35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie ,bety nie muszę robić ,mimo lutki wczoraj jednej(brałam dowcipnie dwie) tempka spadła i test negatywny paskowy także - więc lada moment @ a staranie na luzie dopiero w grudniu...amen
dla rozluźnienie polecam film "Od wesela do wesela " Drew Barrymore i Adam Sandler - super komedia romantyczna na tvn7 w sobotę
a jak toś lubi poważne baśnie to z ta aktorką polecam obejrzeć "Długo i Szczęśliwie"(baśń filmowa braci Grimm) dla starszychWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 08:45
bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:witajcie ,bety nie muszę robić ,mimo lutki wczoraj jednej(brałam dowcipnie dwie) tempka spadła i test negatywny paskowy także - więc lada moment @ a staranie na luzie dopiero w grudniu...
dla rozluźnienie polecam film "Od wesela do wesela " Drew Barrymore i Adam Sandler - super komedia romantyczna na tvn7 w sobotę
a jak toś lubi poważne baśnie to z ta aktorką polecam obejrzeć "Długo i Szczęśliwie"(baśń filmowa braci Grimm) dla starszych, ja w grudniu kończę starania
dzieki za info, jak tylko będę mogła to komedię chętnie obejrzę
samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Samirka, witaj w gronie
, ja w grudniu kończę starania
dzieki za info, jak tylko będę mogła to komedię chętnie obejrzętaka mała gwiazdkowa fasoleczka dla każdej z nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 08:49
bliska77, inessa, Mango, anek42, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
szefowej dzisiaj nie ma więc 8 godzi na ovuhahah
Aga ja się nie załamuje. Nawet mnie to ucieszyło, że w tym cyklu robimy sobie wolnena samą myśl o wczorajszym
robiło mi się słabo. Jak już się doczłapałam do domu to nie miałam siły nawet ręką ruszyć
a tak spokojnie mogę jeszcze korzystać z latadrinki z parasolką te sprawy hahah
poza tym złapałam się na tym, że ucieszyłam się, że nic nie wyszło teraz, bo chcemy jechać na urlop wygrzać się, popływać. Musimy zrekompensować sobie te przeklęte Mazury ..no i mdłości nie są wskazane
więc ja teraz odpuszczamhuuuura.. wolność
bliska77, inessa, samira, Panda, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie dziewczynki
szefowej dzisiaj nie ma więc 8 godzi na ovuhahah
Aga ja się nie załamuje. Nawet mnie to ucieszyło, że w tym cyklu robimy sobie wolnena samą myśl o wczorajszym
robiło mi się słabo. Jak już się doczłapałam do domu to nie miałam siły nawet ręką ruszyć
a tak spokojnie mogę jeszcze korzystać z latadrinki z parasolką te sprawy hahah
poza tym złapałam się na tym, że ucieszyłam się, że nic nie wyszło teraz, bo chcemy jechać na urlop wygrzać się, popływać. Musimy zrekompensować sobie te przeklęte Mazury ..no i mdłości nie są wskazane
więc ja teraz odpuszczamhuuuura.. wolność
inessa, Reni, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie u nas dzis troszke chłodniej bo słońce za chmurami hihhi
Dorka 100 lat zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia marzeń kochana zwłaszcza tego jedynego, upragnionego.
Dzięki za wspieranie mnie ja mocno o Was pamietam
Popatrzecie na wykres Lissy same góry i doliny a tu dziś plusik
Samirka, Aga mam nadzieję,że nie bedziecie musiały odpuszczać bo się uda Wam szybciej zajść
U mnie też za pare dni zaleje i nastepny cykl. Jutro wyjeżdżam z naszymi goscmi do moich rodziców nie bedzie mnie do niedzieli, mam nadzieję,że zazieleni się
A mamuśki w tym upale dbać o siebie bardzo ( no i nie tylko w upale)
samira, Mango, bliska77, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie u nas dzis troszke chłodniej bo słońce za chmurami hihhi
Dorka 100 lat zdrowia, radości i miłości oraz spełnienia marzeń kochana zwłaszcza tego jedynego, upragnionego.
Dzięki za wspieranie mnie ja mocno o Was pamietam
Popatrzecie na wykres Lissy same góry i doliny a tu dziś plusik
Samirka, Aga mam nadzieję,że nie bedziecie musiały odpuszczać bo się uda Wam szybciej zajść
U mnie też za pare dni zaleje i nastepny cykl. Jutro wyjeżdżam z naszymi goscmi do moich rodziców nie bedzie mnie do niedzieli, mam nadzieję,że zazieleni się
A mamuśki w tym upale dbać o siebie bardzo ( no i nie tylko w upale)
A wafny pomysł z ta stronka internetową ,oby wypaliło :*bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Samira pytałam się o te testy owu po owu i lekarz powiedział, ze mogą wyjść pozytywne w zależności jak pracuje progesteron
Reni a gzie jedziecie ?? mniemam że poza Polskębliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
tak czekamy aż się Egipt uspokoi i pędzimy nurkować
samira wrote:dzięki,czyli wahania hormonów ehhh...
Reni a gzie jedziecie ?? mniemam że poza Polskębliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
Dzieki Promyk tak tez mi sie wydawalo ze to tak po prostu jest i nic na oko nie da sie powiedziec
promyk wrote:Jesli chodzi o konsystencje spermy to nie ma znaczena czy jest w formie kisielu czy budyniu - wazne jest aby nie bylo w niej smuzek krwi. Jesli sie pojawi moze pan miec problem z gruczolem prostaty . Moze byc przejrzysta-moze byc mleczna i tak spelni swoja role. Zreszta z tego co wytrysnie i tak tylko 1/4 lub nawet 1/5 to goscie przez nas pozadani reszte stanowia plyny ustrojowe.bliska77, inessa, promyk lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Upał strasznydobrze, że na urlopie jestem to przynajmniej w domu siedzę i nie muszę się poruszać na zewnątrz w tych najgorętszych momentach dniach.
U mnie wczoraj na monitoringu był pęcherzyk 15mm. Zobaczymy co się będzie działo dalej.
Miłego dzionka
bliska77, Reni, inessa, Bozia3, Lucky, szczęśliwa 2, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Cześć dziewczyny
Upał strasznydobrze, że na urlopie jestem to przynajmniej w domu siedzę i nie muszę się poruszać na zewnątrz w tych najgorętszych momentach dniach.
U mnie wczoraj na monitoringu był pęcherzyk 15mm. Zobaczymy co się będzie działo dalej.
Miłego dzionkacaffe, inessa, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:ostatnio spytała się mnie moja o 10 lat młodsza koleżanka, czy nie boję się mieć W TYM WIEKU takich marzeń (tzn o dziecku)
noszzzzz krew mnie zalała, czy to znaczy że zaraz po 39 urodzinach ma sobie kobieta w łeb strzelić bo się już do niczego nie nadaje?
kurcze, a te wszystkie laski co w 45 i 46 rż rodzą boskie bobaski to co? no nakręcają nas, też tak chcemy, bo nam pokazano że można
po za tym można się wyśmiewać z przebierania się dorosłej babki w nastolatkę, ale z instynktu macierzyńskiego?????
eh powkurzałam się wczorajnajczęściej coś takiego gadają ze zwykłej zazdrości bądź zawiści
Rób swoje
Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Reni, czasami własnie tak bywa, ze człowiek się na coś nastawia bądź na coś liczy i w takim momencie pojawiają się schody, które wcześniej się nie pojawiały. Dobrze, ze zrobiłaś monitoring, przynajmniej będzie troche mniej stresu pod koniec cyklu. Następny będzie Twój
Reni, Bozia3, inessa, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dorwałam się do kompa i w miarę uzupełniłam prasówkę ovu
. Siedzę dziś przed domkiem w Zakopcu i się wygrzewam. Wszyscy poszli w góry - a ja po Rysach nie mogę- ubiłam sobie palucha u nogi i jest jak bania...
. Może to jakiś znak, że powinnam się oszczędzać...
. Więc zaraz pokuśtykam sobie kupić jakiś kapelusik i na leżak na słoneczko
Dziewczyny - trzeba odpuścić, ale nie rezygnować- to najtrudniejsze, ale nie mamy wyjścia..
Reni ja poprzedni cykl miałam taki właśnie - podobno dwa w roku bezowulacyjne to zupełnie normalna sytuacja...
Inesska - zakładaj stronkę - może skorzystam z jakichś porad..
Caffe - przy długich cyklach masz widocznie późną owulację..więc teraz stringi zakładaj dla chłopa, a nie dla obserwatorów oknowych....
caffe, Reni, inessa, samira, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2, anek42, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Cześć dziewczyny
Dorwałam się do kompa i w miarę uzupełniłam prasówkę ovu
. Siedzę dziś przed domkiem w Zakopcu i się wygrzewam. Wszyscy poszli w góry - a ja po Rysach nie mogę- ubiłam sobie palucha u nogi i jest jak bania...
. Może to jakiś znak, że powinnam się oszczędzać...
. Więc zaraz pokuśtykam sobie kupić jakiś kapelusik i na leżak na słoneczko
Dziewczyny - trzeba odpuścić, ale nie rezygnować- to najtrudniejsze, ale nie mamy wyjścia..
Reni ja poprzedni cykl miałam taki właśnie - podobno dwa w roku bezowulacyjne to zupełnie normalna sytuacja...
Inesska - zakładaj stronkę - może skorzystam z jakichś porad..
Caffe - przy długich cyklach masz widocznie późną owulację..więc teraz stringi zakładaj dla chłopa, a nie dla obserwatorów oknowych....chciałabym to zobaczyć
Tak, mam późne owulacje, bo inaczej się nie da przy takich cyklachzakupy erotyczne zrobione, więc i weszły do użytku, a może w obieg ...
inessa, samira, bliska77, Lucky, Mango, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość