35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Witam!
Mam 40 lat(w grudniu 41)Dwóch synów w wieku 17 i 5 lat i od 2 cykli próbuję znowu zostać mamą. Marzy mi się córka, ale i z syna byłabym zadowolona.
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do Waszego grona.Iwone, majka., Lucky, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki. Jak zwykle jak mam wolna chwile poznym wieczorem to juz nikogo tu nie ma. U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, owulacja teoretycznie byla (w praktyce roznie to bywa) serduszkowanie tez(w teorii i praktyce, tego jestem pewna) wiec nic tylko czekac moze jakis zolnierzyk zaatakuje odpowiednio jesli bylo co zaatakowac ha ha. Kibicuje Wam wszystkim i zycze zielonosci. Milej niedzieli
Lucky, inessa, Mango, Iwone, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
hej wszystkim
witam nowe koleżanki
my zaczynamy działać, tzn ja pilnuję wszystkiego, bo wolę żeby M myślał że to taki spontaniczny skok na niego
mam nadzieję że infekcja sie nie rozwinie
bardzo przydały by się świeże zielone kropeczki! bo nasze dziewczyny za chwilę urodzą i będzie cisza w temacie ciążinessa, caffe, anna maria, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dziendobry dziewczynki, witam nowe kobietki i powodzenia
Bozia zazdroscilam Ci tego Zakopanego ale widze ze jakas awarie mialas niestety, kurcze mam nadzieje ze paluch nie odpadnieTeraz Bursztyn rozkoszuje sie gorami, ehhhh super
Ja tez akoholu nie zaznaczam bo nie ma to sensu tyle ze moj wykres bylby duzo bardziej kolorowy hihih...
U mnie jakos leci w sumie to juz nie moge sie doczekac jak mi powiedza do widzenia w pracy, wycieczka powolutko sie planuje wyglada na to ze bedziemy robic okolo 9000 km. Pewnie cos jak Polarmis, chyba juz wyjechala bo cos jej tu nie widac...widzac ze miski lubia podrozowac
Dzisiaj zrobilam test ovu no i dwie kreski prawie takie same wiec nie wiem czy to juz nalezy czytac ze owulka jest czy dopiero sie zacznie...chyba sie zaczyna co nie? Smiesznie tak bo te testy takie same jak ciazowe i tak sobie dzisiaj pomyslalam eh jak to musi byc super zobaczyc dwie krechy na ciazowym....
Milej niedzieli laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2013, 08:58
inessa, Mango, samira, Iwone, caffe, anna maria, polarmiś, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItajcie kochane!!!
Ja jak zwykle ostatnio tylko na chwilke
Oleńka wiele miłości, radości, spełnienia marzeń
Witam nowe koietki w naszym gronie
Panda serduszkuj i to szybciutko
Megan i Polarmisiu spełnienie marzeń i wszystkiego naj naj naj
Pamietam o każdej z Was i zaciążonych i starających sięBuziaki i udanej niedzieli
U nas słoneczko ale chłodnosamira, caffe, anna maria, megan8, polarmiś, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Wczoraj dowiedzialam sie ze mojego meza kuzynka jest znow w ciazy. Ma 43 lata i to jest -bedzie jej czwarte dziecko/na piec ciaz. Ja tez chce......
Iwone, Mango, caffe, anna maria, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
Promyk -
Iwone wrote:W takim razie może lampeczkę winka zaznaczymy jako leki
to w takim razie ja swoje alkohole wywalam
Miłej niedzieli dziewczynki.
Faktycznie Samira jakieś cuda u Ciebie się pojawiają. Musisz poczekać co będzie dalej. A swoją drogą widziałam wczoraj wykres jakiejś dziewczyny co jest w ciąży, i u niej po owu temperatura jednego dnia była wyżej, a następnego niżej i tak na przemian.
Iwone, anna maria, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość