X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam juz z pracy 8 godzin na ovu wystarczy ;-)
    zajrzę potem

Caffe idę mojemu kupić stanik.. bo marudził ostatnio, że okulary słoneczne zgubił ;-)

caffe, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zajrzę potem

Caffe idę mojemu kupić stanik.. bo marudził ostatnio, że okulary słoneczne zgubił ;-)
    hahaha, nowa moda została zapoczątkowana :P Kup koronkowy żeby coś przez "szkiełka" widział, może być różowy :P

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sexi będzie wyglądał już to widze

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze trochę niecała godzinka
    i też spadam z tej wstrętnej pracy ale nie mogę narzekać dobrze że mamy klimę bo bez niej to dziś nie dała bym rady wysiedzieć
    Reni wrote:
    zajrzę potem

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ten stanik z koronki ażurowej kup to więcej będzie widać

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże spraw żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce to bym była pracownikiem miesiąca co tam miesiąca raku!!!!!

caffe, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roku

caffe, inessa lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że jak ja się rozkręciłam to wszystkie zniknęły i znów pisze sama do siebie a o czym można pisać jak ja już z rana ze sobą rozmawiam

caffe, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra to ja też spadam choć przez chwile w dniu dzisiejszym choć trochę popracować

caffe, inessa lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę miłego wieczoru dziewczynki i owocnych starań

klz9cwa175lwe78n.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Monia, że sama ze sobą się zgadzasz i się rozumiesz, wtedy monolog jest przyjemny :P

MoniaT, Mango, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA ZAWSZE LUBIĘ Z KIMŚ POGADAĆ NA TYM SAMYM POZIOMIE

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OKI TERAZ TO JA NA POWAŻNIE SPADAM JUTRO SIĘ ODEZWĘ JAK BĘDĘ MIAŁA TAKI DZIEŃ JAK DZIŚ

klz9cwa175lwe78n.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po tych wpisach bieliźnianych zaczęłam się zastanawiać jaki kolor powinna mieć ta bielizna,aby facetowi się spodobała ;)

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim dziewczynkom za życzenia!!!już trochę lepiej dzisiaj :)dzięki

inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Ja też myślałam,że ten acard to przy chorobach serca i udarach się bierze i też byłam lekko zdziwiona jak kazali mi go brać,więc brałam,a teraz od 20 dni się kuje Clexanem to dopiero hardcor,brzuch,nogi całe w siniakach,jakbym na wojnie była.
    acard bierze się w chorobach serca ale przede wszystkim prewencyjnie czyli przeciw zawałom i zakrzepom czy udarom ale nie w trakcie udaru najwyżej po nim ...

ulotka

Wskazania: W chorobie niedokrwiennej serca, w zapobieganiu powikłaniom zawałowym, profilaktyce wtórnego zawału.

Dawkowanie: Doustnie. Początkowa, jednorazowa dawka - 150 mg na dobę, potem 75 mg na dobę. Przyjmować w czasie posiłku, nie rozgryzać. Jednoczesne spożywanie alkoholu zwiększa niebezpieczeństwo wystąpienia krwawienia z przewodu pokarmowego. Nie stosować na 5-7 dni przed planowanym zabiegiem operacyjnym. Nie stosować u dzieci poniżej 12 roku życia.

Możliwe skutki uboczne: Lek jest na ogół dobrze tolerowany. Może wydłużyć czas krzepnięcia, rzadko powodować odczyny uczuleniowe, objawy ze strony przewodu pokarmowego.

Poinformuj lekarza: Gdy masz nadwrażliwość na leki z grupy salicylanów i inne niesteroidowe leki przeciwzapalne, astmę oskrzelową, czynną chorobę wrzodową, zaburzenia krzepnięcia krwi, polipy nosa, małą liczbę płytek krwi. Gdy przyjmujesz leki przeciwzakrzepowe, leki obniżające ciśnienie krwi, doustne leków przeciwcukrzycowe, stosujesz wkładki wewnątrzmaciczne. Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią.

To po prostu kwas acetylosalicylowy ,taki jest w aspirynie która można brać na przeziębienie i zabójczy dla żołądka...

inessa, bliska77, marynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i poczytajcie to ,jest wszystko o nim opisane kiedy brać a kiedy nie itd

http://bazalekow.mp.pl/leki/item.html?id=8364#effect super artykuł :)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogóle witam wieczornie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tym razem nic nie dostanę na pęknięcie pęcherzyka.

Powiedziałam lekarzowi, że poprzedni mi zalecił leki jak odstawię anty, gdybyśmy decydowali się na ciążę. Ten mi powiedział, że mi nie da żadnych leków póki badań nie zrobię. I uważam, ze to podejście jest ok i się z nim zgadzam :)

A co do <3 w tym czasie to się zobaczy :P czy będzie atmosfera i zdecydowanie :)
    Jak najbardziej dobre podejście - widać dobry rzetelny lekarz

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ale Wy tu tematy macie hohohohoho :P
    Ja znam historie Lenusi i mój mąż mnie tylko podbudowuje tym,zę mówi iz ona jest młodsza ode mnie i dlatego jej się udaje. Ale ona odstawiła leki aby zajść wciąże a teraz masakra. Ona mi zadaje mnóstwo pytań takich,że czasmi miałąm Was ochote prosic o pomoc w pomocy dla niej. A co do jej faceta to wiecie nie wiem czy go kocha czy nie ale moim zdaniem jest od niego uzależńiona a najgorsze,ze oni mieszkają w wielkim własnym domu. Wiecie ona piszę różne rzeczy o sobie o facecie ale pamietajcie ( ja w każdym bądź razie tak się staram) ona jest chora tka jak pisze ma psychoze a jak nie bierze leków to ona inaczej patrzy na świat i na życie i miesz prawde z swoją wyobraźnią -chorą wyobraźnią w tym momencie- i może pisać takie rzeczy,że szok a wcale nie musi to być prawda. No cóż i tak bywa. Ja mam nadzieję,że kazdej z Was się uda.
    Szukajcie plemniczków w wannach, na plaży nudystów,w górach, na parapecie okna ale znajdźcie je :D :D :D :P
    Inessa, moim skromnym zdaniem to po prostu bardzo toksyczny związek, w którym uzależnienie psychiczne jest silniejsze od bólu fizycznego...

inessa, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 1023 1024 1025 1026 1027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ