35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie brak i tyłeczka i jak na razie brzuszek mam prawie płaski więc w co ja bym se to kuła straszne mam nadzieję że mnie nie będzie paść tymi lekami bo ja mam problemy z żołądkiem nawet mi witaminy c nie można brać jak zachoruję ale co ja nie zrobię dla dzidzi nawet połykam trochę leków
Anna39 wrote:Bo moja ginka uważa,że ma lepsze zastosowanie,dawka większa i wogóle jest lepszy niż acard.
Dobrze,że ja mam się w co kłuć,bo i uda mam kawałek i brzucha i jak sięgne to i tyłeczka nieco więcej,hahacaffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dzięki za odpowiedź, rozumiem, ja mam problem nawet z Acardem bo ja mam problem taki,ze raz mam za mocne krwotoki a raz są ponad norme. Jak zaczełam brać Acard to całe nogi miałam no jeszcze mam w siniakach brbrbrb na plaże wsytd wyjśc bo by powiedzieli,że mąż mnie bije. Zoabzymy co dalej powodzenia życzę
akard jest chyba w tabletkach (mam nadzieję)caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Przyznaje szczerze,że kłuje noworodki i dzieci od 20 lat,ale jak mam ukłuć sama siebie to przeżywam niemy horror,ups.
Ja po Clexanie nie mam większych problemów z @,krwawienie w normie,jak zawsze,większe nie jest,tylko bardziej ta krew jest rozrzedzona,jaśniejsza.Skrzepów raczej brak,jakies minimalne i śladowe ilości.Jutro 4 dzień @ i wyglada na to,że raczej się skończy i dobrze,bo póki co mam ją co 20 dni i dobrze,że chociaz krótko,szczególnie w ten skwar.inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A mój okulary przeciwsłoneczne zostawił przy latarni na rozewiu i tak prawie 4 lata temu kupił je na Helu więc nowe musiał se kupić ale stanika mu nie oddałam wolałam okulary mu kupić
caffe wrote:No nie ma bo mu pies stłukł ogonem w sobotęinessa, Reni, caffe, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
sory bo zaczynam świrować bo ja po co jest ten akard a Ty Aniu o miesiączce a Inessa o tym że zostawia ślady na nogach wyglądające jakby ją mąż pobił trochę się zakręciłam
Anna39 wrote:no wiem,wiem i życze zdrowej ciąży i bezbolesnego poroduinessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT bo ja mam chorobe krwi i niektóre leki tak na mnie działaja niestety ale staram się brac Acard mimo,ę tam jest paracetamol którego też nie powinnam tak jak piszesz czego się nie zrobi aby była dzidzia my niby zaprzestaliśmy starania ale lekarz kazał brać do lutego to biore.
Monia wiem,ze jedno,ze dziewczyny starające się które np. kilka razy poroniły dostają Acard albo Aspiryne a jak jest juz ciąża mają zamieniane na własnie m.in. Clexane aby łożysko było dobrze ukrwione a co za tym idzie dziecko było dobrze odżywione i na początku dobrze sie zagnieździło. Mi lekarz powiedział,że jak już bedzie ciaza odstawia mi Acard i podaje albo he[aryne albo Clexane. Każdy lekarz inny pomysł.
Anek ja na czas @ musze odstwaić Acard bo u mnie większe krwawienie powoduje.
caffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja już dwa razy w życiu sama musiałam sobie robić zastrzyki w brzuch
raz 30 drugim razem chyba 40 razy
współczujęAnna39 wrote:Przyznaje szczerze,że kłuje noworodki i dzieci od 20 lat,ale jak mam ukłuć sama siebie to przeżywam niemy horror,ups.
Ja po Clexanie nie mam większych problemów z @,krwawienie w normie,jak zawsze,większe nie jest,tylko bardziej ta krew jest rozrzedzona,jaśniejsza.Skrzepów raczej brak,jakies minimalne i śladowe ilości.Jutro 4 dzień @ i wyglada na to,że raczej się skończy i dobrze,bo póki co mam ją co 20 dni i dobrze,że chociaz krótko,szczególnie w ten skwar.caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
MoniaT wrote:A mój okulary przeciwsłoneczne zostawił przy latarni na rozewiu i tak prawie 4 lata temu kupił je na Helu więc nowe musiał se kupić ale stanika mu nie oddałam wolałam okulary mu kupić
inessa, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe..jak Ty mu zakładasz stanik na głowę, a psa karmisz jego okularami - to jak możesz mieć pretensje, że on strzela w telewizor lub wannę...ten chłop to biedny przy Tobie jest...
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny niemożliwe jesteście hihihihihihiihii
MoniT lekarz wie po co dawać takie leki ja wierze,że jest i nadal bedzie dobrze i już za nidługo bedziesz pieścić zdrową dzidzie
Ide podać rodzince i gościo obiadek, miłego popołudnia życze kochanecaffe, MoniaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny niemożliwe jesteście hihihihihihiihii
MoniT lekarz wie po co dawać takie leki ja wierze,że jest i nadal bedzie dobrze i już za nidługo bedziesz pieścić zdrową dzidzie
Ide podać rodzince i gościo obiadek, miłego popołudnia życze kochaneinessa lubi tę wiadomość