X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, zobaczyć swoją fasolkę to niesamowite przeżycie :-)

inessa, samira, Mango, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to witajcie dziewczyny,
    niemożliwe jesteście, od rana poprawiłyście mi humor :-)

inessa, samira, Mango, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny u mnie nic sie nie zmiena ,duzo pracy ,bardzo duzo pracy.Za tydzien przyjedzie moja Mama i brat z zona takze chata pelna.Ach moj syn Dostal tu w Niemczech stala prace ,ciezka bo na rusztowaniach,ale legalna i dobrze platna.Teraz tylko musi sciagnac dziewczyne z dzieckiem i cala rodzina w komplecie.Milego dnia wszystkim zycze

bliska77, Reni, inessa, Mango, caffe, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny u mnie nic sie nie zmiena ,duzo pracy ,bardzo duzo pracy.Za tydzien przyjedzie moja Mama i brat z zona takze chata pelna.Ach moj syn Dostal tu w Niemczech stala prace ,ciezka bo na rusztowaniach,ale legalna i dobrze platna.Teraz tylko musi sciagnac dziewczyne z dzieckiem i cala rodzina w komplecie.Milego dnia wszystkim zycze
    Aniu, dobrze ze syn ma legalną dobrze płatną pracę, ciężka jest na pewno ale najważniejsze, że się zaczepił, no i fajnie że niebawem rodzinka będzie w komplecie - zupełnie inne perspektywy :-)

inessa, samira, caffe, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pogoniła go więc jest ok

p.s. witam miłe Panie
    agafbh wrote:
    Inessa, moim skromnym zdaniem to po prostu bardzo toksyczny związek, w którym uzależnienie psychiczne jest silniejsze od bólu fizycznego...

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WItam i żegnam dziś wyjeżdzam i raczej bede dopiero w niedziele ale to zależy również od pogody u nas troche chłodniej ufuufufufuuf
    Aga a że to toksyczny związek to ja wiem tylko jak jej to wytłumaczyć to ja już nie mam czasami sił :(
    Reni nie wiem czy Go pogoniła bo ona czasami przy tej chorobie nie mówi z sensem więc przy takim związku to raczej go nie pogoniła.

Annamaria super rodzinka w komplecie jeszcze syn legalna praca o którą dziś tak trudno to super :D

Za dużo nie twórzcie bo potem nadążyć z czytaniem nie można :P :P :P

Buziaki dla każdej i pamiec <3
    Polecam sie Wam bo wczoraj dostałm propozycje współpracy przy prywatnych gabinetach psychologiczno-terapeutycznych w Poznaniu jako nastepna pomoc dzieciom i dorosłym musimy zastanowić się z mężem bo byćmy musieli w to troche zainwestować na początek :)ale ciekawa propozycja tylko ode nas troche drogi jest tylko ja mogłabym sobie ustalać godziny mniej więcej sama (od nas jest 100 km)

Reni, samira, bliska77, caffe, megan8, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    WItam i żegnam dziś wyjeżdzam i raczej bede dopiero w niedziele ale to zależy również od pogody u nas troche chłodniej ufuufufufuuf
    Aga a że to toksyczny związek to ja wiem tylko jak jej to wytłumaczyć to ja już nie mam czasami sił :(
    Reni nie wiem czy Go pogoniła bo ona czasami przy tej chorobie nie mówi z sensem więc przy takim związku to raczej go nie pogoniła.

Annamaria super rodzinka w komplecie jeszcze syn legalna praca o którą dziś tak trudno to super :D

Za dużo nie twórzcie bo potem nadążyć z czytaniem nie można :P :P :P

Buziaki dla każdej i pamiec <3
    Polecam sie Wam bo wczoraj dostałm propozycje współpracy przy prywatnych gabinetach psychologiczno-terapeutycznych w Poznaniu jako nastepna pomoc dzieciom i dorosłym musimy zastanowić się z mężem bo byśmy musieli w to troche zainwestować na początek :)ale ciekawa propozycja tylko ode nas troche drogi jest tylko ja mogłabym sobie ustalać godziny mniej więcej sama (od nas jest 100 km)
    Inessko szczęśliwej drogi ...a to może być dobry pomysł na pracę z ta pomocą ,powodzenia <3

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, udanego wyjazdu i ładnej pogody a nad propozycją warto się zastanowić :-)

inessa, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    To super się zapowiada :)

bliska77, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Inessko, udanego wyjazdu i ładnej pogody a nad propozycją warto się zastanowić :-)
    Przyłączam się do życzeń :P

bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wy już weekendujecie, taka tu ciszaaaaaaaaaaa? :)

samira, bliska77, Reni, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A co Wy już weekendujecie, taka tu ciszaaaaaaaaaaa? :)
    Caffe, praca!!!!!!

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
    Witajcie dziewczynki!
    W środę zrobiłam pierwszy zakup dla mojej dziewczynki - kołysko - wózeczek - podoba się Wam , bo mi bardzo
    Pozdrawiam wszystkie i życzę dzidziusia w brzuszku
    U mnie już 8,5 kg więcej

Reni, caffe, samira, Mango, anna maria, Lucky, megan8, promyk, grosza, inessa lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sem

caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super, że córa
    ja wolałabym córe bo są zajebiste zabawki dla dziewczynki ;-)
    ale chłopcem też nie pogardzę

caffe, angela, Mango, Lucky, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Caffe, praca!!!!!!
    Hehehe, ja mam urlop. Ale żebyście mi nie zazdrościły, to od poniedziałku 2 razy byłam w pracy, a resztę roboty wykonuję przez internet. Masakra jakaś, ale obce mi to nie jest. Może kolejne 2 tygodnie będą spokojniejsze.

Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
    Witajcie dziewczynki!
    W środę zrobiłam pierwszy zakup dla mojej dziewczynki - kołysko - wózeczek - podoba się Wam , bo mi bardzo
    U mnie już 8,5 kg więcej
    Ale śmieszna :)

angela, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Angela super, że córa
    ja wolałabym córe bo są zajebiste zabawki dla dziewczynki ;-)
    ale chłopcem też nie pogardzę
    dla chłopców też są zajebiste zabawki, ale z tego to będzie się tatuś cieszył :P

Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo tak ale te lalki są jakieś dziwne mają 160 cm wiecznie mają minę jakby krzyczały o
    jakieś takie wybrakowane nie doklejone.. między nogami mają dziurę!
    kto takie zabawki wymyśla
    caffe wrote:
    dla chłopców też są zajebiste zabawki, ale z tego to będzie się tatuś cieszył :P

Mango, caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witajcie dziewczynki!
    U mnie już 8,5 kg więcej
    KOŁYSKA ŚLICZNA I WCALE NIEDROGA JAK NA FUNKCJE KTÓRE MA TAK DALEKA WYSYŁKĘ :)

Lucky, angela, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 1024 1025 1026 1027 1028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ