X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie brak i tyłeczka i jak na razie brzuszek mam prawie płaski więc w co ja bym se to kuła straszne mam nadzieję że mnie nie będzie paść tymi lekami bo ja mam problemy z żołądkiem nawet mi witaminy c nie można brać jak zachoruję ale co ja nie zrobię dla dzidzi nawet połykam trochę leków

Anna39 wrote:
    Bo moja ginka uważa,że ma lepsze zastosowanie,dawka większa i wogóle jest lepszy niż acard.
    Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,haha

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzięki za odpowiedź, rozumiem, ja mam problem nawet z Acardem bo ja mam problem taki,ze raz mam za mocne krwotoki a raz są ponad norme. Jak zaczełam brać Acard to całe nogi miałam no jeszcze mam w siniakach brbrbrb na plaże wsytd wyjśc bo by powiedzieli,że mąż mnie bije. Zoabzymy co dalej powodzenia życzę:D
    ale od czego masz te siniaki ????
    akard jest chyba w tabletkach (mam nadzieję)

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessko nie załamuj mnie

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy ten akard powoduje wewnętrzne krwotoki ???

klz9cwa175lwe78n.png
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznaje szczerze,że kłuje noworodki i dzieci od 20 lat,ale jak mam ukłuć sama siebie to przeżywam niemy horror,ups.
    Ja po Clexanie nie mam większych problemów z @,krwawienie w normie,jak zawsze,większe nie jest,tylko bardziej ta krew jest rozrzedzona,jaśniejsza.Skrzepów raczej brak,jakies minimalne i śladowe ilości.Jutro 4 dzień @ i wyglada na to,że raczej się skończy i dobrze,bo póki co mam ją co 20 dni i dobrze,że chociaz krótko,szczególnie w ten skwar.

inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    może nie ma okularów bo mu sie zawieruszyły :-)
    No nie ma bo mu pies stłukł ogonem w sobotę :P

MoniaT, inessa, Reni, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja jestem w ciąży i nie chcę żadnych miesiączek przynajmniej jeszcze jakieś 8 czy 7 miesięcy

caffe, inessa, Reni, Mango, bliska77, megan8, grosza lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Anna39 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    ale ja jestem w ciąży i nie chcę żadnych miesiączek przynajmniej jeszcze jakieś 8 czy 7 miesięcy
    no wiem,wiem i życze zdrowej ciąży i bezbolesnego porodu :)

inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój okulary przeciwsłoneczne zostawił przy latarni na rozewiu i tak prawie 4 lata temu kupił je na Helu więc nowe musiał se kupić ale stanika mu nie oddałam wolałam okulary mu kupić
    caffe wrote:
    No nie ma bo mu pies stłukł ogonem w sobotę :P

inessa, Reni, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sory bo zaczynam świrować bo ja po co jest ten akard a Ty Aniu o miesiączce a Inessa o tym że zostawia ślady na nogach wyglądające jakby ją mąż pobił trochę się zakręciłam

Anna39 wrote:
    no wiem,wiem i życze zdrowej ciąży i bezbolesnego porodu :)

inessa, caffe lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe..jak Ty mu zakładasz stanik na głowę, a psa karmisz jego okularami - to jak możesz mieć pretensje, że on strzela w telewizor lub wannę...ten chłop to biedny przy Tobie jest...:)

inessa, Reni, caffe, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT bo ja mam chorobe krwi i niektóre leki tak na mnie działaja niestety ale staram się brac Acard mimo,ę tam jest paracetamol którego też nie powinnam tak jak piszesz czego się nie zrobi aby była dzidzia my niby zaprzestaliśmy starania ale lekarz kazał brać do lutego to biore.
    Monia wiem,ze jedno,ze dziewczyny starające się które np. kilka razy poroniły dostają Acard albo Aspiryne a jak jest juz ciąża mają zamieniane na własnie m.in. Clexane aby łożysko było dobrze ukrwione a co za tym idzie dziecko było dobrze odżywione i na początku dobrze sie zagnieździło. Mi lekarz powiedział,że jak już bedzie ciaza odstawia mi Acard i podaje albo he[aryne albo Clexane. Każdy lekarz inny pomysł.

Anek ja na czas @ musze odstwaić Acard bo u mnie większe krwawienie powoduje.

caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już dwa razy w życiu sama musiałam sobie robić zastrzyki w brzuch
    raz 30 drugim razem chyba 40 razy
    współczuję :-/
    Anna39 wrote:
    Przyznaje szczerze,że kłuje noworodki i dzieci od 20 lat,ale jak mam ukłuć sama siebie to przeżywam niemy horror,ups.
    Ja po Clexanie nie mam większych problemów z @,krwawienie w normie,jak zawsze,większe nie jest,tylko bardziej ta krew jest rozrzedzona,jaśniejsza.Skrzepów raczej brak,jakies minimalne i śladowe ilości.Jutro 4 dzień @ i wyglada na to,że raczej się skończy i dobrze,bo póki co mam ją co 20 dni i dobrze,że chociaz krótko,szczególnie w ten skwar.

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoniaT wrote:
    A mój okulary przeciwsłoneczne zostawił przy latarni na rozewiu i tak prawie 4 lata temu kupił je na Helu więc nowe musiał se kupić ale stanika mu nie oddałam wolałam okulary mu kupić
    Widocznie mój stwierdził, że będzie taniej jak stanika użyje :P

inessa, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe..jak Ty mu zakładasz stanik na głowę, a psa karmisz jego okularami - to jak możesz mieć pretensje, że on strzela w telewizor lub wannę...ten chłop to biedny przy Tobie jest...:)
    Nie wiem czy jest biedny, ale teraz mi uzmysłowiłaś, że się zgraliśmy .... hehehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny niemożliwe jesteście hihihihihihiihii
    MoniT lekarz wie po co dawać takie leki ja wierze,że jest i nadal bedzie dobrze i już za nidługo bedziesz pieścić zdrową dzidzie :)
    Ide podać rodzince i gościo obiadek, miłego popołudnia życze kochane :D

caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki inessko

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny niemożliwe jesteście hihihihihihiihii
    MoniT lekarz wie po co dawać takie leki ja wierze,że jest i nadal bedzie dobrze i już za nidługo bedziesz pieścić zdrową dzidzie :)
    Ide podać rodzince i gościo obiadek, miłego popołudnia życze kochane :D
    Wzajemnie ;)

inessa lubi tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i smacznego życzę mimo że sama bym się na taki obiadek wprosiła strasznie głodna jestem

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co czytam i mogę sobie wyobrazić to dziewczyny się zaczynają rozkręcać

klz9cwa175lwe78n.png
‹‹ 1022 1023 1024 1025 1026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ