35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Megan ze Ci sie podobalo i spotkanie sie udalo.megan8 wrote:kocham Kraków !!!
spotkanie było już w pierwszy dzień ,emocje u mnie osiągnęły zenitu -jak to u mnie ,chwila zapoznania ,mój syn się ulotnił i my miałyśmy czas dla siebie ... tematów nam nie brakowało ,Bursztynek trochę mnie podreperowała" ,było naprawdę miło i sympatycznie
Bursztyn jest bardzo zgrabna!!!
Drugie spotkanie też nastąpiło ,choć krótsze ,ale równie owocne.
Było warto tyle kilometrów przejechać na małe wakacje i wielkie spotkanie".
megan8, Lucky, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
jak masz swędzenie to zrezygnuj, wypłuczesz florę bakteryjną i jeszcze Ci się jakaś infekcja przyplącze
Lucky wrote:tak w ogóle to witam,
upał ale nie mam kiedy się na to wkurzać
ugrzęzłam w papierach, chcac nie chcąc czekam na owulację, niestety przyplątało sie jakieś swędzenie...eh
no i teraz nie wiem co z tą sodą, trochę mnie Reni zniechęciła
chłodnego dnia życzę i deszczu z tęcząLucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
miałam to samoEwaT wrote:od 11dc ciągle plamie (dzis mam 13dc) i jak ja mam zajść?
coś mi sie popierdzieliło chyba po tym duphastonie z poprzedniego cyklu
śluzu też zeroinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczynki wczoraj miałam kłopoty z netem, więc nie mogłam podziękować każdej z osobna za życzenia...dzięki dzięki dzięki
obyśmy tylko nie wpadły w doła wszystkie razem to będzie ok, mi juz w zasadzie przeszło oczywiście dzięki forum i już wczoraj przystąpiłam (liśmy) do działania, po prostu zajrzałam na naszą listę i oświeciło mnie, że jest tu kilka rówieśniczek:)dzieki Bogu!!!
Mango, Reni, gosia7122, grosza, caffe, Lucky, anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Czesc iwonko...prawda ze uzaleznia- zaczynam i koncze dzien z forum. Ostatnio troche mniej sie odzywam ale same wiecie..moj maz przyjechal i tylko sie ze mine smieje ze zmykam z tabletem w ustronne miejsce
Iwone, caffe, samira, gosia7122, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
FANTASTYCZNIE LASECZKI !!!!!
megan8 wrote:kocham Kraków !!!
spotkanie było już w pierwszy dzień ,emocje u mnie osiągnęły zenitu -jak to u mnie ,chwila zapoznania ,mój syn się ulotnił i my miałyśmy czas dla siebie ... tematów nam nie brakowało ,Bursztynek trochę mnie podreperowała" ,było naprawdę miło i sympatycznie
Bursztyn jest bardzo zgrabna!!!
Drugie spotkanie też nastąpiło ,choć krótsze ,ale równie owocne.
Było warto tyle kilometrów przejechać na małe wakacje i wielkie spotkanie".
caffe, Lucky, inessa, megan8, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość