X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie ,bety nie muszę robić ,mimo lutki wczoraj jednej(brałam dowcipnie dwie) tempka spadła i test negatywny paskowy także - więc lada moment @ a staranie na luzie dopiero w grudniu...amen

dla rozluźnienie polecam film "Od wesela do wesela " Drew Barrymore i Adam Sandler - super komedia romantyczna na tvn7 w sobotę :D
    a jak toś lubi poważne baśnie to z ta aktorką polecam obejrzeć "Długo i Szczęśliwie"(baśń filmowa braci Grimm) dla starszych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 08:45

bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witajcie ,bety nie muszę robić ,mimo lutki wczoraj jednej(brałam dowcipnie dwie) tempka spadła i test negatywny paskowy także - więc lada moment @ a staranie na luzie dopiero w grudniu...

dla rozluźnienie polecam film "Od wesela do wesela " Drew Barrymore i Adam Sandler - super komedia romantyczna na tvn7 w sobotę :D
    a jak toś lubi poważne baśnie to z ta aktorką polecam obejrzeć "Długo i Szczęśliwie"(baśń filmowa braci Grimm) dla starszych :)
    Samirka, witaj w gronie :), ja w grudniu kończę starania
    dzieki za info, jak tylko będę mogła to komedię chętnie obejrzę :-)

samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Samirka, witaj w gronie :), ja w grudniu kończę starania
    dzieki za info, jak tylko będę mogła to komedię chętnie obejrzę :-)
    myślę ze się aguś uda tak akurat, prezent gwiazdkowy Ty na zakończenie starań ja na Wznowienie :D taka mała gwiazdkowa fasoleczka dla każdej z nas <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 08:49

bliska77, inessa, Mango, anek42, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    myślę ze się aguś uda tak akurat, prezent gwiazdkowy Ty na zakończenie starań ja na Wznowienie :D taka mała gwiazdkowa fasoleczka dla każdej z nas <3
    Samirka, oby oby ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki
    szefowej dzisiaj nie ma więc 8 godzi na ovu ;-) hahah

Aga ja się nie załamuje. Nawet mnie to ucieszyło, że w tym cyklu robimy sobie wolne :-) na samą myśl o wczorajszym <3 robiło mi się słabo. Jak już się doczłapałam do domu to nie miałam siły nawet ręką ruszyć ;-)
    a tak spokojnie mogę jeszcze korzystać z lata ;-) drinki z parasolką te sprawy hahah
    poza tym złapałam się na tym, że ucieszyłam się, że nic nie wyszło teraz, bo chcemy jechać na urlop wygrzać się, popływać. Musimy zrekompensować sobie te przeklęte Mazury ..no i mdłości nie są wskazane ;-)
    więc ja teraz odpuszczam :-) huuuura.. wolność ;-)

bliska77, inessa, samira, Panda, Mango, grosza lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira pytałam się o te testy owu po owu i lekarz powiedział, ze mogą wyjść pozytywne w zależności jak pracuje progesteron :-/

inessa, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie dziewczynki
    szefowej dzisiaj nie ma więc 8 godzi na ovu ;-) hahah

Aga ja się nie załamuje. Nawet mnie to ucieszyło, że w tym cyklu robimy sobie wolne :-) na samą myśl o wczorajszym <3 robiło mi się słabo. Jak już się doczłapałam do domu to nie miałam siły nawet ręką ruszyć ;-)
    a tak spokojnie mogę jeszcze korzystać z lata ;-) drinki z parasolką te sprawy hahah
    poza tym złapałam się na tym, że ucieszyłam się, że nic nie wyszło teraz, bo chcemy jechać na urlop wygrzać się, popływać. Musimy zrekompensować sobie te przeklęte Mazury ..no i mdłości nie są wskazane ;-)
    więc ja teraz odpuszczam :-) huuuura.. wolność ;-)
    Reni, w takim razie korzystaj z lata ile się da, u mnie też już od wczoraj winko, piwko i inne "życiowe uciechy" ;-)

inessa, Reni, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u nas dzis troszke chłodniej bo słońce za chmurami hihhi :)
    Dorka 100 lat zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia marzeń kochana zwłaszcza tego jedynego, upragnionego.

Dzięki za wspieranie mnie ja mocno o Was pamietam <3
    Popatrzecie na wykres Lissy same góry i doliny a tu dziś plusik :)

Samirka, Aga mam nadzieję,że nie bedziecie musiały odpuszczać bo się uda Wam szybciej zajść :D
    U mnie też za pare dni zaleje i nastepny cykl. Jutro wyjeżdżam z naszymi goscmi do moich rodziców nie bedzie mnie do niedzieli, mam nadzieję,że zazieleni się :D
    A mamuśki w tym upale dbać o siebie bardzo ( no i nie tylko w upale :P )

samira, Mango, bliska77, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie u nas dzis troszke chłodniej bo słońce za chmurami hihhi :)
    Dorka 100 lat zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia marzeń kochana zwłaszcza tego jedynego, upragnionego.

Dzięki za wspieranie mnie ja mocno o Was pamietam <3
    Popatrzecie na wykres Lissy same góry i doliny a tu dziś plusik :)

Samirka, Aga mam nadzieję,że nie bedziecie musiały odpuszczać bo się uda Wam szybciej zajść :D
    U mnie też za pare dni zaleje i nastepny cykl. Jutro wyjeżdżam z naszymi goscmi do moich rodziców nie bedzie mnie do niedzieli, mam nadzieję,że zazieleni się :D
    A mamuśki w tym upale dbać o siebie bardzo ( no i nie tylko w upale :P )
    Inesska ja robię przerwę jak mówiłam do grudnia :)
    A wafny pomysł z ta stronka internetową ,oby wypaliło :*

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira pytałam się o te testy owu po owu i lekarz powiedział, ze mogą wyjść pozytywne w zależności jak pracuje progesteron :-/
    dzięki,czyli wahania hormonów ehhh...

Reni a gzie jedziecie ?? mniemam że poza Polskę :P

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czekamy aż się Egipt uspokoi i pędzimy nurkować :-)
    samira wrote:
    dzięki,czyli wahania hormonów ehhh...

Reni a gzie jedziecie ?? mniemam że poza Polskę :P

bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Promyk tak tez mi sie wydawalo ze to tak po prostu jest i nic na oko nie da sie powiedziec :)
    promyk wrote:
    Jesli chodzi o konsystencje spermy to nie ma znaczena czy jest w formie kisielu czy budyniu - wazne jest aby nie bylo w niej smuzek krwi. Jesli sie pojawi moze pan miec problem z gruczolem prostaty . Moze byc przejrzysta-moze byc mleczna i tak spelni swoja role. Zreszta z tego co wytrysnie i tak tylko 1/4 lub nawet 1/5 to goscie przez nas pozadani reszte stanowia plyny ustrojowe.

bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam wszystkie z pracy :) Sto lat dla solenizantki...u mnie normalny dzien jak codzien no i miedzy praca a praca ;) planuje nasza wycieczke...milego dnia dziewczeta!

inessa, Lucky, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Upał straszny :P dobrze, że na urlopie jestem to przynajmniej w domu siedzę i nie muszę się poruszać na zewnątrz w tych najgorętszych momentach dniach.

U mnie wczoraj na monitoringu był pęcherzyk 15mm. Zobaczymy co się będzie działo dalej. :)

Miłego dzionka :)

bliska77, Reni, inessa, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2, angela, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Upał straszny :P dobrze, że na urlopie jestem to przynajmniej w domu siedzę i nie muszę się poruszać na zewnątrz w tych najgorętszych momentach dniach.

U mnie wczoraj na monitoringu był pęcherzyk 15mm. Zobaczymy co się będzie działo dalej. :)

Miłego dzionka :)
    caffe powodzenia :-)

caffe, inessa, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe powodzenia :-)
    Wiesz Aga, on jeszcze musi chcieć pęknąć, no i trzeba by jeszcze w tych dniach <3 więc kto wie jak będzie :P

inessa, Bozia3, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    ostatnio spytała się mnie moja o 10 lat młodsza koleżanka, czy nie boję się mieć W TYM WIEKU takich marzeń (tzn o dziecku)
    noszzzzz krew mnie zalała, czy to znaczy że zaraz po 39 urodzinach ma sobie kobieta w łeb strzelić bo się już do niczego nie nadaje?
    kurcze, a te wszystkie laski co w 45 i 46 rż rodzą boskie bobaski to co? no nakręcają nas, też tak chcemy, bo nam pokazano że można
    po za tym można się wyśmiewać z przebierania się dorosłej babki w nastolatkę, ale z instynktu macierzyńskiego?????
    eh powkurzałam się wczoraj
    Lucky, olej to gderanie :) najczęściej coś takiego gadają ze zwykłej zazdrości bądź zawiści :) Rób swoje :)

Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, czasami własnie tak bywa, ze człowiek się na coś nastawia bądź na coś liczy i w takim momencie pojawiają się schody, które wcześniej się nie pojawiały. Dobrze, ze zrobiłaś monitoring, przynajmniej będzie troche mniej stresu pod koniec cyklu. Następny będzie Twój ;)

Reni, Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Dorwałam się do kompa i w miarę uzupełniłam prasówkę ovu :). Siedzę dziś przed domkiem w Zakopcu i się wygrzewam. Wszyscy poszli w góry - a ja po Rysach nie mogę- ubiłam sobie palucha u nogi i jest jak bania...:). Może to jakiś znak, że powinnam się oszczędzać...;). Więc zaraz pokuśtykam sobie kupić jakiś kapelusik i na leżak na słoneczko :)

Dziewczyny - trzeba odpuścić, ale nie rezygnować- to najtrudniejsze, ale nie mamy wyjścia..:)

Reni ja poprzedni cykl miałam taki właśnie - podobno dwa w roku bezowulacyjne to zupełnie normalna sytuacja...

Inesska - zakładaj stronkę - może skorzystam z jakichś porad..;)

Caffe - przy długich cyklach masz widocznie późną owulację..więc teraz stringi zakładaj dla chłopa, a nie dla obserwatorów oknowych....;)

caffe, Reni, inessa, samira, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2, anek42, megan8, grosza lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Cześć dziewczyny :) Dorwałam się do kompa i w miarę uzupełniłam prasówkę ovu :). Siedzę dziś przed domkiem w Zakopcu i się wygrzewam. Wszyscy poszli w góry - a ja po Rysach nie mogę- ubiłam sobie palucha u nogi i jest jak bania...:). Może to jakiś znak, że powinnam się oszczędzać...;). Więc zaraz pokuśtykam sobie kupić jakiś kapelusik i na leżak na słoneczko :)

Dziewczyny - trzeba odpuścić, ale nie rezygnować- to najtrudniejsze, ale nie mamy wyjścia..:)

Reni ja poprzedni cykl miałam taki właśnie - podobno dwa w roku bezowulacyjne to zupełnie normalna sytuacja...

Inesska - zakładaj stronkę - może skorzystam z jakichś porad..;)

Caffe - przy długich cyklach masz widocznie późną owulację..więc teraz stringi zakładaj dla chłopa, a nie dla obserwatorów oknowych....;)
    Czyli wypoczywasz teraz po bożemu :P chciałabym to zobaczyć :P

Tak, mam późne owulacje, bo inaczej się nie da przy takich cyklach :P zakupy erotyczne zrobione, więc i weszły do użytku, a może w obieg ... :P

inessa, samira, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 1017 1018 1019 1020 1021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ