, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Monia T to tak ja ja hahahaha...wiec licze ze ktos moze cos gdzies czytal slyszal
widzial
Lucky, Panda, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
Promyk -
Dorka71 wrote:w czwartek kończę 42 lata...tak się nastawiłam, że będzie prezent, że...szkoda gadać...stara d. jestem i tyle
Lucky, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
Promyk -
Inessa - niezły pomysłagafbh wrote:Inessa, ta strona to całkiem fajny pomysł, trzymam kciuki za powodzenie, mam również głęboką nadzieję, że w końcu uśmiechnie sie do Ciebie szczęście a słoneczko na dłużej zagości w Twoim życiu
Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Aguś pamiętam o tobie !!!
agafbh wrote:Dorka, rozumiem Cię doskonale, ja też jestem coraz bliższa myśli, żeby po prostu zakończyć starania, ileż można, póki co termometr schowałam ale leki niestety biorę, bo bez nich nic sie u mnie nie rusza, kompletnie ale czy w kolejnym cyklu wezmę??? nie wiem
tylko z Wami cholera jakoś nie mogę sie rozstaćLucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Aguś pamiętam o tobie !!!
agafbh wrote:Dorka, rozumiem Cię doskonale, ja też jestem coraz bliższa myśli, żeby po prostu zakończyć starania, ileż można, póki co termometr schowałam ale leki niestety biorę, bo bez nich nic sie u mnie nie rusza, kompletnie ale czy w kolejnym cyklu wezmę??? nie wiem
tylko z Wami cholera jakoś nie mogę sie rozstaćbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Ja mam tez bardzo gorący okres w pracy po prostu masakra padnięta jestem ale jeszcze 2 dni i urlop
Lucky wrote:witam
ja kurcze blade też odstawiam wszystkie pomiary w tym miesiącu, proszę nie patrzeć na moje temp na wykresie, są fikcyjne
muszę wyluzować
z resztą nie mam na nic czasu, zapominam nawet o lekach
pozdrawiam wszystkie
nadrobię czytanie co u Was gdy minie gorący okres w pracy
trzymammocno kciuki za każdą z NasLucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
hej hej
Grosza fajnie, ze mnie rozumiesz, nie dość że zapycham od świtu do nocy to jeszcze ten upał
Dorka uściski urodzinowe, nie smuć z tym wiekiem, na każdą z nas przyszła lub przyjdzie ta kryska! Uszy do góry
Aguś, Mango przytulam i mocno wierzę, można się wkurzyć ale nie można stracić wiary, no i trzeba się pilnować z myślami: myślimy: mogę, umiem, jestem płodna!bliska77, inessa, Mango, caffe, grosza lubią tę wiadomość
-
Reni przykro mi bardzo,może bezowulacyjny a może wcale nie, te jaja potrafią nagle podrosnąć, teraz masz ciepło i dobre warunki, rób testy owu i nie odpuszczaj tak łatwo
kciuczę!
Semirko jesteś po becie? mam nadzieję bo umieram z ciekawości
Inesso, pomysł na biznes dobry, na czasie, problemów każdy ma sporo i jak widać na naszym przykładzie, chętnie się nimi dzielimy internetowo bo niezobowiązująco. Trzymam kciuki!bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
ostatnio spytała się mnie moja o 10 lat młodsza koleżanka, czy nie boję się mieć W TYM WIEKU takich marzeń (tzn o dziecku)
noszzzzz krew mnie zalała, czy to znaczy że zaraz po 39 urodzinach ma sobie kobieta w łeb strzelić bo się już do niczego nie nadaje?
kurcze, a te wszystkie laski co w 45 i 46 rż rodzą boskie bobaski to co? no nakręcają nas, też tak chcemy, bo nam pokazano że można
po za tym można się wyśmiewać z przebierania się dorosłej babki w nastolatkę, ale z instynktu macierzyńskiego?????
eh powkurzałam się wczorajbliska77, Reni, inessa, anek42, caffe, szczęśliwa 2, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no i wróciłam i dupa blada
13dc
a pęcherzyk lewy 1,19
prawy 0,88
endo 0,64
więc prawdopodobnie cykl bez owulacji
Możliwe, że przesunie się owulka na 17 dc więc mam obserwować tempki i robić testy.. zobaczymy ale raczej bezowulacyjny
Nie robimy już monitoringu w tym miesiącu. Czekamy na @ i potem prawdopodobnie będziemy stymulować.
Jak nie będzie ciąży to w grudniu trzeba będzie sprawdzić drożność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 07:25
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Aga czym podkręcałaś endometrium że tak ładnie urosło?
ja jem migdały i piję wino, ale o takim jakie ma Bozia to chyba mogę tylko pomarzyć
co do endometrium codziennie dwie lampki czerwonego półwytrawnego/wytrawnego winka no i migdały, miejmy nadzieję, że i u Ciebie odpowiednio urośnieinessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak w ogóle witajcie
Dorka - wszystkiego najlepszego i głowa do góry
Grosza, dzięki za pamięć, u Ciebie całkiem ładnie
co do wieku, koleżanka ostatnio też spytała mnie czy nie boję sie ryzyka związanego z wiekiem i ze stymulacja hormonalną, dodam dla ułatwienia, że ona "produkcję" zakończyła w wieku 32lat, ma dwójkę dzieci i ostatnio popłakała sie ze szczęścia, że okres dostała a już była umowa, ze jak coś, to ciążę mi odda a tu dupa
miłego dniainessa, grosza lubią tę wiadomość