35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle Wy tu tematy macie hohohohoho
Ja znam historie Lenusi i mój mąż mnie tylko podbudowuje tym,zę mówi iz ona jest młodsza ode mnie i dlatego jej się udaje. Ale ona odstawiła leki aby zajść wciąże a teraz masakra. Ona mi zadaje mnóstwo pytań takich,że czasmi miałąm Was ochote prosic o pomoc w pomocy dla niej. A co do jej faceta to wiecie nie wiem czy go kocha czy nie ale moim zdaniem jest od niego uzależńiona a najgorsze,ze oni mieszkają w wielkim własnym domu. Wiecie ona piszę różne rzeczy o sobie o facecie ale pamietajcie ( ja w każdym bądź razie tak się staram) ona jest chora tka jak pisze ma psychoze a jak nie bierze leków to ona inaczej patrzy na świat i na życie i miesz prawde z swoją wyobraźnią -chorą wyobraźnią w tym momencie- i może pisać takie rzeczy,że szok a wcale nie musi to być prawda. No cóż i tak bywa. Ja mam nadzieję,że kazdej z Was się uda.
Szukajcie plemniczków w wannach, na plaży nudystów,w górach, na parapecie okna ale znajdźcie jecaffe, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Witajcie
Najlepszego Dora
Ja wczoraj byłam u ginki i widziałam tą swoją fasoleczkę jak na ten okres to jest wszystko dobrze i dała mi skierowania na wszystkie badania do badań prenatalnych. Dziewczyny nie wiecie nawet jaka byłam zadowolona że nawet zapomniałam do męza zadzwonić. Dała mi dupka i akard. Dupka to wiem po co ale akard może wiecie do czego to jest?
Acard na rozrzedzenie krwi aby nie tworzyły się skrzepy i aby dzieciatko przez to było odpowiednio dożywione. Ja teraz na czas starań mam go brać aby dzieciatko mogło sie zagnieźdźić i dalej się rozwijać.MoniaT, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:Witajcie
Najlepszego Dora
Ja wczoraj byłam u ginki i widziałam tą swoją fasoleczkę jak na ten okres to jest wszystko dobrze i dała mi skierowania na wszystkie badania do badań prenatalnych. Dziewczyny nie wiecie nawet jaka byłam zadowolona że nawet zapomniałam do męza zadzwonić. Dała mi dupka i akard. Dupka to wiem po co ale akard może wiecie do czego to jest?caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inessa chcesz czy nie jesteś tu niezbędna
inessa wrote:Acard na rozrzedzenie krwi aby nie tworzyły się skrzepy i aby dzieciatko przez to było odpowiednio dożywione. Ja teraz na czas starań mam go brać aby dzieciatko mogło sie zagnieźdźić i dalej się rozwijać.caffe, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
przepraszam, że to powiem ale z tego co napisałaś nie powinna mieć dzieci.. przynajmniej dopóki się nie wyleczy
inessa wrote:Ale Wy tu tematy macie hohohohoho
Ja znam historie Lenusi i mój mąż mnie tylko podbudowuje tym,zę mówi iz ona jest młodsza ode mnie i dlatego jej się udaje. Ale ona odstawiła leki aby zajść wciąże a teraz masakra. Ona mi zadaje mnóstwo pytań takich,że czasmi miałąm Was ochote prosic o pomoc w pomocy dla niej. A co do jej faceta to wiecie nie wiem czy go kocha czy nie ale moim zdaniem jest od niego uzależńiona a najgorsze,ze oni mieszkają w wielkim własnym domu. Wiecie ona piszę różne rzeczy o sobie o facecie ale pamietajcie ( ja w każdym bądź razie tak się staram) ona jest chora tka jak pisze ma psychoze a jak nie bierze leków to ona inaczej patrzy na świat i na życie i miesz prawde z swoją wyobraźnią -chorą wyobraźnią w tym momencie- i może pisać takie rzeczy,że szok a wcale nie musi to być prawda. No cóż i tak bywa. Ja mam nadzieję,że kazdej z Was się uda.
Szukajcie plemniczków w wannach, na plaży nudystów,w górach, na parapecie okna ale znajdźcie jeinessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja myślałam, że Akard się bierzee przy sprawach sercowych przeciw zawałom
juz pare razy widziałam, że dziewczyny biorą ten lek i myślałam, że mają problemy kardio a tu prosze takie zastosowanie
Anna39 wrote:Acard ma za zadanie ukrwić lepiej macice,tak samo jak Clexan,który ja biore.inessa, Mango, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też myślałam,że ten acard to przy chorobach serca i udarach się bierze i też byłam lekko zdziwiona jak kazali mi go brać,więc brałam,a teraz od 20 dni się kuje Clexanem to dopiero hardcor,brzuch,nogi całe w siniakach,jakbym na wojnie była.
inessa, caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
straszne straszne straszne
p.s. nie każdaznam takie co nie chcą
inessa wrote:Reni a można jej to powiedzieć to jest dziecko 20 letnie zresztą każda kobieta chce mieć dziecko prawda??? To jest bardzo duży problem wiesz nie wiem jak to dalej bedzie wygladać???inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna39 wrote:Ja też myślałam,że ten acard to przy chorobach serca i udarach się bierze i też byłam lekko zdziwiona jak kazali mi go brać,więc brałam,a teraz od 20 dni się kuje Clexanem to dopiero hardcor,brzuch,nogi całe w siniakach,jakbym na wojnie była.
Dlaczego zmienili CIjuż na Clexane?
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dlaczego zmienili CIjuż na Clexane?
Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,hahaMoniaT, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna39 wrote:Bo moja ginka uważa,że ma lepsze zastosowanie,dawka większa i wogóle jest lepszy niż acard.
Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,haha
Dzięki za odpowiedź, rozumiem, ja mam problem nawet z Acardem bo ja mam problem taki,ze raz mam za mocne krwotoki a raz są ponad norme. Jak zaczełam brać Acard to całe nogi miałam no jeszcze mam w siniakach brbrbrb na plaże wsytd wyjśc bo by powiedzieli,że mąż mnie bije. Zoabzymy co dalej powodzenia życzęcaffe, bliska77 lubią tę wiadomość