35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witajcie, ja dziś mam swój ślub o 15. Trzymajcie kciuki.
Mój M w czwartek miał badanie nasienia. Już są wyniki. Chyba wyszło średnio. Tak mi się wydaje. próbuję doczytać na szybkiego. Mam wątpliwości co do koncentracji - 125 milionów na ml. Chyba coś za gęsto. pozdrawiam i wspieram Was w staraniach. Witam Iwone.Iwone, promyk, Mango, caffe, Lucky, Dorka71, EwaT, angela, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Witaj Iwone
Megan, Polarku wszystkiego naj naj
Olena cóż, oby wszystko było takie jak sobie wymarzysz
Popadało wczoraj wieczorem i w nocy, przed chwilą też trochę wody spadło. Zobaczymy co będzie dalej, ogólnie było łagodnie w porównaniu do południowej Polski.Lucky, Iwone, inessa, megan8, polarmiś, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOLENA dużo szczęścia ,miłości,na nowej drodze życia i małych różowych bobasów
MoniaT i polarmiś wszystkiego naj ,spełnienia marzeń,zdrówka i i tego co koleżance powyżejLucky, caffe, inessa, polarmiś, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
dzieńdoberek
lekko spóźniona ale odsypiałam dziś wszystkie zaległości
Oleno wszystkiego najlepszego! udanego ślubu i reszty życia
Misiu, Moniu - serdeczne urodzinowe buziaki
Ewo T a co na to Twój gin? może powinnaś porobić bardziej szczegółowe badania? Może organizm się jeszcze nie uspokoił? Trzymam kciuki za sukcescaffe, samira, inessa, polarmiś, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Ja tylko na chwile bo synus je obiad a pozniej jak zwykle zabawa z mama.
Olena moje gratulacje. Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia.
MoniaT i Polarmis w dniu waszych urodzin zycze Wam wszystkiego naj i oby Wam sie spelnilo wszystko o czym marzycie.
Iwone witaj wsrod nas.
Pamietam i mysle o Was. Tylko brak czasu na dyskusje. Sciskam mocno i przesylam buziakiIwone, Dorka71, inessa, polarmiś, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w tak pięknym dniu!Olena wrote:Dziewczyny witajcie, ja dziś mam swój ślub o 15. Trzymajcie kciuki.
Mój M w czwartek miał badanie nasienia. Już są wyniki. Chyba wyszło średnio. Tak mi się wydaje. próbuję doczytać na szybkiego. Mam wątpliwości co do koncentracji - 125 milionów na ml. Chyba coś za gęsto. pozdrawiam i wspieram Was w staraniach. Witam Iwone.inessa, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
Jakaś taka podkurzona jestem i chciałabym mieć już za sobą ten cykl bo jest bezsensowny. A tu jeszcze we wtorek badania, a w sobotę usg, uffff
Za niedługo strzelę sobie drinka na poprawę humoru, bądź złagodzenie napięcia, bo mam wszystko w dupieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 18:22
inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jakaś taka podkurzona jestem i chciałabym mieć już za sobą ten cykl bo jest bezsensowny. A tu jeszcze we wtorek badania, a w sobotę usg, uffff
Za niedługo strzelę sobie drinka na poprawę humoru, bądź złagodzenie napięcia, bo mam wszystko w dupiecaffe, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wrociłam...z Zakopca...styrana na maksa...najpierw upały, potem burze..mnie te Rysy tak osłabiły i załatwiły, że mam stopę jak do amputacji..
a już paznokieć na bank będzie schodzić - jest wielki jak bania...na dodatek dostałam opryszczki i wyglądam jak Hitler w szczycie swojej działalności...
poczytam wszystko co tu napłodziłyście...Na gorąco to - Olena - wszystkiego dobrego i prawdziwego spełnienia...
Dorka71, inessa, Mango, megan8, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
dziewczyny prosze spojrzcie na moje wykresy, czuje ze mam owulke , ale jakos tempka jakas dziwna u mnie od 2 cylki
wszystkiego naj naj naj
ps. jeszcze slabo poruszam sie na ovu i chyba nie wszystko wiem wiec wybaczcie moja nieporadnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 19:23
caffe, promyk, inessa, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
majka. wrote:dziewczyny prosze spojrzcie na moje wykresy, czuje ze mam owulke , ale jakos tempka jakas dziwna u mnie od 2 cylki
wszystkiego naj naj naj
ps. jeszcze slabo poruszam sie na ovu i chyba nie wszystko wiem wiec wybaczcie moja nieporadnoscinessa, bliska77 lubią tę wiadomość