35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie dziewczyny u mnie nic sie nie zmiena ,duzo pracy ,bardzo duzo pracy.Za tydzien przyjedzie moja Mama i brat z zona takze chata pelna.Ach moj syn Dostal tu w Niemczech stala prace ,ciezka bo na rusztowaniach,ale legalna i dobrze platna.Teraz tylko musi sciagnac dziewczyne z dzieckiem i cala rodzina w komplecie.Milego dnia wszystkim zycze
bliska77, Reni, inessa, Mango, caffe, Panda, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam wszystkie dziewczyny u mnie nic sie nie zmiena ,duzo pracy ,bardzo duzo pracy.Za tydzien przyjedzie moja Mama i brat z zona takze chata pelna.Ach moj syn Dostal tu w Niemczech stala prace ,ciezka bo na rusztowaniach,ale legalna i dobrze platna.Teraz tylko musi sciagnac dziewczyne z dzieckiem i cala rodzina w komplecie.Milego dnia wszystkim zycze
inessa, samira, caffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
Ale pogoniła go więc jest ok
p.s. witam miłe Panie
agafbh wrote:Inessa, moim skromnym zdaniem to po prostu bardzo toksyczny związek, w którym uzależnienie psychiczne jest silniejsze od bólu fizycznego...inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItam i żegnam dziś wyjeżdzam i raczej bede dopiero w niedziele ale to zależy również od pogody u nas troche chłodniej ufuufufufuuf
Aga a że to toksyczny związek to ja wiem tylko jak jej to wytłumaczyć to ja już nie mam czasami sił
Reni nie wiem czy Go pogoniła bo ona czasami przy tej chorobie nie mówi z sensem więc przy takim związku to raczej go nie pogoniła.
Annamaria super rodzinka w komplecie jeszcze syn legalna praca o którą dziś tak trudno to super
Za dużo nie twórzcie bo potem nadążyć z czytaniem nie można
Buziaki dla każdej i pamiec
Polecam sie Wam bo wczoraj dostałm propozycje współpracy przy prywatnych gabinetach psychologiczno-terapeutycznych w Poznaniu jako nastepna pomoc dzieciom i dorosłym musimy zastanowić się z mężem bo byćmy musieli w to troche zainwestować na początek :)ale ciekawa propozycja tylko ode nas troche drogi jest tylko ja mogłabym sobie ustalać godziny mniej więcej sama (od nas jest 100 km)
Reni, samira, bliska77, caffe, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:WItam i żegnam dziś wyjeżdzam i raczej bede dopiero w niedziele ale to zależy również od pogody u nas troche chłodniej ufuufufufuuf
Aga a że to toksyczny związek to ja wiem tylko jak jej to wytłumaczyć to ja już nie mam czasami sił
Reni nie wiem czy Go pogoniła bo ona czasami przy tej chorobie nie mówi z sensem więc przy takim związku to raczej go nie pogoniła.
Annamaria super rodzinka w komplecie jeszcze syn legalna praca o którą dziś tak trudno to super
Za dużo nie twórzcie bo potem nadążyć z czytaniem nie można
Buziaki dla każdej i pamiec
Polecam sie Wam bo wczoraj dostałm propozycje współpracy przy prywatnych gabinetach psychologiczno-terapeutycznych w Poznaniu jako nastepna pomoc dzieciom i dorosłym musimy zastanowić się z mężem bo byśmy musieli w to troche zainwestować na początek :)ale ciekawa propozycja tylko ode nas troche drogi jest tylko ja mogłabym sobie ustalać godziny mniej więcej sama (od nas jest 100 km)inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Witam wszystkie dziewczyny u mnie nic sie nie zmiena ,duzo pracy ,bardzo duzo pracy.Za tydzien przyjedzie moja Mama i brat z zona takze chata pelna.Ach moj syn Dostal tu w Niemczech stala prace ,ciezka bo na rusztowaniach,ale legalna i dobrze platna.Teraz tylko musi sciagnac dziewczyne z dzieckiem i cala rodzina w komplecie.Milego dnia wszystkim zycze
bliska77, anna maria, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
Witajcie dziewczynki!
W środę zrobiłam pierwszy zakup dla mojej dziewczynki - kołysko - wózeczek - podoba się Wam , bo mi bardzo
Pozdrawiam wszystkie i życzę dzidziusia w brzuszku
U mnie już 8,5 kg więcejReni, caffe, samira, Mango, anna maria, Lucky, megan8, promyk, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Caffe, praca!!!!!!
Mango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
angela wrote:http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
Witajcie dziewczynki!
W środę zrobiłam pierwszy zakup dla mojej dziewczynki - kołysko - wózeczek - podoba się Wam , bo mi bardzo
U mnie już 8,5 kg więcejangela, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nooo tak ale te lalki są jakieś dziwne mają 160 cm wiecznie mają minę jakby krzyczały o
jakieś takie wybrakowane nie doklejone.. między nogami mają dziurę!
kto takie zabawki wymyśla
caffe wrote:dla chłopców też są zajebiste zabawki, ale z tego to będzie się tatuś cieszyłMango, caffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
Witajcie dziewczynki!
U mnie już 8,5 kg więcejLucky, angela, inessa lubią tę wiadomość