35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Jakaś taka podkurzona jestem i chciałabym mieć już za sobą ten cykl bo jest bezsensowny. A tu jeszcze we wtorek badania, a w sobotę usg, uffff
Za niedługo strzelę sobie drinka na poprawę humoru, bądź złagodzenie napięcia, bo mam wszystko w dupiecaffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:No cóż,mna to tylko pies się może zaopiekować w razie czego,bo chłopa brak,ale myśle,że dam rade,bo jutro rano do roboty trza wstać.
Już sobie nawet na wykresie zaznaczyłam, ze piję alkohol, żeby nie było, że kompa oszukuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2013, 19:54
anna maria, Iwone, Lucky, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Olena wszystkiego co najpiekniejsze w tak uroczystym dniu,witam nowe kolezanki.U mnie sie ochlodzilo,a tak poza tym nic sie nie zmienilo.A zapomnialam synowa wkurwia mnie na maxsa.Milego wieczorku
caffe, Iwone, Reni, Lucky, inessa, Mango, promyk, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Olena wszystkiego co najpiekniejsze w tak uroczystym dniu,witam nowe kolezanki.U mnie sie ochlodzilo,a tak poza tym nic sie nie zmienilo.A zapomnialam synowa wkurwia mnie na maxsa.Milego wieczorku
Lucky, inessa, Mango, anna maria, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
Ja nie zaznaczam alkoholu.....bo wyszloby mi więcej niż serduszek...- nie chce sobie robić obciachu...
mnie alkohol nie zmienia tempki chyba jakoś znacząco....to co tam będę zaznaczać każdą bzdurę....
caffe, Iwone, majka., Lucky, inessa, Mango, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:No dobra, ajak ja pije lampke wina czerwonego wytrawnego,ble jakie paskudztwo,bo piszecie,że dobrze na endometrium robi to też mam zaznaczać,że pije?,bo na alkoholiczke wyjde
ja piję co jakiś czas i to nie wino
, więc zaznaczam
Lucky, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja nie zaznaczam alkoholu.....bo wyszloby mi więcej niż serduszek...- nie chce sobie robić obciachu...
mnie alkohol nie zmienia tempki chyba jakoś znacząco....to co tam będę zaznaczać każdą bzdurę....
ale też pozostałych drinków nie zaznaczam
dobrze, że nie trzeba zaznaczać ile się piło
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ja zaznaczam gdy widzę, ze mi skoczyła (to takie usprawiedliwienie przed samą sobą)
ale też pozostałych drinków nie zaznaczam
dobrze, że nie trzeba zaznaczać ile się piło
caffe, Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
majka. wrote:dziewczyny prosze spojrzcie na moje wykresy, czuje ze mam owulke , ale jakos tempka jakas dziwna u mnie od 2 cylki
wszystkiego naj naj naj
ps. jeszcze slabo poruszam sie na ovu i chyba nie wszystko wiem wiec wybaczcie moja nieporadnosccaffe, Lucky, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ahahaaahaha no tak....jak by było ile...to już potrzebne inne forum...jakieś AA i wykresy ile się piło i jak reaguje organizm...
Lucky, inessa, Mango, promyk lubią tę wiadomość