35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMango wrote:Forum wymiera z powodu załamek
Mam to samo, ale ja nie odpuszczę, bo jeżeli nie teraz to już nigdy
Zegar wali mi po uszach
Reni, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
No ja boję się, że się nie uda
Wkurzam się sama na siebie, że zmarnowałam tyle czasu, a przecież od zawsze marzyłam o dziecku! Mam nadzieję, że się uda, ale zabija mnie świadomość, że jestem najstarsza na tym forum
samira, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyDziewczyny dobrego popołudnia
u nas w nocy popadało ale nic nie dało bo teraz jet już uktop masakra.
Ja jestem teraz na etapie nie krzyczcie bo wiem ,ze za jakiś czas to minie,że przestałam marzyć nie mam marzeń bo nic się i tak w moim życi nie spełnia. Skłamałam znalazł mnie mój maż ale to jest jedno marzenie. podróżowac nie bede bo nie stać mnie nawet po Polsce
Mielismy jechać w Bieszczady ale odsuwa się to od nas coraz dalej
Już o innych marzeniach nie wspominam.
Życzę owocnych starań
Postaram się odezwać później jak się uda przy gościach
Pamietam o każdej z Was i o zaciażonych i o staraczkach. Bursztynku wielkie gratulacjeMango, samira, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa czasami marzenia się spełniają w momencie kiedy się nawet tego nie spodziewamy
i to one nas napędzają
bądź dobrej myśli
zobacz..jedno już się spełniło
bliska77, Panda, anek42, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Widzę, że coś czarne chmury nad forum nastały. Przyjdzie słońce, zobaczycie
Upał jak cholera, najlepiej jest w domu, przynajmniej w dzień, bo wieczorem też gorąco
Ściskam i trzymam za Was kciukiinessa, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:O Caffe jak tam Twoje okna? stringi w ruch ?
a poza tym nic nie robię bo w tym upale to się nic nie chce, poza piciem płynów
Byłam dzisiaj na usg i na razie wygląda to ok. We wtorek kolejne badania, a za tydzień w sobotę znowu usg. Urlop więc spędzam na wizytach, no i 3 dni pracowałam z tego jeden dzień w pracy, bo sobie coś wymyślili żeby im teraz robić. Także taki mam urlop. Ciekawe co będzie dalej.inessa, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:w czwartek kończę 42 lata...tak się nastawiłam, że będzie prezent, że...szkoda gadać...stara d. jestem i tyle
Nie myśl tymi kategoriami bo wpędza Cię to w złe, żeby nie powiedzieć - beznadziejne, nastawienieReni, inessa, Dorka71, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Inessa czasami marzenia się spełniają w momencie kiedy się nawet tego nie spodziewamy
i to one nas napędzają
bądź dobrej myśli
zobacz..jedno już się spełniło
WYbacz ale mnie już nic nie napedza jeszcze problemy z teściem przez tego raka, brak pracy przez tydzień nie wiem ile CV złożyłam i to w miejscowościach oddalonych o kilkadziesiąt km
Nie mam dobrych myśli za to jestem w okresie wielkiego buntu na wszystko wokół wrwrrwrwrw i to nie przez PMS a brzuch mnie bolo jutro przyjdzie upragniona małpacaffe, samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe od conajmniej kilku lat????
to człowiek już ma dość i zawsze wydawało mi się,ze jestem silna psychicznie ale w końcu przychodzi moment,że ma się dosć walki i nie ma już sił
u mnie to w końcu wyglada na to ,ze przyszedł ten moment wybaczcie,że marudzę ale taki mam humor i dlatego nie piszę bo o staraniach nie mam co pisać, o pracy też o wychowaniu moge ale po co same dobre mamusie tu sa
Ostatnio wpadłam z meżem na pomysł,że stworze w internecie (praca za jakieś grosze)pomoc dla rodziców w wychowywaniu dzieci a czasami pomoc w małżeństwie ale to trzeba porządnie poracować aby każdy mógł pisac do mnie indywidualnie i czuł się komfortowo,że nik tego nie przeczyta. Mój maż informatyk powiedziałże nad ty, pomyśli i "stworzy" taki program. ZObaczymy co z tego bedzie.
Ide na obiadekbliska77, Patii22, grosza, Lucky, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:w czwartek kończę 42 lata...tak się nastawiłam, że będzie prezent, że...szkoda gadać...stara d. jestem i tyle
Oczywiście wymarzonego prezentu też nie dostanę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 17:20
samira, bliska77, inessa, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny