35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:no jak M oblatany i z dobra orientacją a pisałas że strzela dobrze to i one będą ok
Mango, caffe, Reni, szczęśliwa 2, inessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:strzela dobrze, ale nie zawsze trafia w caffe - pisała coś o telewizorze..ale widzę, że i w łazience mają problem - skoro ona musi je z wanny zbierać...
szczęśliwa 2, Mango, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i lejek, żebyś miała jak w siebie wlać hahaha
no i to mycie okien w stringach
trzeba zaprosić tą Rozenek niech Ci caffe korone dajeMango, caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
ooo no no i ten śmiechowy okurzacz.. Caffe mogłaby na nim spróbować śmigać a jej M próbowałby wcelować
o tak https://www.facebook.com/photo.php?v=635960553089969&set=vb.212969625440456&type=2&theater
szczęśliwa 2 wrote:jak nie soda oczyszczona ,to szufelka i lejek, toż to perfekcyjna pani domu
trzeba zaprosić tą Rozenek niech Ci caffe korone dajeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2013, 14:50
inessa, caffe, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:jak nie soda oczyszczona ,to szufelka i lejek, toż to perfekcyjna pani domu
trzeba zaprosić tą Rozenek niech Ci caffe korone daje
No może bym mi ta Rozenkowa pomogła, bo mi stanik zginął 2 dni temu i nie wiem gdzie jestpamiętam, ze go ściągałam wieczorem w pokoju.... i się zapadł
Także korony nie dostanę bo wychodzi na to, że mam burdel
Muszę przejść po ogrodzie czy mi psy gdzies nie wyniosły hahaha
Reni, inessa, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
męża pytałaś?
caffe wrote:No może bym mi ta Rozenkowa pomogła, bo mi stanik zginął 2 dni temu i nie wiem gdzie jestpamiętam, ze go ściągałam wieczorem w pokoju.... i się zapadł
Także korony nie dostanę bo wychodzi na to, że mam burdel
Muszę przejść po ogrodzie czy mi psy gdzies nie wyniosły hahaha
caffe, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Najlepszego Dora
Ja wczoraj byłam u ginki i widziałam tą swoją fasoleczkę jak na ten okres to jest wszystko dobrze i dała mi skierowania na wszystkie badania do badań prenatalnych. Dziewczyny nie wiecie nawet jaka byłam zadowolona że nawet zapomniałam do męza zadzwonić. Dała mi dupka i akard. Dupka to wiem po co ale akard może wiecie do czego to jest?Reni, caffe, inessa, Mango, samira, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nie daje Ci to do myślenia?
caffe wrote:Miał go ostatnio na głowie, bo mu założyłam dla żartów jak był odwróconyi od tego momentu przepadł jak kamień w ....
caffe, inessa, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość