X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie daje Ci to do myślenia?
    Zasiało wiele wątpliwości :P

inessa, Reni, szczęśliwa 2, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Wy tu tematy macie hohohohoho :P
    Ja znam historie Lenusi i mój mąż mnie tylko podbudowuje tym,zę mówi iz ona jest młodsza ode mnie i dlatego jej się udaje. Ale ona odstawiła leki aby zajść wciąże a teraz masakra. Ona mi zadaje mnóstwo pytań takich,że czasmi miałąm Was ochote prosic o pomoc w pomocy dla niej. A co do jej faceta to wiecie nie wiem czy go kocha czy nie ale moim zdaniem jest od niego uzależńiona a najgorsze,ze oni mieszkają w wielkim własnym domu. Wiecie ona piszę różne rzeczy o sobie o facecie ale pamietajcie ( ja w każdym bądź razie tak się staram) ona jest chora tka jak pisze ma psychoze a jak nie bierze leków to ona inaczej patrzy na świat i na życie i miesz prawde z swoją wyobraźnią -chorą wyobraźnią w tym momencie- i może pisać takie rzeczy,że szok a wcale nie musi to być prawda. No cóż i tak bywa. Ja mam nadzieję,że kazdej z Was się uda.
    Szukajcie plemniczków w wannach, na plaży nudystów,w górach, na parapecie okna ale znajdźcie je :D :D :D :P

caffe, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    może mu pasuje jako kapelusz w te upały :-)
    Przeceniasz moje sprzęty kochana :P nauszniki tak, ale od słońca to by się tym nie osłonił, no chyba, że se na oczy założy :P

inessa, szczęśliwa 2, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Witajcie
    Najlepszego Dora
    Ja wczoraj byłam u ginki i widziałam tą swoją fasoleczkę jak na ten okres to jest wszystko dobrze i dała mi skierowania na wszystkie badania do badań prenatalnych. Dziewczyny nie wiecie nawet jaka byłam zadowolona że nawet zapomniałam do męza zadzwonić. Dała mi dupka i akard. Dupka to wiem po co ale akard może wiecie do czego to jest?

Acard na rozrzedzenie krwi aby nie tworzyły się skrzepy i aby dzieciatko przez to było odpowiednio dożywione. Ja teraz na czas starań mam go brać aby dzieciatko mogło sie zagnieźdźić i dalej się rozwijać.

MoniaT, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Witajcie
    Najlepszego Dora
    Ja wczoraj byłam u ginki i widziałam tą swoją fasoleczkę jak na ten okres to jest wszystko dobrze i dała mi skierowania na wszystkie badania do badań prenatalnych. Dziewczyny nie wiecie nawet jaka byłam zadowolona że nawet zapomniałam do męza zadzwonić. Dała mi dupka i akard. Dupka to wiem po co ale akard może wiecie do czego to jest?
    Acard ma za zadanie ukrwić lepiej macice,tak samo jak Clexan,który ja biore.

caffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa chcesz czy nie jesteś tu niezbędna :-)
    inessa wrote:
    Acard na rozrzedzenie krwi aby nie tworzyły się skrzepy i aby dzieciatko przez to było odpowiednio dożywione. Ja teraz na czas starań mam go brać aby dzieciatko mogło sie zagnieźdźić i dalej się rozwijać.

caffe, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam, że to powiem ale z tego co napisałaś nie powinna mieć dzieci.. przynajmniej dopóki się nie wyleczy
    inessa wrote:
    Ale Wy tu tematy macie hohohohoho :P
    Ja znam historie Lenusi i mój mąż mnie tylko podbudowuje tym,zę mówi iz ona jest młodsza ode mnie i dlatego jej się udaje. Ale ona odstawiła leki aby zajść wciąże a teraz masakra. Ona mi zadaje mnóstwo pytań takich,że czasmi miałąm Was ochote prosic o pomoc w pomocy dla niej. A co do jej faceta to wiecie nie wiem czy go kocha czy nie ale moim zdaniem jest od niego uzależńiona a najgorsze,ze oni mieszkają w wielkim własnym domu. Wiecie ona piszę różne rzeczy o sobie o facecie ale pamietajcie ( ja w każdym bądź razie tak się staram) ona jest chora tka jak pisze ma psychoze a jak nie bierze leków to ona inaczej patrzy na świat i na życie i miesz prawde z swoją wyobraźnią -chorą wyobraźnią w tym momencie- i może pisać takie rzeczy,że szok a wcale nie musi to być prawda. No cóż i tak bywa. Ja mam nadzieję,że kazdej z Was się uda.
    Szukajcie plemniczków w wannach, na plaży nudystów,w górach, na parapecie okna ale znajdźcie je :D :D :D :P

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIĘKI Dziewczyny

inessa, Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam, że Akard się bierzee przy sprawach sercowych przeciw zawałom
    juz pare razy widziałam, że dziewczyny biorą ten lek i myślałam, że mają problemy kardio a tu prosze takie zastosowanie
    :-)
    Anna39 wrote:
    Acard ma za zadanie ukrwić lepiej macice,tak samo jak Clexan,który ja biore.

inessa, Mango, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a można jej to powiedzieć to jest dziecko 20 letnie zresztą każda kobieta chce mieć dziecko prawda??? To jest bardzo duży problem wiesz nie wiem jak to dalej bedzie wygladać???

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślałam,że ten acard to przy chorobach serca i udarach się bierze i też byłam lekko zdziwiona jak kazali mi go brać,więc brałam,a teraz od 20 dni się kuje Clexanem to dopiero hardcor,brzuch,nogi całe w siniakach,jakbym na wojnie była.

inessa, caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za informację o akardzie Inessko nie opuszczaj Nas jesteś tu niezmiernie potrzebna

inessa, Mango, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że ja tych zastrzyków nie dostanę

inessa, caffe lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straszne straszne straszne

p.s. nie każda :-) znam takie co nie chcą
    inessa wrote:
    Reni a można jej to powiedzieć to jest dziecko 20 letnie zresztą każda kobieta chce mieć dziecko prawda??? To jest bardzo duży problem wiesz nie wiem jak to dalej bedzie wygladać???

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Ja też myślałam,że ten acard to przy chorobach serca i udarach się bierze i też byłam lekko zdziwiona jak kazali mi go brać,więc brałam,a teraz od 20 dni się kuje Clexanem to dopiero hardcor,brzuch,nogi całe w siniakach,jakbym na wojnie była.

Dlaczego zmienili CIjuż na Clexane?

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    Mam nadzieję że ja tych zastrzyków nie dostanę
    No,życze żeby sam acard wystarczył :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    straszne straszne straszne

p.s. nie każda :-) znam takie co nie chcą

Reni chwytasz za słówka :P

Reni, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dlaczego zmienili CIjuż na Clexane?
    Bo moja ginka uważa,że ma lepsze zastosowanie,dawka większa i wogóle jest lepszy niż acard.
    Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,haha

MoniaT, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Przeceniasz moje sprzęty kochana :P nauszniki tak, ale od słońca to by się tym nie osłonił, no chyba, że se na oczy założy :P
    może nie ma okularów bo mu sie zawieruszyły :-)

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Bo moja ginka uważa,że ma lepsze zastosowanie,dawka większa i wogóle jest lepszy niż acard.
    Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,haha

Dzięki za odpowiedź, rozumiem, ja mam problem nawet z Acardem bo ja mam problem taki,ze raz mam za mocne krwotoki a raz są ponad norme. Jak zaczełam brać Acard to całe nogi miałam no jeszcze mam w siniakach brbrbrb na plaże wsytd wyjśc bo by powiedzieli,że mąż mnie bije. Zoabzymy co dalej powodzenia życzę:D

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 1021 1022 1023 1024 1025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ