35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:No to teraz ja cos o spotkaniu.
Szklanka pobita, ale to przeciez na szczescie! Ja sie ciesze, ze sie pobilo.
Gadalysmy duzo i razem wrocilysmy do domu, poniewaz okazalo sie, ze mieszkamy obok siebie! I stalysmy pod moim blokiem i jakos nie chcialo sie isc (przynajmniej dla mnie), a Moremi maz juz za nia mocno tesknil i dzwonil i pytal, wiec w koncu musiala isc.
Szczegoly: Oczywiscie cuuudne loki, piekne blekitne oczy i strasznie mila osobowosc. Brzuszek zgrabniutki, chcialabym tak wygladac w ciazy (pewnie to ten basen).moremi, dorbie, Magdala, efcia, kkisia, Aasiula, paszczakin, iwcia77, megan8, Mega, macduska, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie każdego stać na własny dom
Ten typ wynajmuje mieszkanie wiec zacznę krucjate "pozbyć się dziada"
O teraz muzę zapuscil
Jaki to numer 997?moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie każdego stać na własny dom
Ten typ wynajmuje mieszkanie wiec zacznę krucjate "pozbyć się dziada"
O teraz muzę zapuscil
Jaki to numer 997?
U mnie po jednym telefonie spokój.
A jak wynajmuje, to jeszcze możesz do spółdzielni zgłosić, że pali na okrągło i okna nie możesz otworzyć i chcesz się skontaktować z właścicielem lokalu.dorbie, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega, Magdala, kkisia, macduska, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKurde, zwariuje z tymi plamieniami. Znowu stara skrzepla krew, niedużo. Kiedy się skończą te krwiaki...
Wczoraj na usg byl widoczny stary krwiak na brzegu łożyska i to na pewno z niego, bo się dopytalam czy z niego może byc plamienie. Oby za tydzień go nie było. -
No to wam opisze moj chujowy dzien,bo inaczej tego nie mozna nazwac
Wrociłam z roboty ,patrze obok wjazdu stoi cysterna, pomyslałam czyszczą kanalize ,ok?!
Otwieram drzwi i kurawa swiat zamiera ....
walneło takim smrodem ze myslałam ze rzygne
Wchodze dalej ,koty kurwa jak na haju pacza na mnie i gupie miny maja
I tutaj soprajs ja pierdole ...
w moich trzech łazienkach to co oni czyscili kurwa na mojej podłodze scianach wszedzie
Jebłam jak to zobaczyłam !
Wyleciałam do gnoji i normalnie za morde prawie wywlekłam !
chuj jeden z drugim dał takie cisnienie ze mi gowno po scianach latało !!
Sciagnełam szefa a on firme sprzatajaca i dezynfekująca ,
Kurwa myslałam ze zagryze gnoja !!!
Dopiero skonczyli,wymyte wydezynfekowane
Jesdnym słowem gówniane zajecia miałam dzisiaj ,
nigdy tego nie zapomne !
no a teraz prasuje ,echchchc zycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:31
malgos741, Simba, kapturnica, paszczakin, gretka, efcia, iwcia77, megan8, dorbie, anna maria, Reni, Mega, stara.krycha, kkisia, caffe, macduska, Iwone, Arwena, Bozia3, BISCA, SolarPolar, ania.g lubią tę wiadomość
-
Asiula współczuję, nie chciałabym tego przeżyć
ComeToMeBaby, gretka, efcia, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:No to wam opisze moj chujowy dzien,bo inaczej tego nie mozna nazwac
Wrociłam z roboty ,patrze obok wjazdu stoi cysterna, pomyslałam czyszczą kanalize ,ok?!
Otwieram drzwi i kurawa swiat zamiera ....
walneło takim smrodem ze myslałam ze rzygne
Wchodze dalej ,koty kurwa jak na haju pacza na mnie i gupie miny maja
I tutaj soprajs ja pierdole ...
w moich trzech łazienkach to co oni czyscili kurwa na mojej podłodze scianach wszedzie
Jebłam jak to zobaczyłam !
Wyleciałam do gnoji i normalnie za morde prawie wywlekłam !
chuj jeden z drugim dał takie cisnienie ze mi gowno po scianach latało !!
Sciagnełam szefa a on firme sprzatajaca i dezynfekująca ,
Kurwa myslałam ze zagryze gnoja !!!
Dopiero skonczyli,wymyte wydezynfekowane
Jesdnym słowem gówniane zajecia miałam dzisiaj ,
nigdy tego nie zapomne !
no a teraz prasuje ,echchchc zycie
kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, efcia, iwcia77, megan8, Reni, Mega, Magdala, stara.krycha, kkisia, Bozia3, BISCA, SolarPolar, macduska lubią tę wiadomość
-
Co za klimaty!
Spiewy, gowna...
Za to ja robilam dzis przedwyjazdowy przeglad garderoby. I co? Wszystkie ciuchy sa za duze!! Wszysciusienkie! I jak ja do stolycy pojade??
Ulubione letnie biale spodnie wisza mi na dupie i faluja na udach.
Wygladam jak Kaska ze wsi, co to ubrania po kuzynce z miasta dostala...
W zwiazku z ta sytuacja otworzylam sobie pudelko Malag, bo Kasztanki sie juz skonczyly. Lepiej mi troche na duszy.moremi, iwcia77, efcia, megan8, Mega, stara.krycha, kkisia, caffe, Arwena, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kurde, zwariuje z tymi plamieniami. Znowu stara skrzepla krew, niedużo. Kiedy się skończą te krwiaki...
Wczoraj na usg byl widoczny stary krwiak na brzegu łożyska i to na pewno z niego, bo się dopytalam czy z niego może byc plamienie. Oby za tydzień go nie było.ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, efcia, dorbie, Mega, stara.krycha, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
Dorbie, spokojnie. U mnie dopiero niedawno się uspokoiło. U Ciebie też bedzie wszystko w porządku.
Aasiula, ja się zaczynam bać. Tutaj zwykle gówniany temat leci po całości. Dobrze, że sama nie musiałaś tego czyścić.
Dziobak, jak tam chusteczki? Dalej do kibla wrzucasz?
A z Magdalą chętnie się spotkam i to nie raz
I na spotkanie za rok z Wami też się wybiorę
Aasiula, malgos741, Simba, anna maria, iwcia77, megan8, efcia, Reni, dorbie, Mega, Heretyczka, Magdala, stara.krycha, kkisia, caffe, kapturnica, Arwena, Bozia3, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Aska o ja ciez pierdole.!!! Ale plamy nie zostaly po ehm gównach ?
Musicie mi uwierzyc na słowo musiałam miec zabojstwo w oczach ze gosc sciagnał firme i pełzał,jak waz .
Wytargałam z samochodu goscia o wzroscie 190 zw=eby zobaczył co zrobił ...
teraz jak sobie pomysle to chyba bym sie bałaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:41
moremi, ComeToMeBaby, gretka, malgos741, Simba, iwcia77, efcia, Reni, dorbie, Mega, Magdala, kkisia, caffe, Iwone, kapturnica, Arwena, BISCA, SolarPolar, macduska lubią tę wiadomość
-
Witam się z wieczora!
@ mi się uregulowała. Może czas wrócić do gry.
Żeby się nie denerwować, udaję, że ostatniego wpisu Dziobaka nie widziałam.moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, gretka, Aasiula, Simba, iwcia77, megan8, efcia, Mega, Magdala, stara.krycha, kkisia, kapturnica, Arwena, Bozia3, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Aska o ja ciez pierdole.!!! Ale plamy nie zostaly po ehm gównach ?
Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość