35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:nooo tak ale te lalki są jakieś dziwne mają 160 cm wiecznie mają minę jakby krzyczały o
jakieś takie wybrakowane nie doklejone.. między nogami mają dziurę!
kto takie zabawki wymyślaMango, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
ale wtedy można je oddać do wulkanizatora
a potem przekazywane są z ojca na syna i wnuka itd..
caffe wrote:Ale użyteczne są przez całe życie, chyba że na szwach będą popuszczały, albo się gdzieś przetrącaffe, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale wtedy można je oddać do wulkanizatora
a potem przekazywane są z ojca na syna i wnuka itd..
A wulkanizator musi uważać żeby nie zalepić niewłaściwej dziury
Reni, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny ,dla mnie to bardzo wazne ze moj syn z rodzina bedzie tu mieszkal(taka lekka kontrola),no i przynajmniej bede mogla wnuka widywac i rozpieszczac.agafbh wrote:Aniu, dobrze ze syn ma legalną dobrze płatną pracę, ciężka jest na pewno ale najważniejsze, że się zaczepił, no i fajnie że niebawem rodzinka będzie w komplecie - zupełnie inne perspektywy
caffe, Lucky, megan8, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
Super Angela,fajnie sie kupuje ciuszki dla dzidzusia.Pozdrawiamangela wrote:http://allegro.pl/kolyska-first-years-5w1-swiatlo-melodie-wibracj-i3435819694.html
Witajcie dziewczynki!
W środę zrobiłam pierwszy zakup dla mojej dziewczynki - kołysko - wózeczek - podoba się Wam , bo mi bardzo
Pozdrawiam wszystkie i życzę dzidziusia w brzuszku
U mnie już 8,5 kg więcejcaffe, Lucky, angela, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
tak w ogóle to witam,
upał ale nie mam kiedy się na to wkurzać
ugrzęzłam w papierach, chcac nie chcąc czekam na owulację, niestety przyplątało sie jakieś swędzenie...eh
no i teraz nie wiem co z tą sodą, trochę mnie Reni zniechęciła
chłodnego dnia życzę i deszczu z tęcząmegan8, caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Ja tylko na chwilke z kafejki internetowej. Nie ma szans zebym nadrobila zaleglosci w tym momencie. Pozdrawiam Was z Krakowa, upal jak cholera, chociaz te4rz zaqczelo wreszcie lac, ale mimo tego nie narzekam
Megan, widze ze tez jestesOpowiedz Dziewczynom o naszym spotkaniu w Krakowie
bo ja nie zdaze. Postaram sie wpasc za pare dni.
anna maria, megan8, caffe, samira, grosza, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
kocham Kraków !!!
spotkanie było już w pierwszy dzień ,emocje u mnie osiągnęły zenitu -jak to u mnie ,chwila zapoznania ,mój syn się ulotnił i my miałyśmy czas dla siebie ... tematów nam nie brakowało ,Bursztynek trochę mnie podreperowała" ,było naprawdę miło i sympatycznie
Bursztyn jest bardzo zgrabna!!!
Drugie spotkanie też nastąpiło ,choć krótsze ,ale równie owocne.
Było warto tyle kilometrów przejechać na małe wakacje i wielkie spotkanie".
caffe, Mango, anna maria, samira, Reni, grosza, Lucky, angela, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość