X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naturalnie :-)
    efcia wrote:
    anna moze zgarniesz mnie po drodze ;-)

BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macduska -dieta cud na brzuch nie dziala za to na mordzie kazdego ranka znajduje syfa giganta - takiego z tych podstepnych prawie czyrakowych i w miejscach w ktorych nigdy nic mi nie wylazlo. Oczyszczam sie z toksyn?

Mega, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77, megan8, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to ciężki temat jak dym przez pion wentylacyjny wędruje i wciska ci się do mieszkania przez kratki. Masakra. Bo jak sobie pali na balkonie to wywieje i nie ma, a w domu to się kisi i kumuluje.
    Na powierzchniach wspólnych nie wolno palić, na korytarzach, w klatce w bloku, windzie. A w domu ci nikt nie zabroni. Chociaż jeśli jest to uciążliwe to może podpaść właśnie pod zapisy o przestrzeganiu porządku i uciążliwości dla pozostałych mieszkańców. Tylko czy ja wiem czy to jakiś efekt przyniesie. Trzeba by chyba bezpośrednio do gościa z argumentacją uderzyć. Na tą chwilę nic ciekawego mi nie przychodzi do głowy.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni zamow u Dziobaka tradycyjnego kiszonego sledzi norwskiego i podaruj sasiadowi.

Bozia3, ComeToMeBaby, Dziobak, gretka, BISCA, Reni, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Macduska -dieta cud na brzuch nie dziala za to na mordzie kazdego ranka znajduje syfa giganta - takiego z tych podstepnych prawie czyrakowych i w miejscach w ktorych nigdy nic mi nie wylazlo. Oczyszczam sie z toksyn?
    Polar czytam tą książkę - i zaczynam mieć wyrzuty sumienia, jak zjem precla...:). Na razie jestem w 1/3 bo nie mam czasu, ale kupiłam też tą drugą z przepisami. Ty jesteś na jego diecie?

efcia lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Reni zamow u Dziobaka tradycyjnego kiszonego sledzi norwskiego i podaruj sasiadowi.
    Hahaha, najlepiej gdzieś mu położyć, żeby znalazł za tydzień, z dedykacją od sąsiadów.

efcia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, jakbys kupila drewniaki i odczyniala jakies rytualne tance o kazdej porze dnia i nocy? Wiesz, taki balet dla gluchych. ;-)Jak nie beda mogli spac, to moze i jarac nie bedzie im sie chcialo. A i goscie moze przestana przychodzic?

BISCA, Niuta, Mega, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni możesz mieć jakiś kłopot z wentylacją - albo oni zwyczaj palenia przy okapie włączonym - tak wielu palaczy robi i wtedy masz przesrane szczerze mówiąc - bo nic im nie udowodnisz, a oni będą CIę zatruwać.

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bylam u ginekologa. Przez to ze wczoraj przyszla suka @ to myslalam ze to bedzie bardziej wizyta towarzyska. Zaczelismy gadac o antykoncepcji i okazalo sie ze to swietny moment na zalozenie spirali. I voilà! Teraz bede dzwonic na bramkach na lotniskach. Bo to chyba metalowe jest, nie? O.o Nie? A to nie takie cos jak w dlugopisie? ;)
    przypomnial mi sie kawal :

przychodzi baba do lekarza:
    - a co pani tak skacze jak zajac
    - a bo czasem mi spirala wypada

:D

Mega, Bozia3, moremi, Simba, efcia, kkisia, paszczakin, megan8, caffe, macduska lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Reni, jakbys kupila drewniaki i odczyniala jakies rytualne tance o kazdej porze dnia i nocy? Wiesz, taki balet dla gluchych. ;-)Jak nie beda mogli spac, to moze i jarac nie bedzie im sie chcialo. A i goscie moze przestana przychodzic?
    O to, to !
    Ja myślałam o szpilkach Ale drewniaki efektywniejsze ;-)

Mega, SolarPolar, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa jaraja na balkonie ale i tak mam wszystko w domu
    Do tej pory disco polo napierdzielalo aż płyta się zacinala
    Do tej pory ciche osiedle a przez jednego wyplocha jest głośno
    To jakiś burak łysy wydziargany chodzi w obcislych koszulkach
    Taki macho z Pierdziszewa

Simba, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Mega, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O drewniakach juz myślałam
    I piłce i skakance rano

moremi, Dziobak, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polar czytam tą książkę - i zaczynam mieć wyrzuty sumienia, jak zjem precla...:). Na razie jestem w 1/3 bo nie mam czasu, ale kupiłam też tą drugą z przepisami. Ty jesteś na jego diecie?
    Nie . Ograniczylam pszenice ale zdarza mi sie wsunac bulke orkiszowa lub z maki kukurydzianej. Moze malymi kroczkami uda mi sie z pieczywa w ogole zrezygnowac - przynajmniej na jakis czas:-)

efcia lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni możesz mieć jakiś kłopot z wentylacją - albo oni zwyczaj palenia przy okapie włączonym - tak wielu palaczy robi i wtedy masz przesrane szczerze mówiąc - bo nic im nie udowodnisz, a oni będą CIę zatruwać.
    No i tu plus wlasnego domku nawet z odsniezaniem:-)

Simba, efcia, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No i tu plus wlasnego domku nawet z odsniezaniem:-)
    to samo pomyślałam...ale już nie chce Pani drażnić bardziej - bo widzę, że i tak ma dość..:)

efcia, kkisia, iwcia77, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie każdego stać na własny dom
    Ten typ wynajmuje mieszkanie wiec zacznę krucjate "pozbyć się dziada"
    O teraz muzę zapuscil
    Jaki to numer 997?

Simba, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77, megan8, Mega, Arwena, Bozia3, BISCA, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    HAHAHAH wystarczy szpileczki,kiedy mieszkałam w bloku laseczka rano jak sie szykowała do pracy to popierdalała w nich kurwa od 5 rano mi to robiła .Nie wiem czy jak tylko wstała i w samych gaciach bo tak tupała przez 1,5 h .Dodam tylko ze miała wszedzie dechy wiec było słychac ja ch.. :).

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to teraz ja cos o spotkaniu. :-)

Szklanka pobita, ale to przeciez na szczescie! Ja sie ciesze, ze sie pobilo.
    Gadalysmy duzo i razem wrocilysmy do domu, poniewaz okazalo sie, ze mieszkamy obok siebie! I stalysmy pod moim blokiem i jakos nie chcialo sie isc (przynajmniej dla mnie), a Moremi maz juz za nia mocno tesknil i dzwonil i pytal, wiec w koncu musiala isc.

Szczegoly: Oczywiscie cuuudne loki, piekne blekitne oczy i strasznie mila osobowosc. Brzuszek zgrabniutki, chcialabym tak wygladac w ciazy (pewnie to ten basen).

Simba, moremi, gretka, ComeToMeBaby, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Niuta, Aasiula, malgos741, Parka, anna maria, iwcia77, Mega, Heretyczka, stara.krycha, caffe, macduska, Arwena, Bozia3, BISCA, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęli śpiewać O.o

Simba, ComeToMeBaby, efcia, moremi, kkisia, Dziobak, Aasiula, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra przyznać się, która wczoraj wzruszyła się oglądając Na Wspólnej ;-)

powtórki obejrzę , bo już nie wiem co mam nadrabiać
    dziś trochę w realu musiałam pożyć
    i trzeci dzień wycia małej bez powodu
    dziś przeszła samą siebie ,leżała na podłodze ,wyła i robiła mostki
    chuligan nie dziecko

kapturnica, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega, caffe, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 10149 10150 10151 10152 10153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ