35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocę wrócę już od soboty...na razie mam kompa brata z doskoku...a on nic nie wie o moich ewentualnych starankach...za każdym razem kasuję historię przeglądania..
stres normalnie jak cholera.
Reni, inessa, samira, caffe, bliska77, Lucky, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wrocę wrócę już od soboty...na razie mam kompa brata z doskoku...a on nic nie wie o moich ewentualnych starankach...za każdym razem kasuję historię przeglądania..
stres normalnie jak cholera.
bliska77, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:na pękniecie pregnyl a za
w odpowiednim terminie trzymam kciuki
Powiedziałam lekarzowi, że poprzedni mi zalecił leki jak odstawię anty, gdybyśmy decydowali się na ciążę. Ten mi powiedział, że mi nie da żadnych leków póki badań nie zrobię. I uważam, ze to podejście jest ok i się z nim zgadzam
A co dow tym czasie to się zobaczy
czy będzie atmosfera i zdecydowanie
Lucky, Mango, szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cafe trzymam kciuki za pękanie jaja i Twoje niepękanie w temacie starań, ktoś musi mnie podnosić na duchu
Boziu ja tez stale kasuję historię, inaczej M by zszedł na zawał i został impotentemcaffe, Mango, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
właśnie czytam pamiętniki ..
i czasami włos mi się na głowie jeży
20 lat, laska ma mega problemy psychiczne jedzie na silnych lekach, facet lubi sobie przyćpać, stłukł ją tak że oprócz siniaków miała obrzęk w okolicy brzucha i nie chciał wezwać pogotowia!
na drugi dzień wyszedł jej test +
.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 13:08
caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe trzymam kciuki za pękanie jaja i Twoje niepękanie w temacie starań, ktoś musi mnie podnosić na duchu
Boziu ja tez stale kasuję historię, inaczej M by zszedł na zawał i został impotentemMocno Ci kibicuję
A póki co się wyluzowuję. Siedzę na kanapie jak mnie Pan Bóg stworzyłtak już od kilku dni gdy jestem w domu, bo gorąco
a wieczorem przyjmuję płyny na wzmocnienie
Reni, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właśnie czytam pamiętniki ..
i czasami włos mi się na głowie jeży
20 lat, laska ma mega problemy psychiczne jedzie na silnych lekach, facet lubi sobie przyćpać, stłukł ją tak że oprócz siniaków miała obrzęk w okolicy brzucha i nie chciał wezwać pogotowia!
na drugi dzień wyszedł jej test +
.......inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:hej dziewczyny
zaczynam lekture forum
|reni wreszcie rozsądny głos lekarza
ale ta soda to chyba w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta;-)
ja to myślę ze każda froma irygacji jesli nie jest zalecana jest kiepskim pomysłem po za tym moze i po tej sodzie jest i zasadowo ale jak plemniki maja przezyć jak soda wypłukała cały dobry śluz jakiby on nie był ???I nawet wodę mam niechlorowaną
szczęśliwa 2, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:hej dziewczyny
zaczynam lekture forum
|reni wreszcie rozsądny głos lekarza
ale ta soda to chyba w myśl zasady tonący brzytwy się chwyta;-)
ja to myślę ze każda froma irygacji jesli nie jest zalecana jest kiepskim pomysłem po za tym moze i po tej sodzie jest i zasadowo ale jak plemniki maja przezyć jak soda wypłukała cały dobry śluz jakiby on nie był ???? Chyba zostanę przy tym żelu, ale z powodów technicznych
(za ślisko) chcę go użyć zaraz po
szczęśliwa 2, caffe, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
ale to poważnie jest straszne! ona boi się, że w ataku szału może coś zrobić dziecku albo gdzieś je zostawi, zapomni o nim
ku^&%&$%^# no silne leki, psycha do reperacji i ciąża jak na zawołanie (życzę jej oczywiście, żeby wszystko jej się ułożyło)
ale i tak mnie to wkurwia a człowiek wychodzi z siebie i gówno ma..
sorki ale uruchomiłam się..
wpier..am te witaminy i inne wynalazki, nie piję alkoholu, staram się zdrowo odżywiać i nic nie wychodzi..
przepraszam za słownictwo ale mam doła
caffe wrote:Czytałam, zabrakło mi słów... Nawet teraz nie wiem co napisać, no może poza jednym słowem: PATOLOGIAWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 13:32
caffe, inessa, promyk, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dorka - wszystkiego najlepszego
Mango - ja tak właśnie teraz zrobiłam z tą sodą - wypłukałam się, a 10 minut przed zaaplikowałam żel....wydawało mi się,że będzie ok... Ale kolejne 2 razy to tylko żel - bo nie miałam jak latać z tymi wodami,sodami itp..
Caffe - Ty jednak masz coś chyba z ekshibicjonistki...albo okna cyckami myjesz..albo nago cały dzień po domu latasz...
Mango, caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
dobra już mi przeszło .. jutro mam pogrzeb w rodzinie i tak mnie trochę wszystko irytuje
odpocznę albo i nie .. wszystko się może wydarzyć
a to dopiero w paźdz. lub listopcaffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe trzymam kciuki za pękanie jaja i Twoje niepękanie w temacie starań, ktoś musi mnie podnosić na duchu
Boziu ja tez stale kasuję historię, inaczej M by zszedł na zawał i został impotentemBiedne te nasze koguty...
Reni, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra już mi przeszło .. jutro mam pogrzeb w rodzinie i tak mnie trochę wszystko irytuje
odpocznę albo i nie .. wszystko się może wydarzyć
a to dopiero w paźdz. lub listopcaffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość