35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Ale dlaczego?
Ja sie jakoś nawet nie zastanawiałam. Wiedziałam ze nie chce pigul. A co innego pozostaje?
A to ustrojstwo przeszkadza w czymś?efcia, macduska, Mega, BISCA, stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską.
Po chwili pyta ojca:
- Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji?
Zakłopotany ojciec odpowiada:
- No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.
Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka.
- Co tu chłopczyku chciałeś?
- No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze!
Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi.
Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy:
- Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!
Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.
- I co? - pytają Jasia po chwili.
- Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem.
Ten kawał opowiedział nam wczoraj nasz Młody.
Myslałam, że padnę!
Oczywiście potem kazał sobie tłumaczyć o co chodzi...Mega, caffe, BISCA, anna maria, stara.krycha, efcia, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, moremi, kkisia, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jak dla mnie przejechanie calej Polski na spotkanie to misja nie do przerobienia ..
Takze pokibicuje w spotkaniu
Na samo spotkanie to nie ale jak połaczyć to z wakacyjnym wyjazdem.anna maria, efcia, BISCA, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na samo spotkanie to nie ale jak połaczyć to z wakacyjnym wyjazdem.
.No i z maluchem to raczej by byla mordega..
stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No wieszz Dla mnie akurat to dalej niz wyjazd na slowacje czy na wegry .Gdzie jednak cieplejsze wody sa
.No i z maluchem to raczej by byla mordega..
Pewnie tak. Mi tez bliżej na Węgry ale ja kocham nasz Bałtyk.anna maria, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I tak bys byla szybciej niz ja spod gor nad morzem naszymi drogami.Co jak co ale autobany w De sa zajebsite
efcia, Simba, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Gdzie? Gdzie? Gdzie qrwa? Zajebiste byly 10 lat temu zanim Polaki jezdzic zaczey na potege. Teraz dziura na dziurze i remont za remontem.
? Mozna jechac ile fabryka dała ?Mozna ! A u mnie Boszz ja wjazd na autostrade mam dopiero w bochni! A wczesniej popierdalam chujowymi , ciasnymi i wiecznie zakorkowanymi drogami
stara.krycha, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale remont jest ??Jest
? Mozna jechac ile fabryka dała ?Mozna ! A u mnie Boszz ja wjazd na autostrade mam dopiero w bochni! A wczesniej popierdalam chujowymi , ciasnymi i wiecznie zakorkowanymi drogami
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość