X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Bozia wracaj już bo forum umiera ;-)
    wypoczywaj ile się da :-)

no mi lekarz też tak mówił, że 2 w roku więc luz amerykański ;-)

inessa, caffe, bliska77, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocę wrócę już od soboty...na razie mam kompa brata z doskoku...a on nic nie wie o moich ewentualnych starankach...za każdym razem kasuję historię przeglądania..:) stres normalnie jak cholera.:)

Reni, inessa, samira, caffe, bliska77, Lucky, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wrocę wrócę już od soboty...na razie mam kompa brata z doskoku...a on nic nie wie o moich ewentualnych starankach...za każdym razem kasuję historię przeglądania..:) stres normalnie jak cholera.:)
    hehehe, adrenalinka jak za szczeniackich lat :P

bliska77, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz Aga, on jeszcze musi chcieć pęknąć, no i trzeba by jeszcze w tych dniach <3 więc kto wie jak będzie :P
    na pękniecie pregnyl a za <3 w odpowiednim terminie trzymam kciuki :-)

caffe, samira, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    na pękniecie pregnyl a za <3 w odpowiednim terminie trzymam kciuki :-)
    Tym razem nic nie dostanę na pęknięcie pęcherzyka.

Powiedziałam lekarzowi, że poprzedni mi zalecił leki jak odstawię anty, gdybyśmy decydowali się na ciążę. Ten mi powiedział, że mi nie da żadnych leków póki badań nie zrobię. I uważam, ze to podejście jest ok i się z nim zgadzam :)

A co do <3 w tym czasie to się zobaczy :P czy będzie atmosfera i zdecydowanie :)

Lucky, Mango, szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe trzymam kciuki za pękanie jaja i Twoje niepękanie w temacie starań, ktoś musi mnie podnosić na duchu :)

Boziu ja tez stale kasuję historię, inaczej M by zszedł na zawał i został impotentem

caffe, Mango, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie czytam pamiętniki ..
    i czasami włos mi się na głowie jeży
    20 lat, laska ma mega problemy psychiczne jedzie na silnych lekach, facet lubi sobie przyćpać, stłukł ją tak że oprócz siniaków miała obrzęk w okolicy brzucha i nie chciał wezwać pogotowia!
    na drugi dzień wyszedł jej test +

.......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 13:08

caffe, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Cafe trzymam kciuki za pękanie jaja i Twoje niepękanie w temacie starań, ktoś musi mnie podnosić na duchu :)

Boziu ja tez stale kasuję historię, inaczej M by zszedł na zawał i został impotentem
    Ja Cię zawsze podniosę na duchu, ale mam nadzieję, ze okazji już wiele nie będzie :P Mocno Ci kibicuję <3

A póki co się wyluzowuję. Siedzę na kanapie jak mnie Pan Bóg stworzył :P tak już od kilku dni gdy jestem w domu, bo gorąco :P a wieczorem przyjmuję płyny na wzmocnienie :P

Reni, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    właśnie czytam pamiętniki ..
    i czasami włos mi się na głowie jeży
    20 lat, laska ma mega problemy psychiczne jedzie na silnych lekach, facet lubi sobie przyćpać, stłukł ją tak że oprócz siniaków miała obrzęk w okolicy brzucha i nie chciał wezwać pogotowia!
    na drugi dzień wyszedł jej test +

.......
    Czytałam, zabrakło mi słów... Nawet teraz nie wiem co napisać, no może poza jednym słowem: PATOLOGIA

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hej dziewczyny :-) zaczynam lekture forum :-)

|reni wreszcie rozsądny głos lekarza :-)
    ale ta soda to chyba w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta;-)
    ja to myślę ze każda froma irygacji jesli nie jest zalecana jest kiepskim pomysłem po za tym moze i po tej sodzie jest i zasadowo ale jak plemniki maja przezyć jak soda wypłukała cały dobry śluz jakiby on nie był ??? ;-)
    Ja co wieczór się moczę w wannie w pachnącym balsamie do mycia, moim ulubionym oczywiście :P I nawet wodę mam niechlorowaną :P

szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    hej dziewczyny :-) zaczynam lekture forum :-)

|reni wreszcie rozsądny głos lekarza :-)
    ale ta soda to chyba w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta;-)
    ja to myślę ze każda froma irygacji jesli nie jest zalecana jest kiepskim pomysłem po za tym moze i po tej sodzie jest i zasadowo ale jak plemniki maja przezyć jak soda wypłukała cały dobry śluz jakiby on nie był ??? ;-)
    Wydaje mi się, że dobrze kombinujesz z tą sodą i śluzem. Taka irygacja wypłucze śluz i w czym mają pływać żołnierzyki ;) ? Chyba zostanę przy tym żelu, ale z powodów technicznych ;) (za ślisko) chcę go użyć zaraz po <3 ;)

szczęśliwa 2, caffe, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to poważnie jest straszne! ona boi się, że w ataku szału może coś zrobić dziecku albo gdzieś je zostawi, zapomni o nim

ku^&%&$%^# no silne leki, psycha do reperacji i ciąża jak na zawołanie (życzę jej oczywiście, żeby wszystko jej się ułożyło)

ale i tak mnie to wkurwia a człowiek wychodzi z siebie i gówno ma..
    sorki ale uruchomiłam się..
    wpier..am te witaminy i inne wynalazki, nie piję alkoholu, staram się zdrowo odżywiać i nic nie wychodzi..

przepraszam za słownictwo ale mam doła
    caffe wrote:
    Czytałam, zabrakło mi słów... Nawet teraz nie wiem co napisać, no może poza jednym słowem: PATOLOGIA

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 13:32

caffe, inessa, promyk, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka - wszystkiego najlepszego :)

Mango - ja tak właśnie teraz zrobiłam z tą sodą - wypłukałam się, a 10 minut przed zaaplikowałam żel....wydawało mi się,że będzie ok... Ale kolejne 2 razy to tylko żel - bo nie miałam jak latać z tymi wodami,sodami itp..:)

Caffe - Ty jednak masz coś chyba z ekshibicjonistki...:) albo okna cyckami myjesz..albo nago cały dzień po domu latasz...:)

Mango, caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka spełnienia marzeń :)

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra już mi przeszło .. jutro mam pogrzeb w rodzinie i tak mnie trochę wszystko irytuje ;-)

odpocznę albo i nie .. wszystko się może wydarzyć ;-)
    a to dopiero w paźdz. lub listop

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Lucky, ale mnie rozśmieszyłaś...:) Biedne te nasze koguty...:)

Reni, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka divers2320.gif

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra już mi przeszło .. jutro mam pogrzeb w rodzinie i tak mnie trochę wszystko irytuje ;-)

odpocznę albo i nie .. wszystko się może wydarzyć ;-)
    a to dopiero w paźdz. lub listop
    Reni czy Twój chłop ma dobre wyniki? Bo cholera po zbiciu tej prol;aktyny u Ciebie nie mogę zajarzyć co jeszcze może być nie tak? Jaja pękają owulka jest...może żołnierzyki słabe?

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    to plemniory będą szaleć u Ciebie skoro woda niechlorowana :-P
    Chyba po wannie będą biegały hahaha :P

Reni, szczęśliwa 2, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Witam dziewczyny
    Dorka wszystkiego naj :-)
    No własnie, też się dołączam :P

szczęśliwa 2, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1018 1019 1020 1021 1022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ