35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Nooo, ja nie sądzę, żeby Asiula przyzwyczajona była do takiej dawki TEGO zapachu
Ja bym pewnie tak zrobiła.
Wszystko bym zrobiła, żeby się tego pozbyć. Faktycznie, jeśli w domu już jest czysto i pachnąco to nie ma czego kamuflować.
Albo mi sie przykleił do nosamoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Simba - ja tez rozwazam zalozenie spirali...tabsy czasem zapominam
..ale mi jeszcze cykl nie wrocil...kotluje sie w macicy i kilka kropel krwi bylo ale nic sie nie dzieje ...
Asiula- niezla historia
Dorbie-wysylam serce , bo slow brakuje...
Iwcia moja koleżanka przy wkładce Mirena zaszła ma z niej bliżniętaiwcia77, moremi, kkisia, Iwone, Reni, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:ojaciesune
powaznie??? przesunela sie czy skonczyl sie termin waznosci?
stara.krycha, iwcia77, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyNiuta wrote:I z tego wszystkiego zrobię coś anty staraniowe. Przez 3 miesiące wymyśliłam sobie antyki.
Przynajmniej mózg mi trochę odpoczniemoremi, kkisia, Niuta, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMial byc seks, to mi urlopowicz padl po meczacym dniu przed tv. Zakwasow kciuka biedaczyna dostal. Ale od jutra przekazuje go rodzicielce, niech ona ma gorzej, czemu tylko ja?
iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, efcia, Simba, megan8, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo zrobie sama przez lykend? Ogarne kwadrat, wezme dluga kapiel z pianka, poprasuje i poudzielam sie na forum. No i sie wyspie. Ach... bedzie cudnie
iwcia77, kkisia, moremi, kapturnica, BISCA, efcia, Simba, megan8, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahaha
kark.. on widział kark jak do mięsnego pójdzie. To jakiś obszczymór
Dziobak wrote:Mozesz tez wyskoczyc z gasnica, jak beda jarac, zlac lby piana, a potem niewinnie powiedziec, ze bylas przekonana, ze sie u nich pali, bo tyyyyle dymu bylo...
Ale jak on kark, to kuurde... strach troche, czy co?kapturnica, Bozia3, efcia, Dziobak, Simba, iwcia77, macduska, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dbry bardzo!
Jedne historie lepsiejsze od drugivh.Ale Aski gówna przebijaja wszystko.Jakos nie moge sie tego obrazu pozbyc i na sama mysl o mojej biednej łazience wysmarowanej łajnem zaczynam wpadac w panike .
Renek nie dziwie Ci sie ,ze sie wkurwiasz bo jak nie pale to teraz tez na zapach petów jestem wyczulona jak cho,lera.A zwykla rozmowa nie za bardzo pomaga ?Coby gdzie indziej cmili faje ?Bo w swoim lokalu to se kurde moga .A ,ze leci wsio do ciebie to inna brocha,
Ogolnie pogoda zjebana -jeden dzien slonca ?Jakas kurde kpina!
aa I Pani mam nadzieje jutro cenzurki rozda ?
TOZ TO W KONCU WAKACYJE !!!stara.krycha, BISCA, dorbie, ania.g, efcia, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek (znowu ta bajka)
Znowu obudziłam się o 5 i miałam dosyć spania. Dzięki temu kuchnia ogarnięta, pranie w pralce a Marcel froteruje podłogęJutro za to wielki dzień bo koniec roku szkolnego i jedziemy ze starszą zawieźć jej świadectwo do nowej szkoły oraz zapłacić wpisowe.
Miłego dnia, jakby kto pytał to słońce jest u mnieefcia, Simba, caffe, Aasiula, iwcia77, moremi, kkisia, megan8, stara.krycha, Mala79, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4