35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No to wam opisze moj chujowy dzien,bo inaczej tego nie mozna nazwac
Wrociłam z roboty ,patrze obok wjazdu stoi cysterna, pomyslałam czyszczą kanalize ,ok?!
Otwieram drzwi i kurawa swiat zamiera ....
walneło takim smrodem ze myslałam ze rzygne
Wchodze dalej ,koty kurwa jak na haju pacza na mnie i gupie miny maja
I tutaj soprajs ja pierdole ...
w moich trzech łazienkach to co oni czyscili kurwa na mojej podłodze scianach wszedzie
Jebłam jak to zobaczyłam !
Wyleciałam do gnoji i normalnie za morde prawie wywlekłam !
chuj jeden z drugim dał takie cisnienie ze mi gowno po scianach latało !!
Sciagnełam szefa a on firme sprzatajaca i dezynfekująca ,
Kurwa myslałam ze zagryze gnoja !!!
Dopiero skonczyli,wymyte wydezynfekowane
Jesdnym słowem gówniane zajecia miałam dzisiaj ,
nigdy tego nie zapomne !
no a teraz prasuje ,echchchc zycieAasiula lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:I tak zrobie ,pojade tam jutro do nich
iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:O widzisz... dobre
Jeszcze wyniesie donice z kwiatami i będę podlewać jak będzie jaralWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 22:56
efcia, moremi, kkisia, Reni, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:O widzisz... dobre
Jeszcze wyniesie donice z kwiatami i będę podlewać jak będzie jaral
Ale jak on kark, to kuurde... strach troche, czy co?iwcia77, efcia, moremi, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:kurde nic nie mow to jak koszmar ,wrrr az mnie nosi jak sobie przypomne
efcia, Aasiula, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba - ja tez rozwazam zalozenie spirali...tabsy czasem zapominam
..ale mi jeszcze cykl nie wrocil...kotluje sie w macicy i kilka kropel krwi bylo ale nic sie nie dzieje ...
Asiula- niezla historia
Dorbie-wysylam serce , bo slow brakuje...
dorbie, Mega, malgos741, kkisia, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ale już odzyskujesz równowagę psychiczną? A jak koty? Czy to ekstremalne doświadczenie zbliżyło je do siebie?
A koty zapewne sie wspierały hehehe do tej pory maja wielkie oczkaComeToMeBaby, efcia, iwcia77, moremi, Mega, malgos741, kkisia, Reni, kapturnica, Arwena, BISCA, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Nie wszystko czysciutkie i pachnace ,nie ma smrodu chloru czy innego syfu .
Musicie mi uwierzyc na słowo musiałam miec zabojstwo w oczach ze gosc sciagnał firme i pełzał,jak waz .
Wytargałam z samochodu goscia o wzroscie 190 zw=eby zobaczył co zrobił ...
teraz jak sobie pomysle to chyba bym sie bałaAasiula lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:nie wiem wiesz cały czas chodze i myje pod nosem i nos,bo czuje ten smrod.
A koty zapewne sie wspierały hehehe do tej pory maja wielkie oczka
Komfortową, hahaha, gupi słownik. Kamforową miało być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 23:10
iwcia77, Aasiula, Mega, stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba - ja tez rozwazam zalozenie spirali...tabsy czasem zapominam
..ale mi jeszcze cykl nie wrocil...kotluje sie w macicy i kilka kropel krwi bylo ale nic sie nie dzieje ...
Asiula- niezla historia
Dorbie-wysylam serce , bo slow brakuje...
iwcia77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Mascią komfortową posmaruj pod nosem, albo jakimkolwiek mazidłem o intensywnym zapachu, miętowym może na przeziębienie? Sposób tych co w prosektorium pracują. Się ogląda kryminały
Teraz to jedynie kąpiel i przepłukanie nosa solą fizjologiczną, albo jak masz morską. W dużych ilościach.iwcia77, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A nie myślałaś o nuvaring? Nieinwazyjne, nieduża dawka hormonów, zakladasz na 21 dni, a ewentualne prasowanie nie ma wpływu na jego działanie.
widac jestem nienowoczesna i moja edukacja antykoncepcyjna ograniczyla sie do tabsow, plasterkow, spirali , gumek, kapturkowitp a widze ze technologia poszla do przodu
megan8, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To tylko w filmach nowicjusze stosują. Profesjonaliści nie robią tego, żeby im się zapach nie kojarzył.
Teraz to jedynie kąpiel i przepłukanie nosa solą fizjologiczną, albo jak masz morską. W dużych ilościach.
Ja bym pewnie tak zrobiła.
Wszystko bym zrobiła, żeby się tego pozbyć. Faktycznie, jeśli w domu już jest czysto i pachnąco to nie ma czego kamuflować.iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a jasniej mozna? bo nawet nie wiem co to jest? gdzie to sie zaklada?
widac jestem nienowoczesna i moja edukacja antykoncepcyjna ograniczyla sie do tabsow, plasterkow, spirali , gumek, kapturkowitp a widze ze technologia poszla do przodu
Jak przeszkadza przy stosunku, to mozna wyjąć na 3 godziny. Ja czułam czasami, ale nie przeszkadzało mi. Podczas normalnych czynności natomiast zupełnie nie czuć tego krążka.iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja stosowałam i bylam zadowolona http://www.agnieszka.com.pl/pierscien_nuvaring.php
Jak przeszkadza przy stosunku, to mozna wyjąć na 3 godziny. Ja czułam czasami, ale nie przeszkadzało mi. Podczas normalnych czynności natomiast zupełnie nie czuć tego krążka.Simba lubi tę wiadomość