35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej!
Ja po dyżurze, spalam od 23.00 do 6.00
Oprócz plamien jest ok
ania.g, efcia, Simba, Aasiula, iwcia77, malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Witam sie
Dzis napiety grafik mam
Jem sniadanie
Zaliczam rynek po kwiaty
Ogarniam temat obiadu
I lete na pociag co by dotrzec do ZG na wizyte
Mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem
Milego dnia zycze
Oddali slonce
az chce sie zyc
efcia, Simba, Aasiula, gretka, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dzien dobry
Witam sie
Dzis napiety grafik mam
Jem sniadanie
Zaliczam rynek po kwiaty
Ogarniam temat obiadu
I lete na pociag co by dotrzec do ZG na wizyte
Mam nadzieje ze wszystko pojdzie zgodnie z planem
Milego dnia zycze
Oddali slonce
az chce sie zyc 
Mala to skoro bedziesz w ZG to moze pojedziesz jeszcze kawalek i mnie odwiedzisz
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Klasyk byl - lody o smaku masla orzechowego.Dziobak wrote:Co dzis szamiemy? Lody o smaku łychy? Czy łyche z lodem?
Czy juz mowilam ze ide na drakonska diete od lipca?
Dzien dobry.
O Energy Mix
Dzien dooooobryyyyyy
Dziobak, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Reni, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Chyba pierwszy raz uzyto na tym forum slowa stosunek. Az sobie przedzialek poprawilamiwcia77 wrote:dzieki, mi to jak narazie przy stosunku przeszkadza ...penis....nadal boli

nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77, BISCA, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Reni, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, Bozia3, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
to chyba trzeba jajka ubić i smażyć jak naleśnika, ale ja nie wiem bo nie robiłamSolarPolar wrote:Dziewczyny jak robi sie omlety . Dziecko zamowilo na sniadanie a ja nigdy nie robilam. Googluje ale moze macie jakis dobry przepis?
Aasiula, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość