35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Macduska -dieta cud na brzuch nie dziala za to na mordzie kazdego ranka znajduje syfa giganta - takiego z tych podstepnych prawie czyrakowych i w miejscach w ktorych nigdy nic mi nie wylazlo. Oczyszczam sie z toksyn?
Mega, efcia, Aasiula, kkisia, iwcia77, megan8, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
Ale to ciężki temat jak dym przez pion wentylacyjny wędruje i wciska ci się do mieszkania przez kratki. Masakra. Bo jak sobie pali na balkonie to wywieje i nie ma, a w domu to się kisi i kumuluje.
Na powierzchniach wspólnych nie wolno palić, na korytarzach, w klatce w bloku, windzie. A w domu ci nikt nie zabroni. Chociaż jeśli jest to uciążliwe to może podpaść właśnie pod zapisy o przestrzeganiu porządku i uciążliwości dla pozostałych mieszkańców. Tylko czy ja wiem czy to jakiś efekt przyniesie. Trzeba by chyba bezpośrednio do gościa z argumentacją uderzyć. Na tą chwilę nic ciekawego mi nie przychodzi do głowy. -
SolarPolar wrote:Macduska -dieta cud na brzuch nie dziala za to na mordzie kazdego ranka znajduje syfa giganta - takiego z tych podstepnych prawie czyrakowych i w miejscach w ktorych nigdy nic mi nie wylazlo. Oczyszczam sie z toksyn?
. Na razie jestem w 1/3 bo nie mam czasu, ale kupiłam też tą drugą z przepisami. Ty jesteś na jego diecie?
efcia lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Reni zamow u Dziobaka tradycyjnego kiszonego sledzi norwskiego i podaruj sasiadowi.
efcia lubi tę wiadomość
-
Reni, jakbys kupila drewniaki i odczyniala jakies rytualne tance o kazdej porze dnia i nocy? Wiesz, taki balet dla gluchych. ;-)Jak nie beda mogli spac, to moze i jarac nie bedzie im sie chcialo. A i goscie moze przestana przychodzic?
BISCA, Niuta, Mega, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni możesz mieć jakiś kłopot z wentylacją - albo oni zwyczaj palenia przy okapie włączonym - tak wielu palaczy robi i wtedy masz przesrane szczerze mówiąc - bo nic im nie udowodnisz, a oni będą CIę zatruwać.
moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bylam u ginekologa. Przez to ze wczoraj przyszla suka @ to myslalam ze to bedzie bardziej wizyta towarzyska. Zaczelismy gadac o antykoncepcji i okazalo sie ze to swietny moment na zalozenie spirali. I voilà! Teraz bede dzwonic na bramkach na lotniskach. Bo to chyba metalowe jest, nie?
Nie? A to nie takie cos jak w dlugopisie?
przychodzi baba do lekarza:
- a co pani tak skacze jak zajac
- a bo czasem mi spirala wypada
Mega, Bozia3, moremi, Simba, efcia, kkisia, paszczakin, megan8, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Reni, jakbys kupila drewniaki i odczyniala jakies rytualne tance o kazdej porze dnia i nocy? Wiesz, taki balet dla gluchych. ;-)Jak nie beda mogli spac, to moze i jarac nie bedzie im sie chcialo. A i goscie moze przestana przychodzic?
Ja myślałam o szpilkach Ale drewniaki efektywniejszeMega, SolarPolar, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Kurwa jaraja na balkonie ale i tak mam wszystko w domu
Do tej pory disco polo napierdzielalo aż płyta się zacinala
Do tej pory ciche osiedle a przez jednego wyplocha jest głośno
To jakiś burak łysy wydziargany chodzi w obcislych koszulkach
Taki macho z PierdziszewaSimba, efcia, kkisia, malgos741, iwcia77, Mega, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Polar czytam tą książkę - i zaczynam mieć wyrzuty sumienia, jak zjem precla...
. Na razie jestem w 1/3 bo nie mam czasu, ale kupiłam też tą drugą z przepisami. Ty jesteś na jego diecie?
efcia lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni możesz mieć jakiś kłopot z wentylacją - albo oni zwyczaj palenia przy okapie włączonym - tak wielu palaczy robi i wtedy masz przesrane szczerze mówiąc - bo nic im nie udowodnisz, a oni będą CIę zatruwać.
Simba, efcia, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie każdego stać na własny dom
Ten typ wynajmuje mieszkanie wiec zacznę krucjate "pozbyć się dziada"
O teraz muzę zapuscil
Jaki to numer 997?Simba, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, kkisia, malgos741, iwcia77, megan8, Mega, Arwena, Bozia3, BISCA, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Reni, jakbys kupila drewniaki i odczyniala jakies rytualne tance o kazdej porze dnia i nocy? Wiesz, taki balet dla gluchych. ;-)Jak nie beda mogli spac, to moze i jarac nie bedzie im sie chcialo. A i goscie moze przestana przychodzic?
.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
No to teraz ja cos o spotkaniu.
Szklanka pobita, ale to przeciez na szczescie! Ja sie ciesze, ze sie pobilo.
Gadalysmy duzo i razem wrocilysmy do domu, poniewaz okazalo sie, ze mieszkamy obok siebie! I stalysmy pod moim blokiem i jakos nie chcialo sie isc (przynajmniej dla mnie), a Moremi maz juz za nia mocno tesknil i dzwonil i pytal, wiec w koncu musiala isc.
Szczegoly: Oczywiscie cuuudne loki, piekne blekitne oczy i strasznie mila osobowosc. Brzuszek zgrabniutki, chcialabym tak wygladac w ciazy (pewnie to ten basen).
Simba, moremi, gretka, ComeToMeBaby, dorbie, efcia, kapturnica, kkisia, Niuta, Aasiula, malgos741, Parka, anna maria, iwcia77, Mega, Heretyczka, stara.krycha, caffe, macduska, Arwena, Bozia3, BISCA, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:dobra przyznać się, która wczoraj wzruszyła się oglądając Na Wspólnej
powtórki obejrzę , bo już nie wiem co mam nadrabiać
dziś trochę w realu musiałam pożyć
i trzeci dzień wycia małej bez powodu
dziś przeszła samą siebie ,leżała na podłodze ,wyła i robiła mostki
chuligan nie dzieckokapturnica, kkisia, paszczakin, iwcia77, Mega, caffe, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość