35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny witajcie, ja dziś mam swój ślub o 15. Trzymajcie kciuki.
Mój M w czwartek miał badanie nasienia. Już są wyniki. Chyba wyszło średnio. Tak mi się wydaje. próbuję doczytać na szybkiego. Mam wątpliwości co do koncentracji - 125 milionów na ml. Chyba coś za gęsto. pozdrawiam i wspieram Was w staraniach. Witam Iwone.
Iwone, promyk, Mango, caffe, Lucky, nick nieaktualny, EwaT, angela, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki

Witaj Iwone
Megan, Polarku wszystkiego naj naj
Olena cóż, oby wszystko było takie jak sobie wymarzysz
Popadało wczoraj wieczorem i w nocy, przed chwilą też trochę wody spadło. Zobaczymy co będzie dalej, ogólnie było łagodnie w porównaniu do południowej Polski.
Lucky, Iwone, nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOLENA dużo szczęścia ,miłości,na nowej drodze życia i małych różowych bobasów

MoniaT i polarmiś wszystkiego naj ,spełnienia marzeń,zdrówka i i tego co koleżance powyżej
Lucky, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
dzieńdoberek
lekko spóźniona ale odsypiałam dziś wszystkie zaległości
Oleno wszystkiego najlepszego! udanego ślubu i reszty życia
Misiu, Moniu - serdeczne urodzinowe buziaki
Ewo T a co na to Twój gin? może powinnaś porobić bardziej szczegółowe badania? Może organizm się jeszcze nie uspokoił? Trzymam kciuki za sukces
caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Ja tylko na chwile bo synus je obiad a pozniej jak zwykle zabawa z mama.
Olena moje gratulacje. Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia.
MoniaT i Polarmis w dniu waszych urodzin zycze Wam wszystkiego naj i oby Wam sie spelnilo wszystko o czym marzycie.
Iwone witaj wsrod nas.
Pamietam i mysle o Was. Tylko brak czasu na dyskusje. Sciskam mocno i przesylam buziaki
Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w tak pięknym dniu!Olena wrote:Dziewczyny witajcie, ja dziś mam swój ślub o 15. Trzymajcie kciuki.
Mój M w czwartek miał badanie nasienia. Już są wyniki. Chyba wyszło średnio. Tak mi się wydaje. próbuję doczytać na szybkiego. Mam wątpliwości co do koncentracji - 125 milionów na ml. Chyba coś za gęsto. pozdrawiam i wspieram Was w staraniach. Witam Iwone.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena lubią tę wiadomość
-
Jakaś taka podkurzona jestem i chciałabym mieć już za sobą ten cykl bo jest bezsensowny. A tu jeszcze we wtorek badania, a w sobotę usg, uffff
Za niedługo strzelę sobie drinka na poprawę humoru, bądź złagodzenie napięcia, bo mam wszystko w dupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 18:22
nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
a może potem dla złagodzenia nastroju strzel sobie serduszko - bo to chyba dobry czas...caffe wrote:Jakaś taka podkurzona jestem i chciałabym mieć już za sobą ten cykl bo jest bezsensowny. A tu jeszcze we wtorek badania, a w sobotę usg, uffff
Za niedługo strzelę sobie drinka na poprawę humoru, bądź złagodzenie napięcia, bo mam wszystko w dupie
caffe, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
wrociłam...z Zakopca...styrana na maksa...najpierw upały, potem burze..mnie te Rysy tak osłabiły i załatwiły, że mam stopę jak do amputacji..
a już paznokieć na bank będzie schodzić - jest wielki jak bania...na dodatek dostałam opryszczki i wyglądam jak Hitler w szczycie swojej działalności...
poczytam wszystko co tu napłodziłyście...
Na gorąco to - Olena - wszystkiego dobrego i prawdziwego spełnienia...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
dziewczyny prosze spojrzcie na moje wykresy, czuje ze mam owulke , ale jakos tempka jakas dziwna u mnie od 2 cylki

wszystkiego naj naj naj
ps. jeszcze slabo poruszam sie na ovu i chyba nie wszystko wiem wiec wybaczcie moja nieporadnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 19:23
caffe, promyk, nick nieaktualny, Mango, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja się nie znam, ale zerknęmajka. wrote:dziewczyny prosze spojrzcie na moje wykresy, czuje ze mam owulke , ale jakos tempka jakas dziwna u mnie od 2 cylki

wszystkiego naj naj naj
ps. jeszcze slabo poruszam sie na ovu i chyba nie wszystko wiem wiec wybaczcie moja nieporadnosc
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

i jej marzenie