35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja uspokajam sie po wizycie w sklepie z butami- Deichmann zreszta... Pojechalam z Malym kupic mu buty, zeby zalozyc, przymierzyc, polansowac sie ladnym wozkiem z ladnym dzieckiem... Jestem mokra od potu i z nerwow. Od wejscia dziki ryk... Jakby ze skory byl obdzierany... Przekrzykiwalam go a ekspedientka odkrzykiwala jakes sylaby- tyle zrozumialam... Gdyby nie ludzie, to pociagnelabym mu z bani... Dzicz, dzicz i jeszcze raz dzicz.... Moje dziecko jest totalnie aspoleczne. Buty parzyly go w stopy... chyba sobie lufe walne
moremi, SolarPolar, kapturnica, Aasiula, ania.g, macduska, caffe, efcia, BISCA, Dziobak, Simba, Bozia3, Mega, anna maria, stara.krycha, Reni, ComeToMeBaby, peppapig, iwcia77, kkisia, paszczakin, megan8, Iwone lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
ania.g wrote:Wiecie co się właśnie stało? Mąż kosił podkaszarką, spod niej wypadł kamień i wybił mi w samochodzie boczną szybę...
ania.g lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:a ja uspokajam sie po wizycie w sklepie z butami- Deichmann zreszta... Pojechalam z Malym kupic mu buty, zeby zalozyc, przymierzyc, polansowac sie ladnym wozkiem z ladnym dzieckiem... Jestem mokra od potu i z nerwow. Od wejscia dziki ryk... Jakby ze skory byl obdzierany... Przekrzykiwalam go a ekspedientka odkrzykiwala jakes sylaby- tyle zrozumialam... Gdyby nie ludzie, to pociagnelabym mu z bani... Dzicz, dzicz i jeszcze raz dzicz.... Moje dziecko jest totalnie aspoleczne. Buty parzyly go w stopy... chyba sobie lufe walne
SolarPolar, MartaDidi, kapturnica, Aasiula, ania.g, macduska, efcia, Simba, Bozia3, Mega, BISCA, anna maria, stara.krycha, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:a ja uspokajam sie po wizycie w sklepie z butami- Deichmann zreszta... Pojechalam z Malym kupic mu buty, zeby zalozyc, przymierzyc, polansowac sie ladnym wozkiem z ladnym dzieckiem... Jestem mokra od potu i z nerwow. Od wejscia dziki ryk... Jakby ze skory byl obdzierany... Przekrzykiwalam go a ekspedientka odkrzykiwala jakes sylaby- tyle zrozumialam... Gdyby nie ludzie, to pociagnelabym mu z bani... Dzicz, dzicz i jeszcze raz dzicz.... Moje dziecko jest totalnie aspoleczne. Buty parzyly go w stopy... chyba sobie lufe walne
MartaDidi, efcia, anna maria, stara.krycha, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wiecie co się właśnie stało? Mąż kosił podkaszarką, spod niej wypadł kamień i wybił mi w samochodzie boczną szybę...
ania.g, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Mąż mi zrobił zastrzyk clexane i nie wiem w co trafił, ale boli od godziny. Jak cholera.
Napiszę Wam trochę o spotkaniu z naszą tancerką. Na początek przy powitaniu zbilam szklankę i wylalam jej wodę. Simba i Paszczak - w mojej obecnosci tylko plastiki i papierowe kubki. I nic farbującego - żadne soki. Najlepiej sama woda. Ok? I ciuchy szybkoschnące i najlepiej ciemne.
Pogadałyśmy, Toto dostał pierwszą zabawkę i bodziaka.
A Magdala jest śliczną, delikatną dziewczyną
Teraz nie mogę się doczekać, żeby poznać kolejne wiedźmy
Dzisiaj dzień przytulania. Dlatego koty się do mnie od rana garnąania.g, MartaDidi, macduska, gretka, efcia, Dziobak, Mega, Bozia3, Simba, BISCA, anna maria, stara.krycha, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, paszczakin, megan8, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Simba, wracajac do spirali. Dałaś sobie to ustrojstwo zamontować?
Podziwiam. Ja odliczam dni do wyjęcia.
I nigdy więcej.
Ja sie jakoś nawet nie zastanawiałam. Wiedziałam ze nie chce pigul. A co innego pozostaje?
A to ustrojstwo przeszkadza w czymś?efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mąż mi zrobił zastrzyk clexane i nie wiem w co trafił, ale boli od godziny. Jak cholera.
Napiszę Wam trochę o spotkaniu z naszą tancerką. Na początek przy powitaniu zbilam szklankę i wylalam jej wodę. Simba i Paszczak - w mojej obecnosci tylko plastiki i papierowe kubki. I nic farbującego - żadne soki. Najlepiej sama woda. Ok? I ciuchy szybkoschnące i najlepiej ciemne.
Pogadałyśmy, Toto dostał pierwszą zabawkę i bodziaka.
A Magdala jest śliczną, delikatną dziewczyną
Teraz nie mogę się doczekać, żeby poznać kolejne wiedźmy
Dzisiaj dzień przytulania. Dlatego koty się do mnie od rana garną
Morcia zazdroszcze ci tego spotkania
Drogie Wiedźmy zorganizujmy wspolne spotkaniemacduska, anna maria, Simba, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ej, ej wracajcie z tymi zdjęciami, ja jeszcze nie widziałam buuuuu ani Marty, ani belgijskich trojaczków buuuuu zlitujcie sie dobre dusze
Simba, efcia, anna maria, peppapig, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Musze sie zwolnić z tej roboty, bo zawsze jestem z forum w tyle
Simba, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale dlaczego?
Ja sie jakoś nawet nie zastanawiałam. Wiedziałam ze nie chce pigul. A co innego pozostaje?
A to ustrojstwo przeszkadza w czymś?
Nie wiem jak inne.
Ja ciagle mam jakieś plamienia, upławy i takie tam.
Czuję się niekomfortowo.
Może to wynika z tego, ze miałam grzebane w macicy? Nie wiem.
Poza tym często boli mnie brzuch jak na @.
-
I Ty się tym najadasz? ????
ComeToMeBaby wrote:mogę kończyć lizanie kopert
jestem na dziś spełnionaMega, efcia, BISCA, stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość