X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech się kończą te wakacje..normalnie forum wymiera

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum wymiera z powodu załamek :( Mam to samo, ale ja nie odpuszczę, bo jeżeli nie teraz to już nigdy :( Zegar wali mi po uszach :(

bliska77, Reni, Dorka71, anek42, angela, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Forum wymiera z powodu załamek :( Mam to samo, ale ja nie odpuszczę, bo jeżeli nie teraz to już nigdy :( Zegar wali mi po uszach :(
    Mango, ja na przykład nie załamałam się, to raczej było wk..rwienie na bezsilność, jestem tym po prostu zmęczona ale leki biorę, bo wiem, ze bez nich mam naturalną antykoncepcję jak nic....- w czerwcu miałam przykład

Reni, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja boję się, że się nie uda :( Wkurzam się sama na siebie, że zmarnowałam tyle czasu, a przecież od zawsze marzyłam o dziecku! Mam nadzieję, że się uda, ale zabija mnie świadomość, że jestem najstarsza na tym forum :(

samira, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobrego popołudnia :D u nas w nocy popadało ale nic nie dało bo teraz jet już uktop masakra.
    Ja jestem teraz na etapie nie krzyczcie bo wiem ,ze za jakiś czas to minie,że przestałam marzyć nie mam marzeń bo nic się i tak w moim życi nie spełnia. Skłamałam znalazł mnie mój maż ale to jest jedno marzenie. podróżowac nie bede bo nie stać mnie nawet po Polsce :(
    Mielismy jechać w Bieszczady ale odsuwa się to od nas coraz dalej :(
    Już o innych marzeniach nie wspominam.
    Życzę owocnych starań :D
    Postaram się odezwać później jak się uda przy gościach :P
    Pamietam o każdej z Was i o zaciażonych i o staraczkach. Bursztynku wielkie gratulacje :D

Mango, samira, bliska77, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa czasami marzenia się spełniają w momencie kiedy się nawet tego nie spodziewamy :-)
    i to one nas napędzają
    bądź dobrej myśli
    zobacz..jedno już się spełniło :-)

bliska77, Panda, anek42, inessa, samira, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, Reni ma rację i tego się trzymaj

Reni, inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Widzę, że coś czarne chmury nad forum nastały. Przyjdzie słońce, zobaczycie :P

Upał jak cholera, najlepiej jest w domu, przynajmniej w dzień, bo wieczorem też gorąco :)

Ściskam i trzymam za Was kciuki :P

inessa, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Caffe jak tam Twoje okna? stringi w ruch ? ;-)

caffe, inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w czwartek kończę 42 lata...tak się nastawiłam, że będzie prezent, że...szkoda gadać...stara d. jestem i tyle :(

caffe, inessa, bliska77, promyk, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    O Caffe jak tam Twoje okna? stringi w ruch ? ;-)
    Okna umyte już dawno :P a poza tym nic nie robię bo w tym upale to się nic nie chce, poza piciem płynów :P

Byłam dzisiaj na usg i na razie wygląda to ok. We wtorek kolejne badania, a za tydzień w sobotę znowu usg. Urlop więc spędzam na wizytach, no i 3 dni pracowałam z tego jeden dzień w pracy, bo sobie coś wymyślili żeby im teraz robić. Także taki mam urlop. Ciekawe co będzie dalej.

inessa, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka ja wiem, że ciśnie po 42 te sprawy ale własnie może dlatego nie ma co się poddawać ;-)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam do gina
    kurcze mam tyle pytań, że pewnie zapomnę

caffe, inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    w czwartek kończę 42 lata...tak się nastawiłam, że będzie prezent, że...szkoda gadać...stara d. jestem i tyle :(
    Ja jak sobie wmawiam, że będzie źle, to jest źle. Teraz postanowiłam sobie wmawiać, że będzie dobrze, zobaczymy jaki tego skutek odniosę :)

Nie myśl tymi kategoriami bo wpędza Cię to w złe, żeby nie powiedzieć - beznadziejne, nastawienie <3

Reni, inessa, Dorka71, bliska77, Lucky, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    uciekam do gina
    kurcze mam tyle pytań, że pewnie zapomnę
    Powodzenia :P przynieś same dobre nowiny :)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Inessa czasami marzenia się spełniają w momencie kiedy się nawet tego nie spodziewamy :-)
    i to one nas napędzają
    bądź dobrej myśli
    zobacz..jedno już się spełniło :-)

WYbacz ale mnie już nic nie napedza jeszcze problemy z teściem przez tego raka, brak pracy przez tydzień nie wiem ile CV złożyłam i to w miejscowościach oddalonych o kilkadziesiąt km :(
    Nie mam dobrych myśli za to jestem w okresie wielkiego buntu na wszystko wokół wrwrrwrwrw i to nie przez PMS a brzuch mnie bolo jutro przyjdzie upragniona małpa

caffe, samira, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, po sztormie zawsze przychodzi spokój. Widocznie jesteś na takim etapie swojego życia. Wytrwałości i siły życzę :)

inessa, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe od conajmniej kilku lat???? :( to człowiek już ma dość i zawsze wydawało mi się,ze jestem silna psychicznie ale w końcu przychodzi moment,że ma się dosć walki i nie ma już sił :( u mnie to w końcu wyglada na to ,ze przyszedł ten moment wybaczcie,że marudzę ale taki mam humor i dlatego nie piszę bo o staraniach nie mam co pisać, o pracy też o wychowaniu moge ale po co same dobre mamusie tu sa :D
    Ostatnio wpadłam z meżem na pomysł,że stworze w internecie (praca za jakieś grosze)pomoc dla rodziców w wychowywaniu dzieci a czasami pomoc w małżeństwie ale to trzeba porządnie poracować aby każdy mógł pisac do mnie indywidualnie i czuł się komfortowo,że nik tego nie przeczyta. Mój maż informatyk powiedziałże nad ty, pomyśli i "stworzy" taki program. ZObaczymy co z tego bedzie.
    Ide na obiadek :D

bliska77, Patii22, grosza, Lucky, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    I tak mnie nie przebijesz - ja w sobotę 44 i tak myślę, że powinnam zmienić forum na "stare d..." :( Oczywiście wymarzonego prezentu też nie dostanę :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2013, 17:20

samira, bliska77, inessa, grosza, Lucky, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, ta strona to całkiem fajny pomysł, trzymam kciuki za powodzenie, mam również głęboką nadzieję, że w końcu uśmiechnie sie do Ciebie szczęście a słoneczko na dłużej zagości w Twoim życiu

inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ